Şimdi Ara

istanbul iö den uludağ birinci öğretime geçiş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ardakşlar bölüm hukuk istanbul iö den uludağ birinci öğretime geçebilriimiyim ? nasıl olcak ne yapmam lazım

• up up
  • muhtemelen rahat geçersin zaten puanın orayı tutuyor ama uludağ ösym puanına bakmıyorsa not ortalamanı iyi tutman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonfalcon

muhtemelen rahat geçersin zaten puanın orayı tutuyor ama uludağ ösym puanına bakmıyorsa not ortalamanı iyi tutman lazım

iö olmam sıkıntı olmazmı
  • Allah rızası için bilenbiri yokmu iö den başka üniversiteede birinci öğretime geçebilirmiyim
  • ne işin var uludağda yav istanbul varken.okul dağın başında..hiç gelme bursaya bence.
  • Geçersin Uludağ üniversitesinin öğrenci işleriyle bi konuş önce. Yatay geçiş yaparsın sonra
  • doğru demiş arkadaş i.ö olduğu için yüzde 10 a girmen gerekir yoksa geçilmez geçme sebebin nedir acaba i.ö den arkadaşlarım var medeni hukukcudan bişi anlamadım falan diyodu hocalar mı zorluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonfalcon

doğru demiş arkadaş i.ö olduğu için yüzde 10 a girmen gerekir yoksa geçilmez geçme sebebin nedir acaba i.ö den arkadaşlarım var medeni hukukcudan bişi anlamadım falan diyodu hocalar mı zorluyor ?

bu şehir bana göre değil :D
  • up up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.