Şimdi Ara

İstanbul için haftalık 50-60km yapacağım bisiklet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba. ben 180 boyunda ve 75 kg ağırlığındayım bana uygun olabilecek ve maksimum 1000lira civarında ki bütçeme ters düşmeyecek bisiklet önerilerinize ihtiyacım var . aklımda ki bazı modeller şöyle

carraro 225
    carraro 227
    salcano city fun 40
    Salcano NG 650 26 V

• Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 23:20:48 >
  • evet hocam yanlışlık olmuş city fun 60 olacaktı :) önerileriniz için çok teşekkürler . başka öneriniz olursa onlarıda duymak isterim :)
  • fizyoterapist565 kullanıcısına yanıt
    Seçim yaparken, önceliğinizin ne olduğuna bağlı olarak seçenekler şekillenebiliyor. Fiyat/performans grafiği çok yüksek bir ürün için Mosso 771 DMV Acera'ya bakın. İlk mesajınızda yazdığınız modellerin hepsinden daha hafif ve bileşen olarak Shimano Acera setinin tüm elemanları kullanılmış durumda. Donanımsal alanda rekabet edebilecek tek model olan Sportive 227 ile kıyasladığımızda, hidrolik fren ve amortisörlü maşası yok. Hidrolik frenin şehir içi kullanımda hayati önem taşımadığını, aksine bakım güçlüğü ve heryerde parça bulmanın problem oluşu sebebiyle V frenlerin kuru zemin kullanımda daha randımanlı olduğu konusundaki fikrimizi daha evvel beyan etmiştik. İlave olarak aralarında 300 TL gibi bir fiyat farkı var ve en az 3 kg daha hafif, ki az değil kesinlikle.
  • Bende disk fren yanlısı değilim hocam. Ama ön tarafta kilitlenebilir bir amortisör olmasını istiyorum. Öneriniz için teşekkürler onu da araştıracağım :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapist565

Bende disk fren yanlısı değilim hocam. Ama ön tarafta kilitlenebilir bir amortisör olmasını istiyorum. Öneriniz için teşekkürler onu da araştıracağım :-)

Benim gibi v fren taraftariysaniz carraro sportive 224 oneririm

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen bende 224 alacağım çünkü disk fren istemiyorum ve diğer bütün isteklerimi karşılıyor

• Carraro Sportive 224 için istanbul içi en uygun fiyatı alabileceğim yerler konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı aceba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.