Şimdi Ara

İSTANBUL İÇİ OYUN ARIYORUM LÜTFEN BAKINIZ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar hepinize iyi bayramlar yarın benimde Allah'ın izniyle güzel bir Ps3'üm olacak özellikle bugün istanbul içi elden bana oyun satabilecek arkdaşlar varsa lütfen benimle irtibata geçsinler...

2.el'de ara demeyin lütfen kaçgündür oraya ilan açıyorum satan yok..

Öncelikle resistance hevenly sword istiyorum,teşekkürler hepinize

• Elimde resistance fall of man var. Çiziksiz kutusunda kitapçıklı sorunsuz. Sıfırdan farksız.
    Bu ürünü elden 80 YTL den verebilirim. Düşünürsen msn adresim atescengiz@hotmail.com

Bulunduğum semt ETİLER...
  • pm
  • ikisi de mevcut

resistance 50 YTL

heavenly 60 YTL satiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasusxx1975 -- 23 Aralık 2007; 15:52:56 >
  • Bütün pm'ler cevaplandı ilgilenen arkdaşlara teşekkürler, eğer fatih tarafına getirebilecek olan arkadaşlar varsa kargo vs.. uğraşmayız daha güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Makbus07

Arkdaşlar hepinize iyi bayramlar yarın benimde Allah'ın izniyle güzel bir Ps3'üm olacak özellikle bugün istanbul içi elden bana oyun satabilecek arkdaşlar varsa lütfen benimle irtibata geçsinler...

2.el'de ara demeyin lütfen kaçgündür oraya ilan açıyorum satan yok..

Öncelikle resistance hevenly sword istiyorum,teşekkürler hepinize

Feza elektornikte
    Resistance 39 ytl
    Heavenly Sword da 59 ytl küsür

internet sitesinden takip et
    Ahmet abiyle bi konuş
    en ucuza ancak oradan alabilirsin
    zaten hem tahtakale olsun bu forumlar olsun oradan alışveriş yapıyor
    bilgine

• Teşekkürler bilgilendirme için dostum dediğin gibi fiyatları gerçekten uygunmuş ama ben burdan da sormaya devam ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fezayı tavsiye etmem,çünkü sattıkları oyunların çoğu orjinal kutulu-kitapçıklı değil,dvd kutusunda kitapçıksız oyun satıyorlar.Daha sonra elinde patlar oyunlar,kimse almak istemez,benden söylemesi
  • Kitapçıksız oyun 100 lira.. Yuh yahu, bunlar mı iyi fiyatlar? Feza'yı öve öve bitiremiyorsunuz da sadece eski, ellerinde birikmiş olan oyunların fiyatları makul. Yeniler tam saçmalık. Playasia'dan 70 liraya geliyor zaten.

Mhos, şu an silinmiş olan mesajına cevap vermiştim ama silmek durumunda kaldım. Kimseye elin esnafını savunmana gerek yok. "Kitapçıkları var ve fiyatları makul bence" dersin olur biter.. Sana göre makul bana göre değil demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 23 Aralık 2007; 17:17:23 >
  • ben fezada 69ytl olan SKATE i 55 ytlden veriyorum . hem de orijinal kitapçıklı kutulu tertemiz . istanbulda elden teslimat .

PM attım arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.