Şimdi Ara

İstanbul Havalimanı'nda ücretsiz sınırsız Wi-Fi hizmeti başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Havalimanı'nda ücretsiz sınırsız Wi-Fi hizmeti başladı!
    İstanbul Havalimanı’nda tüm yolcular için ücretsiz sınırsız internet hizmeti sunulmaya başlandı. İGA tarafından yapılan açıklamaya göre bugün itibarıyla tüm Türk ve yabancı yolcular ücretsiz Wi-Fi hizmetinden yararlanabilecek.

Ayrıca Bkz.Rekabet Kurumu, Hepsiburada’nın Kazaklara satışına onay verdi

Ücretsiz ve sınırsız Wi-Fi hizmetinden yararlanmak için cep telefonunuzu veya pasaport bilgilerinizi kullanabilirsiniz. Ağa katılmak için havalimanı içerisindeki “İGA WiFi” ağını seçebilir veya kiosk cihazlardan erişim kodu edinebilirsiniz.

İstanbul Havalimanı’nda ücretsiz sınırsız Wi-Fi nasıl kullanılır?

Ücretsiz Wi-Fi ağını kullannak için cep telefonu ile giriş veya erişim kodu ile giriş şeklinde iki farklı seçenek sunuluyor.

• Cep telefonu ile giriş yapmak isteyen kullanıcılar cihazlarında “İGA WiFi” ağını seçtikten sonra açılan sayfadan “Cep telefonu ile giriş” seçeneğini seçtikten sonra telefon numarasını girdikten ve SMS ile doğrulama yaptıktan sonra internete bağlanabiliyor.

• Telefon numarası olmadan giriş yapmak için havalimanında bulunan kiosk Wi-Fi ekranlarını kullanarak pasaport ve kimlik bilgilerinizi okutarak erişim şifresi alın. Cihazınızdan “İGA WiFi” ağına bağlanın ve “Erişim kodu ile giriş yap” seçeneğini seçin. Kiosk ekranlarından aldığınız erişim şifresini ilgili alana girerek internete erişim sağlayabilirsiniz.

• İki hafta önce kullandım. O zamanki adı Türk Telekom Wifi’dı. Açıklamayı birebir kopyalamışlar kiosk miosk diyordu wifiın adını değiştirip 1 saat sınırını kaldırmışlar sanırım. Evet bir de 1 saat sınırı vardı, burda insanlar 8 saat rötar 6 saat aktarma filan beklemiyor mu hayatımda ilk defa free wifida süre sınırı gördüm o da saatlerce internet gerekecek tek yerdi. Bir de utanmadan veri sınırı yok sadece süre sınırı var 1 saat istediğiniz kadar gb harcayın diye bir yazı koymuşlar. 10 dakika dayanabildim kendi mobil verime geçtim. Çöp bir internetdi sıradan bir avm internetinden bile yavaş, veri harcamadan youtube videosu indireyim dedim 10 dakikada 300mblık videoyu indiremedi.
    İnternetin olması önemli değil o interneti kullandığın zaman sayfalar hızlı yükleniyormu rahata rahat girebiliyormusun bu önemli! Zamanında İett otobüslerine Wifi koydularda noldu? Birkere deniyim dedim haber kanalı bile tam 4 dakikada yüklendi.Nolucak reklam yapmanın iyisi kötüsü yok nede olsa.
    Adamların zihniyeti bu malesef Adalet sarayı yapıyorlar devasa içinde adalet yok Hastane yapıyorlar doktor yok herşeyleri gösteriş devasadan ibaret içine baktığın zaman içi boş.İnsanların zamanını çalıyor.Ben devasa havalimanı yapmalarına karşı değilim yapsınlar ama insanların zamanını çalmayacak sistemide yapsınlar ama malesef.
  • Vay arkadaş nasıl büyük hizmettir bu, Allah razı olsun. Bildiğim kadarıyla zaten bu Telekom WiFi olarak vardı, SSID adı değiştirilmesi de haber mi oldu Allah aşkına yeter artık DH rezilliği ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 19 Kasım 2024; 22:02:57 >
  • birçok ülkenin u.arası h.limanında wifi yıllardır bedava bunu cok yeni çok büyük bir olaymış gibi manşet yapmak çok saçma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedense ortak internetler bana güven vermiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdiye kadar olmaması zaten rezillikti. Bir sürü havaalanına gittim bir tek burada internet yoktu.

• sabiha gökçende bedava değilmiydi. İstanbul Havalimanı'nda ücretsiz sınırsız Wi-Fi hizmeti başladı! 

• Meksika’ nın başkentinde her yerde sınırsız bedava geniş bant wifi var…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havaalanı o kadar büyük ki , internette zaman geçirecek zaman bulursanız kullanırsınız. C kapısından giriş yaptık uçağın nereden kalkacağı belli değildi. Bir saat kala A8 olarak ekranda gördük. Yetişmek için resmen koşturduk. Ne interneti.

• İstanbul Havalimanı'nda ücretsiz sınırsız Wi-Fi hizmeti başladı!
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    İyi yanından bak spor yapmış oluyorsun işde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternetin olması önemli değil o interneti kullandığın zaman sayfalar hızlı yükleniyormu rahata rahat girebiliyormusun bu önemli! Zamanında İett otobüslerine Wifi koydularda noldu? Birkere deniyim dedim haber kanalı bile tam 4 dakikada yüklendi.Nolucak reklam yapmanın iyisi kötüsü yok nede olsa.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

demi o zaman spor salonu üyeliğimi iptal ettireyim hemen

• İki hafta önce kullandım. O zamanki adı Türk Telekom Wifi’dı. Açıklamayı birebir kopyalamışlar kiosk miosk diyordu wifiın adını değiştirip 1 saat sınırını kaldırmışlar sanırım. Evet bir de 1 saat sınırı vardı, burda insanlar 8 saat rötar 6 saat aktarma filan beklemiyor mu hayatımda ilk defa free wifida süre sınırı gördüm o da saatlerce internet gerekecek tek yerdi. Bir de utanmadan veri sınırı yok sadece süre sınırı var 1 saat istediğiniz kadar gb harcayın diye bir yazı koymuşlar. 10 dakika dayanabildim kendi mobil verime geçtim. Çöp bir internetdi sıradan bir avm internetinden bile yavaş, veri harcamadan youtube videosu indireyim dedim 10 dakikada 300mblık videoyu indiremedi.

• Suyu kaça satıyorsun ben ona bakarım. Adımız dolandırıcıya çıktı böyle yiyecek içecek fiyatları mı olur ?

• Aman ne büyük hizmet😁

• Geç kalınmış bir adım. 😏

• Yazık.

• Dünyanın her yerindeki havalimanlarında kayıtsız var internet. Direkt bağlanıyorsun. Nedir bu cep telefonu kayıt işi vs?

• İmamoğlu çalışıyor

• Millet beleş wifi'a ne kadar meraklıymış abi. Halka açık ağlardan köpekten kaçar gibi kaçın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.