Şimdi Ara

İstanbul Hukuk İ.Ö mü Marmara Hukuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki üniversitede okuyan, mezun olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
    İkinci öğretim olayı gözümü korkutuyor biraz, normal öğretimden bir farkı oluyor mu ya da dezavantajları ne anlatırsanız sevinirim.
    Marmara Hukuk Haydarpaşa'dan Göztepe'ye ne zaman taşınacak, Göztepe kampüsü nasıl, İstanbul'a kıyasla akademik kadrosu nasıl?
    Bu gibi sebepleri açıkladıktan sonra hangi üniversiteyi yazmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci öğretim de okula akşam gidiyorsun ve ücret ödemen gerekiyor onun dışında bir fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sıralamanız nedir
  • Birinci öğretim dersine girebiliyorsunuz diye biliyorum

• Onedays O kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi derslere sabah da gidebilirsin kimse bişey demiyor diyor, öyle değilse yazmayacağım akşam gitmek gibi bir düşüncem yok.

• dubruska D kullanıcısına yanıt
    Öyleyse İstanbul'u tercih etmek daha mantıklı sanırım.

• Goztepe kampüsü sıradan ama iuhf ye göre konum daha iyi.

Eğitimde pek bir fark yok 2. öğretimde maddiyat sıkıntı olmayacaksa unutursun bile bir süre sonra 2 . öğretim olduğunu.

Sadece etiket olarak iühf biraz daha üstün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemunsall

Çoğu kişi derslere sabah da gidebilirsin kimse bişey demiyor diyor, öyle değilse yazmayacağım akşam gitmek gibi bir düşüncem yok.
    Normalde dersin hocasından izin almak gerekiyor ama hukuk da yoklama alınmıyor diye biliyorum arada kaynarsınız.

• PeteMitchell01 kullanıcısına yanıt
    12k hocam, iki üni de 10.5k ile kapatmış ama rehberlikçilerimin de söylediğine göre 12.5k'ya kadar gerilemesi çok olası.

• dmt123 D kullanıcısına yanıt
    Eğitimde fark yoksa tercihimi sosyal ortam ve kampüsün yeri belirleyecek. İÜHF'nin kampüsü avrupada olduğu için daha iyi diyenler var, ama fatih semtinin çoğunlukla mufazakar kesim olması da korkutuyor biraz. Kısacası hangisinde sosyal ortam daha düzgündür?

• arkadaşım iuhf de hiç bir farkı yok, zaten yoklama yok bi şey yok, hatta arkadaş ilkogretim ama dersi kaçırınca akşam giriyor

kesinlikle istanbul ikinci öğretim yaz, marka kalitesi olarak marmaranın cok üstünde

• kampüsü ve sosyal yaşantısı nasıl hocam Marmara'ya kıyasla?

• cemunsall C kullanıcısına yanıt
    Ben Anadolu Kadıköy taraflarının kesinlikle daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zaten son zamanlarda Anadolu daha revaçta Avrupa'da okuyan çok kişi Kadıköy de takılır ve orada yaşamak ister. Ama Avrupa'nin bazı semtleri de vazgecilmez tabiki ve Kadıköy'den oralara ulaşım da kolay.

• Eğer akşam derslere girmek istemiyorsan İÖ okuma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cemunsall C kullanıcısına yanıt
    Ana kampuste olmayan hicbir hukuk fakültesinde sosyal yaşam yoktur. Kampüs bile denemez üzgünüm.

• İö

• dmt123 D kullanıcısına yanıt
    Bütün bu etkenler göz önüne alındığında hangisini tercih etmemi önerirsiniz hocam?

• Sabah girilebiliyormuş sanırım, karışan olmuyormuş, ona güvenerek yazacağım zaten.

• ben de bu ikilemdeyim ama sıralamam 8556. iühf 1. ögretim gelmesi zor sanirim biraz bana. marmara hacettepe istanbul i.ö. arasindayjm.

• glisalih kullanıcısına yanıt
    ikilem demişim ama bildigin üclemdeyim :d

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.