Bildirim
İstanbul hukuk mu marmara hukuk mu artık son
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence istanbul zaten okula gittikleri yok doğru düzgün sınavdan sınava desem yeridir -
2. öğretim falan demeden istanbula git iyidir oranın ortamı çok boştur yani :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Phoenix__
2. öğretim falan demeden istanbula git iyidir oranın ortamı çok boştur yani :D
nasıl yani biraz daha açarmısın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: techn1que
quote:
nasıl yani biraz daha açarmısın ?
Üstteki arkadaşın da dediği gibi benim de orda okuyan bi arkadaşım var hoş daha 1.sınıf okuyor.Doğru dürüst okula bile gitmiyor.Yata yata geçti bu sene -
quote:
quote:
quote:
Üstteki arkadaşın da dediği gibi benim de orda okuyan bi arkadaşım var hoş daha 1.sınıf okuyor.Doğru dürüst okula bile gitmiyor.Yata yata geçti bu sene
dostum ben okula gitmeyi düşünüyorm iyi bir eğitim alıp kendimi geliştirmek hedefim. peki konumları hakkında ne söyleyebilirsin? hangisinin ulaşımı kolaydır yada kalıcak yer bakımından çevreleri nasıl ?
-
uppp yardım -
up up up -
sen bence arkadaşları dinle istanbul hukuk marmaradan kesinlikle daha iyidir olmadı birinci öğretime geçmek için kasarsın -
İstanbul uni hakkinda hicbir bilgim oncelikle ama marmaranin kampusu de yeri de ulasimi da hakkaten cok guzeldir. Kadikoy desen ayaginin altinda karsiya gecmek istedigin zaman atlarsin vapura karsiya gecersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 3nokta
İstanbul uni hakkinda hicbir bilgim oncelikle ama marmaranin kampusu de yeri de ulasimi da hakkaten cok guzeldir. Kadikoy desen ayaginin altinda karsiya gecmek istedigin zaman atlarsin vapura karsiya gecersin.
aynen hocam kampüsü de güzel fakat kalıcak yer sıkıntısı olur mu fiyatlar nasıl mesela yurt varmı ? haydarpaşada -
quote:
quote:
quote:
quote:
Üstteki arkadaşın da dediği gibi benim de orda okuyan bi arkadaşım var hoş daha 1.sınıf okuyor.Doğru dürüst okula bile gitmiyor.Yata yata geçti bu sene
dostum ben okula gitmeyi düşünüyorm iyi bir eğitim alıp kendimi geliştirmek hedefim. peki konumları hakkında ne söyleyebilirsin? hangisinin ulaşımı kolaydır yada kalıcak yer bakımından çevreleri nasıl ?
istanbul üniversitesi beyazıt kampüsü gayet merkezi bir yerde. zaten meşhur beyazıt meydanının yanında direkt otobüslerin beklediği duraklar var. üstelik tramvay da direkt yanında. bol bol nargile-çay içersin artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yagmur adam
quote:
quote:
quote:
quote:
istanbul üniversitesi beyazıt kampüsü gayet merkezi bir yerde. zaten meşhur beyazıt meydanının yanında direkt otobüslerin beklediği duraklar var. üstelik tramvay da direkt yanında. bol bol nargile-çay içersin artık.
hmm peki beşiktaşa yakınmış sanırım beyazıt ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techn1que -- 11 Temmuz 2013; 23:44:59 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yagmur adam
quote:
quote:
quote:
quote:
hmm peki beşiktaşa yakınmış sanırım beyazıt ?
taksime yakın evet.
-
taksimde ortam iyiymiş herhalde demi hocam :) -
quote:
taksimde ortam iyiymiş herhalde demi hocam :)
evet iyidir taksim
ayrıca değiştirmişsin galiba beşiktaşa da yakın beyazıt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 11 Temmuz 2013; 23:55:51 > -
marmarada kadıköye yakın kampüsü güzel denize 0 felan off çok arada kaldım :D -
quote:
marmarada kadıköye yakın kampüsü güzel denize 0 felan off çok arada kaldım :D
yapma etme ya taksimin yanında kadıköyün esamesi okunmaz keşke benim okulum yakın olsa -
quote:
Orijinalden alıntı: zorakimüh
quote:
marmarada kadıköye yakın kampüsü güzel denize 0 felan off çok arada kaldım :D
yapma etme ya taksimin yanında kadıköyün esamesi okunmaz keşke benim okulum yakın olsa
valla hacı şöyle mi yapaym istanbul 1. öğretim istanbul 2. öğretim - marmara- maramara 2. öğretim tercih listem ? -
aynen öyle yap kardeşim yani tutsa ben öyle yapardım taksime yakın olması büyük avantaj kadıköy falan sıkıyor bir noktadan sonra demedi deme
Benzer içerikler
- iki sayı arasındaki sayıların toplamı formülü
- 70 obp ne kadar geri atar
- acl hangi bölüm
- gebze dershane yorumları
- en rahat memur meslekleri
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X