tamam, pazartesi akşam 7 sosyal merkez. uygun mudur herkes için?
akşam 7 mi :D hocam naptın D yurtta kalmayanlarda vardır yani en azından ben kalmıyorum :D neyse olmazsa öyle yapparız 7 gibi buluşurz :D daha erken olursa iyi olur aslında D pazartesi sabah 4 saatim boş benim mesela
quote:
Orijinalden alıntı: Epiphania
akşam 7 mi :D hocam naptın D yurtta kalmayanlarda vardır yani en azından ben kalmıyorum :D neyse olmazsa öyle yapparız 7 gibi buluşurz :D daha erken olursa iyi olur aslında D pazartesi sabah 4 saatim boş benim mesela
doğru bi an yurtta kalmayanları unuttum :D pazartesi derslerim 3 te bitiyo, sonrasında müsaitim.
quote:
Orijinalden alıntı: gespenstfahrer
quote:
doğru bi an yurtta kalmayanları unuttum :D pazartesi derslerim 3 te bitiyo, sonrasında müsaitim.
Servisle gidenleri ( mesela beni) hor görmeyin Pazartesi 4:20 de dersim bitiyor benimde
pazartei sabah ilk 4 saatim boş.. ama snra dersim 5 de bitiyor :D nasıl yapıcaz :D
quote:
pazartei sabah ilk 4 saatim boş.. ama snra dersim 5 de bitiyor :D nasıl yapıcaz :D
Peki salı :D 3:20 de dersim bitiyor benim
salı ilk 4 saatim boş.. sonra 5 de bitiyor :D nasıl yapıcaz
haydaaa :D salı günü benmde 4 de dersim bitiyor arada 11 den 2 ye kadar boşum :D:D
bence öğle arasında kısa bi buluşma düzenleyelim
Ben varım makina mühendisliği Hazırlıktayım fb plaka civici olan arkadaş
Üniversiteyi seçen arkadaşlar hazılıkta %90 ders saati olarak devam zorunlu bu saçmalığa dikkat edin gelirken ing iyi değilse seçmeyin
Serkan YAMAN
bencede öğle arası bişiley yapalım ondan sonra zaten aralarda fln görüşürüz yaparız birşeyler .D
benide ekleyelim Biyomedikale
eee hala görüşemedik gençlik :D
quote:
Orijinalden alıntı: wolkan33
Aha meslektaş @Epiphania bu hafta bir şekilde kılıf uyduralım
herkes gelebilsin diye bu haftaiçi bir gün öğle arasında buluşalım arkadaşlar. gün belirleyelim bu haftasonu. fikirleriniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Canhatti
quote:
Aha meslektaş @Epiphania bu hafta bir şekilde kılıf uyduralım
meslektaş hangi tracktesin sıkılıyoruz fakültede 4 kişi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Canhatti
quote: