|
İstanbul hiç bu kadar bunaltmamıştı. (2. sayfa)
-
-
Isparta ya ayva göndersenize. Bi kere yemiştim tadı damağımda kaldı :)quote:
Orijinalden alıntı: çerkes89
Yok kardeşim benim hatun geyveli :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sonradan gelenleri gönderirlerse bir şekilde, istanbul güzel şehir aslında.
insan çok sadece.
birileri zamanında demiş istanbula vize koyalım demiş ama tabiki müsade etmemişler.mantıksız bulmuşlar.
şimdi yine aynı birileri kanal istanbul projesi diyor.bence bu sefer hoş değil ama bunu yaparlarsa bunun ardından istanbulda yaşama vergisi gibi bişiler gelebilir
istanbulda yaşama vergisi gelirse istanbul gerçek istanbul olur ama bu sefer de sade vatandaş (parası olmayan vatandaş) istanbulda yaşayamaz ve yine o malum hikaye başlar.hayat zenginlere güzel be kardeşim
önümüzdeki yıllarda istanbul için yeni bir new york oluşumu bekliyorum şahsen.
bakalım neler olacak,neler göreceğiz.
-
Newyork mu ? Önce büyük deprem olmalı başka türlü nasıl olucak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deprem olursa ancak gayrimenkuller ucuzlar.quote:
Orijinalden alıntı: çerkes89
Newyork mu ? Önce büyük deprem olmalı başka türlü nasıl olucak
99 depremi sonrası göç durmadı malum.
fatih/sulukule örneği benim dediğim dönüşüme küçük bir örnektir.elbette bahsettiğim dönüşüm çok daha büyük ve kapsamlı olacaktır.
devlet bu topraklarda en güçlü yapıdır ve istediğini uygular/uygulayabilir.sadece çoğu konuda inisiyatif almıyor ya da çooooookkk geç alıyor. -
bu adalet sisteminde zor biraz..
-
N'oluyo ya herkes 5-10 yıllık konulara yardırıyor?
-
Tam tersi. İstanbul dan toplanan verginin haddi hesabı yok. İstanbul geri kalan 80 ilden daha çok vergi veriyor. Diğer şehirlere bile İstanbul bakıyor aslında.
Vay be cevap vermek için 5 yıl beklemiş
donanımhaberin öne çıkarma algoritmasından. Yorum dahi yapmadığım kaç yıllık haber ana sayfamda ekranın 4 te birini kaplıyor neredeyse. Ben de her seferinde güncel sanıyorum. Dikkat etmeden giriyor birileri yorum yapıyor.
-
Şu forum sitesini bi adam edemediler algoritmalar sapıtmış her gün 4-5 yıllık konuları öne çıkarıyor en çok popüler diye. Bu siteyi kim yönetiyor? Algoritmalarınızı azıcık güncelleştirin bir sürü bug var algoritmalarda. 24 saatlik konular diyorum 10 sene önce açılan konuyu 1. sırada gösteriyor ne biçim bir algoritma bu?
-
Ankara'da oturuyorum, baya zamandır İstanbul'a gitmemiştim. Çeçen ay oradaydım, inanılmaz... Sığınmacı denilen topluluk her şeyi geçtim sağlarını sollarını bilmiyor. Gittiğim yerlerde Türkçe konuşan yok gibiydi. Taksim'e gitmeye niyetliydim, gitme hayalindeki Taksim kalsın dediler.
Beni en çok ise gördüğüm sokak köpeği etkiledi. Resmen çok sevimli, süs köpeği... Kulağındaki küpeyi görünce inanamadım. Ankara'da öyle bir şey görmedim ben. Biz de köpekle çıktı, peşimize takıldı. Bizim yeğen seviyor, ben laf bile atmadım. Arabaya bineceğiz, o köpek orada kalacak, arkamızdan bakacak... Ha sorarsan biz hayvan düşmanıyız, onu sokağa atanlar hayvan sever. Akıl hastalığının adı ülkede hayvan sever olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 22 Temmuz 2024; 21:3:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X