|
Bildirim
Şimdiye kadar olmaması zaten rezillikti. Bir sürü havaalanına gittim bir tek burada internet yoktu.
|
birçok ülkenin u.arası h.limanında wifi yıllardır bedava bunu cok yeni çok büyük bir olaymış gibi manşet yapmak çok saçma
|
Meksika’ nın başkentinde her yerde sınırsız bedava geniş bant wifi var…
|
Vay arkadaş nasıl büyük hizmettir bu, Allah razı olsun. Bildiğim kadarıyla zaten bu Telekom WiFi olarak vardı, SSID adı değiştirilmesi de haber mi oldu Allah aşkına yeter artık DH rezilliği ya.
|
İki hafta önce kullandım. O zamanki adı Türk Telekom Wifi’dı. Açıklamayı birebir kopyalamışlar kiosk miosk diyordu wifiın adını değiştirip 1 saat sınırını kaldırmışlar sanırım. Evet bir de 1 saat sınırı vardı, burda insanlar 8 saat rötar 6 saat aktarma filan beklemiyor mu hayatımda ilk defa free wifida süre sınırı gördüm o da saatlerce internet gerekecek tek yerdi. Bir de utanmadan veri sınırı yok sadece süre sınırı var 1 saat istediğiniz kadar gb harcayın diye bir yazı koymuşlar. 10 dakika dayanabildim kendi mobil verime geçtim. Çöp bir internetdi sıradan bir avm internetinden bile yavaş, veri harcamadan youtube videosu indireyim dedim 10 dakikada 300mblık videoyu indiremedi.
|
Suyu kaça satıyorsun ben ona bakarım. Adımız dolandırıcıya çıktı böyle yiyecek içecek fiyatları mı olur ?
|
nedense ortak internetler bana güven vermiyor
|
İnternetin olması önemli değil o interneti kullandığın zaman sayfalar hızlı yükleniyormu rahata rahat girebiliyormusun bu önemli! Zamanında İett otobüslerine Wifi koydularda noldu? Birkere deniyim dedim haber kanalı bile tam 4 dakikada yüklendi.Nolucak reklam yapmanın iyisi kötüsü yok nede olsa.
|
Adamların zihniyeti bu malesef Adalet sarayı yapıyorlar devasa içinde adalet yok Hastane yapıyorlar doktor yok herşeyleri gösteriş devasadan ibaret içine baktığın zaman içi boş.İnsanların zamanını çalıyor.Ben devasa havalimanı yapmalarına karşı değilim yapsınlar ama insanların zamanını çalmayacak sistemide yapsınlar ama malesef.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 19 Kasım 2024; 22:02:57 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
sabiha gökçende bedava değilmiydi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Havaalanı o kadar büyük ki , internette zaman geçirecek zaman bulursanız kullanırsınız. C kapısından giriş yaptık uçağın nereden kalkacağı belli değildi. Bir saat kala A8 olarak ekranda gördük. Yetişmek için resmen koşturduk. Ne interneti. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
demi o zaman spor salonu üyeliğimi iptal ettireyim hemen |
|
|
|