Şimdi Ara

İstanbul Hukuk Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbulda sağcı olmak zor cümlesine katılmıyorum. Okulda tersine solcu olmak zor. Sol derken chpli vs kastetmiyorum. Baya dev sol , komunist tayfayı kastediyorum. Polis her an ensenizde, fotoğraflarınız çekiliyor, fişleniyorsunuz, onların gösterilerine vs katılmadığınız sürece hiç bir sorun yok. Okulda siyasi hareket olarak ülkücülerin baya baskın olduklarını söyleyebiliriz. Onlar da kendi haline belirli günlerde bildiri, istikla marşı vs okuyorlar, lokum dağıtıyorlar vs. Aşırı faal terörist sempatizanlığına varacak derecede komunist olmadığınız sürece okul sizin. Rahat rahat takılın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    İstanbul iö yü yazmanızı tavsiye ediyorum. Yazmamanızda hiç bir sebep yok aklınıza takılan noktaları sorun.

• Broness kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın belirttiği gibi sürekli orda duran bir toma yok. Ama okula yakın karakol var bir sıkıntı olduğunda veya olacağına dair istihbarat alındığı anda orada bitiyor. Böyle günlerde içeri hukuk ve iktisat dışında kimse alınmıyor. Kampüste toplanma ve yapılanma polis tarafından engelleniyor ve göstericiler okul dışına çıkarılıyor. Ayak direyenler ve polise direnenler de gözaltına alınıp paketleniyor. Siz bu olaylar sırasında ankapıdan hukuk kimliğinizi göstererk giriyorsunuz. Daha sonra bahçede oturuyorsunuz isterseniz kütüphanede ders çalışıyorsunuz. Varsa dersinize giriyorsunuz. İsterseniz de gösterilere müdahil olabilirsiniz. Öyle sanıldığı gibi bir kaos ortamı yok. Herkesin yeri belli.

• Treopoles T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgi için umarım kazanabilirim

• blairlairy B kullanıcısına yanıt
    Hocam gazide okuyan biriyle konuşmuştum hocalarımız ankara hukukla yarışır demişti tabi ankara hukuk daha çekici ama gaziyi de yabana atma düşüncen güzel:)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.