Şimdi Ara

İSTANBUL HUKUKTAYIM SORULARI ALAYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya yanlış yazmışım salak kafam 60-9 olucaktı 69-9 olsa zaten şuan göbek atıyodum hala oluru var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışı imkanları nasıl ?
  • Hachiro kullanıcısına yanıt
    Ben yanlış yazmışım ya pardon matematik 60-9 olucaktı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti Communism

yurtdışı imkanları nasıl ?

Okulun yurtdışı imkanları var ancak iş hayatında yurtdışı imkanı oldukça kısıtlı, yok gibi bir şey. Sebebi anlaşılır bir şey. Her ülkenin kendine has kendine özgü hukuk sistemi var. Siz 4 yıl boyunca Türk Hukukunu gördükten sonra çıkıp başka ülkede avukatlık yapamazsınız elbette. Ama lisanüstü için imkanlar oldukça geniş. Ben de düşünüyorum. Özellikle devletin bu konuda teşvikleri olduğunu duymuştum. Dil+ hukuk üzerine yüksek lisans programları oldukça yaygın. Yani lisanüstü kesinlikle düşünülebilir yurtdışı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selam123456789

Ben yanlış yazmışım ya pardon matematik 60-9 olucaktı :(

Sıkıntı yok bence hala gelir.
    İnşallah ya çok teşekkür ederim

• up

• Mavizer78 kullanıcısına yanıt
    Yok. Gardiyan

• İÜHF den mezun olmak beni diğerlerinden ayırırmı? Yani bu üniden mezun olmamın + ları çok olurmu sence? Bir diğer sorum siyasi olaylar çok yaşanıyor mu?

• Arkadaşlar şu bölümden dolayı insanları küçük görme alışkanlığını bırakın.illaki farklı bölümlerde arkadaşların olcak o zaman sıralamasına göre mi muamele göstereceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

İÜHF den mezun olmak beni diğerlerinden ayırırmı? Yani bu üniden mezun olmamın + ları çok olurmu sence? Bir diğer sorum siyasi olaylar çok yaşanıyor mu?

Sınavlarıyla, hocalarıyla ve kapısıyla :) hala en iyilerindendir, en iyisi demiyorum çünkü bu işi takım tutar gibi büyüten arkadaşlar var onlarla polemiğe girmek istemiyorum. bana göre en iyisi öyle diyeyim... Derslere girmeyen sadece sınavlara giren bile o sınavların kattıklarıyla bütün fakültelerden ayrılır...

• Up

Erasmus hakkında bilgin var mı ?Ve Ankara hukukla kıyaslar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedeflerilkbinn

Erasmus hakkında bilgin var mı ?Ve Ankara hukukla kıyaslar mısın ?

Erasmus imkanı var. Kazanan arkadaşlarımız vardı bu sene. Onun dışında detayını bilmiyorum sitesinde detaylı olarak yazar. Diğer soruyla ilgili cevap vermek ise çok zor. Çünkü takım tutma meselesine dönmüş durumda. Ama şunu söyleyeyim akademik kadronun genişliği ve kalitesi İstanbul'da çok daha iyi durumdadır. Onun dışındaki seçimin şehir seçimi olur. İki üniversitede Türkiye'nin en iyi iki devlet okuludur. Birine gittiğinde keşke demezsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.