Şimdi Ara

İstanbul Hukuk Kazanma Olabilitesi Olanlar.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cidden istanbulun sıralaması yükselecek gibi :) Ya arkadaşlar ilk mesajda da belirttiğim gibi sıralamam 8300 İst hukuk iö veya marmara hukuk iö gelir heralde değil mi ? Selçuk hukukla selçuk hukuk iö'yü de yazdım ama selçuk gelirse üzülürüm yani öylesine yazdım gibi bir şey. Marmara hukuk'un sıralaması 13900den 8300e yükselmez değil mi birden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkankbjk

arkadaşlar cidden istanbulun sıralaması yükselecek gibi :) Ya arkadaşlar ilk mesajda da belirttiğim gibi sıralamam 8300 İst hukuk iö veya marmara hukuk iö gelir heralde değil mi ? Selçuk hukukla selçuk hukuk iö'yü de yazdım ama selçuk gelirse üzülürüm yani öylesine yazdım gibi bir şey. Marmara hukuk'un sıralaması 13900den 8300e yükselmez değil mi birden ?

istanbul iö kesin bence. Benim de sıralamam 10523 istanbulu yazdım ama gelmez. Marmara iö gelir mi ya?

• Surda 5-10 kisi ist hukuk yazmis diye siralama yukselecek cikarimini yapanlar ne guzel kafalar yahu. Evet siralama yukselir ama burda bende ist hukuk yazdim siralamam bilmem kac diyenler yuzunden degil. Zaten kontenjan 100 kisi azalmis elbet siralamasi yukselecek.. 700 kisilik kontenjani olan bolum icin 3-5 kisi bende yazdim demis bunlarda vay o zaman siralama kesin yukselir diyor mantiga gel.

• quote:

arkadaşlar cidden istanbulun sıralaması yükselecek gibi :) Ya arkadaşlar ilk mesajda da belirttiğim gibi sıralamam 8300 İst hukuk iö veya marmara hukuk iö gelir heralde değil mi ? Selçuk hukukla selçuk hukuk iö'yü de yazdım ama selçuk gelirse üzülürüm yani öylesine yazdım gibi bir şey. Marmara hukuk'un sıralaması 13900den 8300e yükselmez değil mi birden ?

İnşallah yükselmez, yükselirse ağlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

İnşallah yükselmez, yükselirse ağlarım

Öyle bir sistem ki hiç bir zaman kesin diyemiyoruz. İnşallah yükselmez o kadar.

• Yukselse de 11000 den 5000 e cikmaz heralde istanbul ikinci ogretim ya korktm :D

• Taş çatlasın 2000 oynar diye düşünüyorum ben gene ya
  • 9905
    istanbul
    marmara
    istanbul iö
    marmara iö

sonuçlardan sonra görüşelim ;)
  • 0.12li katsayıyı kimse dikkate almıyor sürpriz olursa şaşırmayın derim ben bununla ilgili konu açmıştım yardımcı olmak için
    http://forum.donanimhaber.com/m_64072882/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64104977

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justcalw_07 -- 6 Ağustos 2012; 3:54:30 >
  • sayısal arkadaşlarımdan en az 30-40 tane ilk 5k da adam var , hiçbiri hukuk yazmadı . çok fazla sayısal adam var tm sıralamasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

sayısal arkadaşlarımdan en az 30-40 tane ilk 5k da adam var , hiçbiri hukuk yazmadı . çok fazla sayısal adam var tm sıralamasında

ayni sekilde bugun hem twitter hem de forumlarda bircok kisiden sorup ogrendigim kadariyla oyle sandigimiz gibi mfciler den cok buyuk bi kitle yok ilk 10binde olupta hukuk secen. yazanlar var tabi bunlar ikiye ayriliyor bence bir kisim istedigi dis muhendislik herneyse onu yaziyor sonra hukuk. bu kesim icin bu sene tiplarin ve cogu iyi sayisal bolumun oldukca fazla kontenjan artisini dusununce ilk tercihlerini kazanacaklarini dusunuyorum. diger grup ise mf ci olup ilk olarak hukuk yazan ki onlar sayica az olacaklardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dierube -- 6 Ağustos 2012; 4:08:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 485226

benimde sıralamam 8400. istanbul hukuk olmazsa marmara, oda olmazsa istanbul iö olur umarım

sence istanbul iö de olmazsa marmara iö olur mu bizim kesin :) bu arada tercihlerin nasıl ?

senin istanbul iö rahat olur :) benim hangisi gelir pek bi fikrim yok.. istanbul 1.öğretim düşsede biz girsek keşke... ama bin kişi düşer mi bilmem :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: spilzman

Surda 5-10 kisi ist hukuk yazmis diye siralama yukselecek cikarimini yapanlar ne guzel kafalar yahu. Evet siralama yukselir ama burda bende ist hukuk yazdim siralamam bilmem kac diyenler yuzunden degil. Zaten kontenjan 100 kisi azalmis elbet siralamasi yukselecek.. 700 kisilik kontenjani olan bolum icin 3-5 kisi bende yazdim demis bunlarda vay o zaman siralama kesin yukselir diyor mantiga gel.

şakasına dedik bee.
  • Arkadaslar tmde ilk 5000 6000 e girmis sayisalci edebiyat calismamiqta sinava girmisse yani basta amaci hkuk deilse demek ki matematigi col yuksek yapmis neredeyse. 45 46 ustu yapan adam fenide iyi yapmistir yuksek ihtimalle zaten o matematikle iyi bi bolume girer sayisalda.O yuzden korkmayin
    Siralamalar fazla degismicek bence .Benim gibi bastan itibaren hukuk dusunen sayisalci da var ama cok fazla degil

• arkadaşlar bence 0.15 0.12 dönüşümden ötürü doğru tercihin 0.12 dönüşümü paralelinde değişimler olabilir yani ist hukuk 5000 seviyelerine gelebilir inşaAllah gelmez ama akıl var mantık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpsermet

arkadaşlar bence 0.15 0.12 dönüşümden ötürü doğru tercihin 0.12 dönüşümü paralelinde değişimler olabilir yani ist hukuk 5000 seviyelerine gelebilir inşaAllah gelmez ama akıl var mantık var

durduk yere korkutma usta ev bile baktık

sıralama 8600

istanbul 1 ve 2.öğretim ilk 2 sırada

marmara 1 ve 2.öğretim 3 ve 4 te
  • sıralamam 4500 lerde ilk ankara sonrada istanbul yazdım ankara az bi ihtimal olmazsa istanbuldayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksogul

quote:

arkadaşlar bence 0.15 0.12 dönüşümden ötürü doğru tercihin 0.12 dönüşümü paralelinde değişimler olabilir yani ist hukuk 5000 seviyelerine gelebilir inşaAllah gelmez ama akıl var mantık var

sıralama 8600

aynı durumdayız benim sıralamam da 8300 :D Ama ben onların arkasına selçuk hukukla selçuk hukuk iö de yazdım nolur nolmaz diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksogul

quote:

sıralama 8600

aynı durumdayız benim sıralamam da 8300 :D Ama ben onların arkasına selçuk hukukla selçuk hukuk iö de yazdım nolur nolmaz diye

nasılsın fakültedaşım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.