< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İstanbul Havalimanı'nda ücretsiz sınırsız Wi-Fi hizmeti başladı! (2. sayfa)
-
-
Fi tarihinde bir gün Amsterdam Airport Schiphol'da tam 14 saat aktarma bekledim. Internet benim evdeki fiberden hızlıydı ve limitsizdi. İkide bir süren doldu demiyordu.
Yine fi tarihinde Paramaribo Johan Adolf Pengel International Airport'ta uçak bekledim. Aynı şey orada da geçerliydi. Ne limit ne birşey. Sadece yarım saat yada 1 saatte bir telefonuma SMS gönderip şifre veriyordu. Geçmiş zaman olduğu için süreyi tam hatırlamıyorum.
İstanbul'da ise interneti bir miktar (yarım saat miydi?) ücretsiz verip sonrasında para istiyorlardı. Lanet etmiştim. Neyse, geç olsun güç olmasın. Darısı diğer (Antalya vb.) havaalanlarımıza.
-
Özellikle yurt dışında havaalanlarında en büyük ihtiyaç bu beleş ağlar. Telefondan Kaspersky ve ReThinkDNS'i eksik etmiyorum. Her daim aktifler. Şu ana kadar başıma bir bela gelmedi. Bir de beleş her hangi bir ağdan bankacılık işlemi hayatta yapmam. Ne kadar güvenlik yazılımım olursa olsun ona çok dikkat ederim.
-
Mesajlara bak. Hiç vermeyeceksin bu hizmetleri. Nefretle hayata tutunanlara bir şey beğendiremezsin.
-
En kücük uluslararasi Havalimaninda olan birseyin, Avrupanin en büyügü oldugunu söyleyen bir havalimaninda ücretsiz Wifi nin yeni gelmis olmasi utanc vericidir. Reklam yapmasalardi bari, turistler zaten önceden var oldugunu sanarlardi. Sabiha Gökcende halen daha Telefon Numarasiyla giris yapilan olduguna eminim. Yabanci turist ülkeye girerse kendi SIM Kartini kullandiginda cok para yazacagini bildiklerinden böyle yapmislarki Turkcell standlarindan kazik fiyata Turkcell hatti alsinlar. Zarifce yapilan bu dilenciliklerin bitmesi gerekir.
Hala erisim kodu istiyorlar, bircok uluslararasi havalimaninda ne telefon numarasi nede erisim kodu girilmeden baglaniliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 20 Kasım 2024; 11:10:40 > -
yarın telefon faturasına bir şekilde yansıtmasınlar D pek güvenemedim.
-
Kesinlikle haklısınız, ambalaj çok güzel ama içi boş.
-
Çok şükür, bravo. Yıl olacak 2025 ama neyse...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X