Şimdi Ara

İstanbul hukuk mu marmara hukuk mu artık son (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zorakimüh

aynen öyle yap kardeşim yani tutsa ben öyle yapardım taksime yakın olması büyük avantaj kadıköy falan sıkıyor bir noktadan sonra demedi deme

eyw hocam biraz daha araştıraym pazartesi tercih
  • Haydarpasada yurt yokmus, goztepedeymis yurt. Ayrica istanbuldaki yurtlarin yaridan fazlasi avrupa yakasinda bunlarinda cogu beyazit yakinlarinda. Benim istanbul 1 marmara 2. Tercihim senin yerinde olsam istanbul 2.ogr 1.tercih marmara 2.tercih yapardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyıl

Haydarpasada yurt yokmus, goztepedeymis yurt. Ayrica istanbuldaki yurtlarin yaridan fazlasi avrupa yakasinda bunlarinda cogu beyazit yakinlarinda. Benim istanbul 1 marmara 2. Tercihim senin yerinde olsam istanbul 2.ogr 1.tercih marmara 2.tercih yapardim.

hımmm başka neler araştırdın hocam paylaşabilirmsn ?
  • up up up
  • Kyk sitesinde istanbulda gozuken 24 yurt var ve bunlarin 19u avrupa yakasinda :) hocalari da arastirabilirsin tabi akademik kadro da cok onemli ama dedigim gibi ben istanbul yazdim senin yerinde olsam -maddi durumun da yeterliyse- istanbul iö yazardim.

• tabiki istanbul hukuk gidip gezme imkanımda oldu gerçekten güzel marmara üniversitesinide gezmiştim ama ben pek begenmedim ayrıca hukuk denince akla ankara ve istanbul üniversitesi gelir marmara üni hocalarıda çok kaliteli ama ikisi arasında kalma bile biraz çalışıp 1. öğretime geçersin ayrıca arkadaşın söyledigi gibi hukuk fak kimse pek derslere girmez
  • berrakk B kullanıcısına yanıt
    kafam karıştı yaa:S
  • her türlü istanbul hukuk eğitim yer baya fark eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihsarı

her türlü istanbul hukuk eğitim yer baya fark eder

neden öyle dedin biraz daha açarmısın?
  • Ayni kararsizligi ben de yasiyorum ama benim isin icinde gazi hukuk da var :(

• phi 4b P kullanıcısına yanıt
    senin ki daha zor hocam :S ne yapıcaz bilmiyorm pazartesi yapıcam tercihi ama hala kafamda net değil
  • tercih listemiz aynı bende ist hukuk 1- ist hukuk 2 - marmara 1 ve marmara 2 şeklinde yaptım. İstanbul 2.öğretim garanti geliyor 1.öğretim gelmez heralde.marmara 1 mi ist 2.mi diye düşünüyorum @techn1que

quote:

bence istanbul zaten okula gittikleri yok doğru düzgün sınavdan sınava desem yeridir

quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix__

2. öğretim falan demeden istanbula git iyidir oranın ortamı çok boştur yani :D

Beyler bunu anlamıyorum bende.Hukuk sonuçta.Zor bi bölüm hele ist hukuk.Kendini geliştirmek için, dersleri anlamak için gitmek zorundasın diye düşünüyorum, kolay bi bölüm değildir.Neden gitmiyorlar mantıklı bi açıklama yapacak var mı?Sınavları geçmekle olmuyor ki diplomanı aldığından bi birikimin olması lazım o da yata yata olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 12 Temmuz 2013; 13:07:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZacDoUrden

tercih listemiz aynı bende ist hukuk 1- ist hukuk 2 - marmara 1 ve marmara 2 şeklinde yaptım. İstanbul 2.öğretim garanti geliyor 1.öğretim gelmez heralde.marmara 1 mi ist 2.mi diye düşünüyorum @techn1que

quote:

bence istanbul zaten okula gittikleri yok doğru düzgün sınavdan sınava desem yeridir

quote:

