Bildirim
istanbul iö den uludağ birinci öğretime geçiş ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up up -
muhtemelen rahat geçersin zaten puanın orayı tutuyor ama uludağ ösym puanına bakmıyorsa not ortalamanı iyi tutman lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: trabzonfalcon
muhtemelen rahat geçersin zaten puanın orayı tutuyor ama uludağ ösym puanına bakmıyorsa not ortalamanı iyi tutman lazım
iö olmam sıkıntı olmazmı -
Allah rızası için bilenbiri yokmu iö den başka üniversiteede birinci öğretime geçebilirmiyim -
ne işin var uludağda yav istanbul varken.okul dağın başında..hiç gelme bursaya bence. -
Geçersin Uludağ üniversitesinin öğrenci işleriyle bi konuş önce. Yatay geçiş yaparsın sonra -
doğru demiş arkadaş i.ö olduğu için yüzde 10 a girmen gerekir yoksa geçilmez geçme sebebin nedir acaba i.ö den arkadaşlarım var medeni hukukcudan bişi anlamadım falan diyodu hocalar mı zorluyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: trabzonfalcon
doğru demiş arkadaş i.ö olduğu için yüzde 10 a girmen gerekir yoksa geçilmez geçme sebebin nedir acaba i.ö den arkadaşlarım var medeni hukukcudan bişi anlamadım falan diyodu hocalar mı zorluyor ?
bu şehir bana göre değil :D -
up up -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X