Şimdi Ara

İstanbul Hukuk Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuyan arkadaşlardan ya da yakını okuyan arkadaşlardan bilgi istiyorum. Sizce tercih etmek mantıklı mı? Hala iyi bir üniversite mi? Araştırdım elbette ama bir de bilenlere sorayım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne sormak istiyorsun yardımcı olalım
  • Treopoles T kullanıcısına yanıt
    ikinci öğretim hakkında bilginiz var mı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treopoles

Ne sormak istiyorsun yardımcı olalım
    Sormak istediğim sorular klasik ama yine de sizin de eklemek istediğiniz küçük bir şey bile varsa yazabilirsiniz.

Hem eğitimde hem de okulun kendisinde ne gibi eksiklikler var ve bu eksikliklerin boyutu nedir?

İyi hocalarını koruyabilen bir okul mu?

İÜ Hukuk mezunlarının iş bulma oranı piyasa içinde ne durumda?

• türkiyede siyasal ögrenci hareketlerinin merkezidir. o meşhur kapıdan toma eksik olmaz. hukuk bölümü de bu mevzuların kalbidir.

• glisalih kullanıcısına yanıt
    Belki gelir diye İstanbul i.o yazacaktım sırf bu durumdan dolayi vazgeçtim, marmara'yı da yurt sorunu yüzünden eledim ve DEÜ yazmayı düşünüyorum doğru karar mıdır?

• Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Hocam marmarayı düşün bence ve gaziyi unutma derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Broness kullanıcısına yanıt
    Hocam eğitim olarak hala iyi ama siyasi olarak sıkıntılı biryer Ankara Üniversitesi DTCF ile beraber ülkenin en karışık yeri olabilir

• Ankara'yı gördük bir de diğer illerde okuyalım

Sıralama 14k azıcık ilerlese Marmara i.o gelir gibi duruyor. Ama abim nedense marmara'yi önermem dedi yeri falan mı kötü? Bir de İstanbul'da İzmir'e göre bayağı para harcanır sanırım.

İzmir yaz ozaman güzel yer :)

• o olayları bilmiyordum biraz baktım şimdi ama benim eğitim hayatımı etkiler mi ki? sonuçta ben dersime bakıcam. biraz daha bahsedersen bu konuda güzel olur.

• Broness kullanıcısına yanıt
    İstanbul Hukuk Hakkında

Bu toma genelde orda duruyor hocam yanlış anlama kimseyi soğutmaya felan çalışmıyorum biraz siyasete girecek ama gazi üniversitesinde solcu olmak istanbul ünide sağcı olmak zor oluyor gazi daha beter zaten. İstersen youtubeden açıp istanbul üniversitesindeki olayları izleyebilirsin

marmaranin yurt sorunununu nerden cikardin? istanbula hakim degilim ama maltepe kyk sanirim uygun mesafede.

• siz İstanbul'da mı okuyorsunuz, ben de iö yazacaktım ama Ankara'da yaşadığım için Gazi'yi seçtim daha sonra yatay geçişle Ankara'ya geçebilirim diye risk mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blairlairy -- 10 Ağustos 2018; 15:16:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blairlairy

siz İstanbul'da mı okuyorsunuz, ben de iö yazacaktım ama Ankara'da yaşadığım için Gazi'yi seçtim daha sonra yatay geçişle Ankara'ya geçebilirim diye risk mi sizce
    Sıralamanız kac k hocam

• glisalih kullanıcısına yanıt
    Abimin arkadaşı orda okumuş okula gidene kadar 2 saat geçiyormuş. Nerde kaldı bilmiyorum ama demek ki KYK çıkmamış o kadar yol gittiğine göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lars Mikael Akerfeldt

Belki gelir diye İstanbul i.o yazacaktım sırf bu durumdan dolayi vazgeçtim, marmara'yı da yurt sorunu yüzünden eledim ve DEÜ yazmayı düşünüyorum doğru karar mıdır?
    Hocam okulda Ülkücü ve AGD'lilerden geçilmiyor, öyle dev-solcu falan değilseniz sorun yaşamazsınız.

Edit: Arkadaşlar yalan yanlış bilgi vermeyin eskidenmiş solcular, şimdi de varlar ama çok azlar. Sağcılar çoğunlukta okulda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dikten inen dikme -- 10 Ağustos 2018; 15:46:44 >
  • blairlairy B kullanıcısına yanıt
    İkinci öğretimin harç ücreti dışında bir farkı yok. İühf hakkında ne anlatılırsa hepsi 2. Öğretimleri de kapsar. Ayrı düşünmeyin. 1 okulda 3 sınıf varmış gibi düşünün. Tek-çift-iö şeklinde

• emre866 E kullanıcısına yanıt
    10800 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: glisalih

türkiyede siyasal ögrenci hareketlerinin merkezidir. o meşhur kapıdan toma eksik olmaz. hukuk bölümü de bu mevzuların kalbidir.
    Siyasal öğrenci hareketlerinin yoğun olduğu doğrudur. Ama hukuk bölümü pek kalbi sayılamaz. Hukudaki öğrenciler de dahil oluyor tabi ama çoğunlukla fen edebiyat bölümlerindekiler başı çeker. Bu gösterilerin veya faaliyetlerin bir parçası olmak sizin elinizde. Hiç bir rol almayıp tamamen derslerinize odaklanarak 4 yılınızı geçirebilirsiniz. Kimse de sizi zorla bir yere sürükleyemez. Okulun her yanında sivil polisler var. Her türlü olayı önceden haber alıyorlar ve zamanında orada oluyor. Okul bu yönüyle güvenli aslında. Siz yukarıda takılın keyfinize bakın ders çalışın onlar aşağıda kavga etsin. Sizi ırgalayan bir durum olmuyor pek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.