Beyler bunu anlamıyorum bende.Hukuk sonuçta.Zor bi bölüm hele ist hukuk.Kendini geliştirmek için, dersleri anlamak için gitmek zorundasın diye düşünüyorum, kolay bi bölüm değildir.Neden gitmiyorlar mantıklı bi açıklama yapacak var mı?Sınavları geçmekle olmuyor ki diplomanı aldığından bi birikimin olması lazım o da yata yata olmaz

bilmiyorm neden gitmiyorlar ama gitmek gerekiyo hele 3. ve 4. sınıfta ben hala karar veremedim istanbul 2 mi marmara 1 mi :S yani buralarda okuyan adamlarla konuştun mu hiç hocam ?

• quote:

tercih listemiz aynı bende ist hukuk 1- ist hukuk 2 - marmara 1 ve marmara 2 şeklinde yaptım. İstanbul 2.öğretim garanti geliyor 1.öğretim gelmez heralde.marmara 1 mi ist 2.mi diye düşünüyorum @techn1que

quote:

quote:

neden gitmiyorlar sözel bir bölüm oldugu için sınavlara yakın notları alıp çalışıyorlar zaten hukuk öyle bir bölüm illaki derslere girme gerekmiyor ha girersen tabiki iyi benim arkadaşım geçen yıl dgs le istanbul hukuku kazandı yaşıda 35 bu arkadaşım aynı zamanda memur çalıştıgı için onun derslere gitme durumu pek olmuyor notlarına baktım derslere girmedigi halde fenada degil ama dersleri gerçekten zor sınava son 1 ay kala çalışıyor ama geceli gündüzlü siz bende istanbul üni yazın gerçekten çok iyi madem yerleşme olasılıgınız var istanbul varken marmara yazılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 12 Temmuz 2013; 13:14:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: techn1que

quote:

quote:

quote:

bilmiyorm neden gitmiyorlar ama gitmek gerekiyo hele 3. ve 4. sınıfta ben hala karar veremedim istanbul 2 mi marmara 1 mi :S yani buralarda okuyan adamlarla konuştun mu hiç hocam ?

10-15 yıllık bi avukatla konuştum.ist hukuk mezunu.2.öğretim geliyorsa düşünme oraya git dedi.2.öğretim gelmiyorsa marmara düşünürsün dedi

• ZacDoUrden kullanıcısına yanıt
    hocam o adam 10-15 sene önceki istanbul hukuk zannediyor olabilir o eski havası kalmadı hiç tamam bir ekol sonuçta ama
  • quote:

hocam o adam 10-15 sene önceki istanbul hukuk zannediyor olabilir o eski havası kalmadı hiç tamam bir ekol sonuçta ama

neyin ne olduğunu bizden iyi biliyor diye düşünüyorum ama.konuda da farklı bi yorum görmedim.ist varken marmara seçilmez
  • quote:

quote:

neyin ne olduğunu bizden iyi biliyor diye düşünüyorum ama.konuda da farklı bi yorum görmedim.ist varken marmara seçilmez

peki hocam teşekkürler
  • istanbul hukuk 2. öğretim bile tutmuyor olsaydı bu dedigin olabilirdi ama istanbul hukuk tutuyorsa neden gidip marmarayı yazıyorsunuz ki bende bunu anlamam sonuçta mezun olunda diplomanda 2. öğrt yazmayacak sadece biraz fazla harç parası ödersin onuda sorun etme sonra pişmanlık yaşamamak için çok iyi düşün açıkcası türkiyede çok hukuk fak var ama en iyileri denince 5 üniversiteyi geçmez bunu ben degil ankara üni hukuk fak dekanı söylüyor daha doğru düzgün öğretim elemanı olmadan hukuk fakülteleri açılıyor bu üniversitelerden nekadar donanımlı bireyler yetişebilir ki
  • Arkadaşlar benim sıralamam 9477.İstanbul hukuk (İ.Ö) gelir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.