Şimdi Ara

İSTANBUL HUKUKTAYIM SORULARI ALAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki konu başlığım için buraya tıklayınız

Evet arkadaşlar, iühf'de 2. sınıfa geçtim. Sorularınızı sorabilirsiniz, hukuku ve özellikle iühf'yi merak eden arkadaşlar için bu başlığı açmak istedim. Sıralama sorularını ise elimden geldiğince cevaplarım ama sorulara hiç bakmadım o yüzden sormazsanız iyi olur zorluğunu hiç bilmiyorum sınavın.

• Hocam ygs 49k mat 37 38 cog 16.75 edebiyat 48.5 istanbul hukuk 2.öğretim sansim var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bende iü psikoloji istiyorum nasıldır bi fikriniz var mı doğrusu benim de kesin olur mu bilmiyorum ama sizce

Ygs 5 30K

Matematik 60-9

Edebiyat 44,75

Coğrafya 11,5 ne olur sizce olur mu yani 12k en kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selam123456789 -- 18 Haziran 2017; 22:50:27 >
  • ikinci öğretimin dezavantajları nelerdir ? ve okul içinde ikinci öğretimlere karşı bir '' düşük görme '' söz konusu mu ?
  • Arkadaşlar sınava bakamadım, YGS'de sayısalcılar öne çok geldi mi ya da edebiyat sınavı nasıldı bunlar önemli. Ancak yinede netlere göre konuşursam. Mertbey kardeşim, bence şansın var. Geçen seneye göre yani bu netlere göre vardı. Şimdiki sınavı bilemiyorum dediğim gibi, umarım girersin. İkinci öğretim 10k'nın üstündeydi. Şansın olduğunu düşünüyorum. Selam, kardeşim, senin bana göre şansın oldukça yüksek. 10k içerisine girersin çok rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

ikinci öğretimin dezavantajları nelerdir ? ve okul içinde ikinci öğretimlere karşı bir '' düşük görme '' söz konusu mu ?

İstanbul ve Marmara hukuk ikinci öğretimlerinin hiçbir dezavantajı yoktur. İsterseniz sabah derslerine isterseniz akşam derslerine girersiniz. Bazen kürsüler farklılık gösteriyor ama genel olarak aynı şeyler dönüyor. Okul içinde ise öyle bir mevzu yok. Benim bir çok arkadaşım ikinci öğretimden ve hiçbir ortamda mekandada öyle düşük görme benzeri davranışlar yaşanmaz asla. Eğer gündüzleri okula gitmeyi sevmiyorsanız ikinci öğretimi tercih edin rahatlıkla. Ben çok düşündüm sabah erken kalkmak vs zor geliyor diye ikinci öğretimi öne yazmak istedim ama sonra akşam saatleri için bir kursum başladı yazmadım. Sonuç olarak, ikinci öğretim ile birinci öğretim arasında hiçbir fark yoktur. Birbirlerine karşıda düşük görme, hor görme vesaire asla olmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hachiro -- 18 Haziran 2017; 22:17:54 >

• Hachiro kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim Bir de şu hukuka özel , devamsızlık yapma izini gibi bir şey duymuştum , bunun aslı nedir ? İsteyen okula gitmeyebilir mu yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

Çok teşekkür ederim Bir de şu hukuka özel , devamsızlık yapma izini gibi bir şey duymuştum , bunun aslı nedir ? İsteyen okula gitmeyebilir mu yani ?

Rica ederim. Evet bazı hukuk fakültelerinde yoklama alınmaz. İÜHF'de de aynı durum söz konusu. Dönem boyunca hiçbir derse girmeyip sadece sınavlara hazırlanıp sınavlara girebilirsiniz. Sene boyunca derslere 100 kişi ortalama katılır. Geriye kalan 300'ü aktif olarak sürekli katılım göstermez. Kimsenin de ruhu duymaz çünkü hiçbir zaman yoklama alınmıyor :) Bir çok insan mevcut okulu kazanıp memleketinde yaşayan veya çalışan... Tabi bu durumu abartmamak lazım önemli derslere gitmek gerek ancak en azından sabah uyku tatlı geldiğinde insana kaçamak yapma şansı veriyor.

• spnu ne demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuku bitiren herkes avukat hakim savcı falan mı oluyor?

• Ygs 50k

Mat 47

Edebiyat 47,25

Cografya 17,50

Obp 88

Ilk 5k olur mu hocam daha dogrusu ist hukuk?

• quote:

Orijinalden alıntı: unicef art niyet elçisi

spnu ne demek

sonuç olarak yazacaktım. kusura bakmayın pc oldukça eski.
  • Hachiro kullanıcısına yanıt
    yok hocam ne kusuru kurs falan diyordun öyle bir kurs var sandım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmk4444

Ygs 50k

Mat 47

Edebiyat 47,25

Cografya 17,50

Obp 88

Ilk 5k olur mu hocam daha dogrusu ist hukuk?

Geçen seneye göre bu netlerle olur. Bu seneyi bilemem hocam.

@mavizer78

Hayır, ülkedeki yelpazesi en geniş bölümlerden birisidir Hukuk bölümü. Hukuk danışmanlığı, noterlik, özel şirketlerde görev alabilirsiniz. Bunun dışında devlette de avukatlık yapabilirsiniz. İş imkanı çok geniştir. Bir hukuk mezunu işsiz kalmaz, belki sürünür geçinemez belki az maaş alır ama asla işsiz kalmaz. Çok geniş bir iş imkanı mevcut. Sayamadığım daha çok var...
  • hocam ygs 15 k mat 35 edeb 46 coğ 18 obp 73 2. öğretim gelirmi
  • hocam bide sağlam ingilizce bu meslekte işe yararmı mesela toefl 120 105 puan gibi
  • selam123456789 S kullanıcısına yanıt
    bu işlerden çok anlamam ama rahat gelir gibi duruyor
  • Bende bu yıl kazanacak puanı aldım ancak kardeş iş durumu nedir ya ? Avukatlık ailede çevre felan yoksa birilerinin yanında ömür boyu çalışmak istemiyorum da bilgin var mı dır bu konularda. Önemli olan okuması değil sonrası bence
  • selam123456789 S kullanıcısına yanıt
    kardeşim azıcık daha edebiyat yapmış olsan boun psikoloji gelirmiş . İstanbul hacettepe odtü felan onlar garanti . o matematiği yapmışsın bitirmişsin sen
  • Diğer pc'ye geçince bizim ağabeyin hesabından yazmışım. Şimdi buradan düzelteyim tekrar ve cevaplayayım soruları.

@magdur12

Sıralama ortada hocam. Bilemedim şuan... İngilizce için ise maalesef çok işe yaradığını söyleyemem. Asıl önemli olan hukuk bilgisi. Avukatsanız örneğin, size gelecek olan kimse kaç dava kazandığınıza vs bakacaktır ingilizce bilginize değil.

@george

Yapılabilecek çok meslek var. Bence iş konusunda sıkıntınız olmasın. Kendizi geliştirdikten ve aktif olduktan sonra her şey olur. İÜHF hala ülkemizin en iyi hukuk fakültelerindendir. Mezunları çöpe gitmez. :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.