Şimdi Ara

İstanbul Işık Üniversitesi DH Topluluğu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
4
Favori
5.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srcn09

En önde oturduğumda genelde gözlerimi kırpmadan sıkıca tutunmuş şekilde yola bakıyorum

Arkaya oturmayı dene bir de. En arkada tam ortadaki koltuk. Yani;
    _________
    l _ _ - _ _ l
    _ _ l
    l _ _ _ _ l
    l _ _ _ _ l
    l _ _ _ _ l
    l _ _ _ _ l
    _ l
    l________l

alt çizgi değil de tire ile olan koltuk. Tam ortadan yolu da görüyosun. Roller-coaster'da gibi gidiyosun Bu arada 10 numara çizdim

• quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

quote:

Orijinalden alıntı: terry134

ben de İşletme ingilizce kazandım bakalım . kayıt için 15 gün içinde geleceğim ... ulaşım olanakları sizi zorladı mı ilk günler ? okul servisi varmış ve de 139-139T otobüsler varmış siz nasıl gittiniz ?

İstanbul'lu değilsen yurt tavsiye ederim. Özellikle ilk sene mutlaka yurtta kal, yurt ortamını bir tecrübe edin. Sonrasında zaten Şile'den veya Çekmeköy'den ev bakmaya başlarsın

Teşekkür ederim ancak kayıt oldum ve yurt fiyatlarını inceledik , gerçekten ' Tuzlu ' denecek kadar ... Mecbur servise yazıldım ... Hemen hemen otobüs ile aynı fiyata denk geliyor , hem de aylık değil biletli oldugu için kaçırdığım veya başka nedenlerden ötürü binemediğin zaman yanmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

quote:

En önde oturduğumda genelde gözlerimi kırpmadan sıkıca tutunmuş şekilde yola bakıyorum

Arkaya oturmayı dene bir de. En arkada tam ortadaki koltuk. Yani;
    _________
    l _ _ - _ _ l
    _ _ l
    l _ _ _ _ l
    l _ _ _ _ l
    l _ _ _ _ l
    l _ _ _ _ l
    _ l
    l________l

alt çizgi değil de tire ile olan koltuk. Tam ortadan yolu da görüyosun. Roller-coaster'da gibi gidiyosun Bu arada 10 numara çizdim

Süper çizmişsin vallahi

Dediğin gibi orası süper

• Arkadaslar bende servisteyim çekmekoy tarafından geliyorum

Acaba resmini çizdiğiniz serviste olabilir miyim

Zevkli bir seye benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Arkadaslar bende servisteyim çekmekoy tarafından geliyorum

Zevkli bir seye benziyor

Acayip zevkli hemde :) koparıyor bizleri Hidayet abi ile Arif abi

• 1 ekimde başlıyor ben Maltepe deyim ... EFL sınavları için dönüştü servisle gelmiştim kadiköy duraklarda bırakmıştı bizleri ... yol rahat ve kısa sürmüştü...
  • konu biraz uçmuş'ta bana biri mimarlık bölümünün (mf-4) hangi kampüste olduğunu söyleyebilir mi?
  • Şile
  • Daha once soruldu mu bilmiyorum ama cevaplarsaniz sevinirim.

Ilk 3 tercihe yazarsaniz %25 burs vericeklerini yazmislar simdi ben %50 isletme yazsam ilk 3'e %75 eder mi

Ne kadar tembelim ya okulu arayip sormam gerek aslinda

Bir de calisma bursu diye birsey gordum sitesinde bu okulun icinde ogrencilere calisma imkani mi veriyo yoksa baska birsey mi?

Son olarak memnunmusunuz okulunuzdan ve yurtlardan?

• olkert kullanıcısına yanıt
    %50 kalir

belli bir saat okul icinde calisiyorsun aylik 300 lira para aliyorsun bundan ibaret

okuldan memnunum yurttan degilim, ben de eve ciktim sorun halloldu :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Arkadaslar bende servisteyim çekmekoy tarafından geliyorum

Zevkli bir seye benziyor

Acayip zevkli hemde :) koparıyor bizleri Hidayet abi ile Arif abi

1 yıl gecmis

Orhan abinin servisindeydim

Ali abide komik herkes onun adını söylüyor

• Zaman çabuk geçiyor valla 1 yıl daha geride kaldı. Yaz okuluna kalmamanız dileğiyle
  • Yemek ücreti okulun sitesinde 7,95 TL yazıyor bu fiyat bir öğün için mi yoksa günlük 3 öğün için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maths_

Yemek ücreti okulun sitesinde 7,95 TL yazıyor bu fiyat bir öğün için mi yoksa günlük 3 öğün için mi?

1 öğün için

• Arkadaşlar yarın ışık üniversitesine bakmaya gideçeğim söylenenlere göre kampus çok güzelmiş fakat en iyi yorumu öğrenciler yapıyor İnşaat Müh. %50 girmeyi planlıyorum düşünceleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 14 Temmuz 2013; 0:11:04 >
  • iktisat kampüsü nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

iktisat kampüsü nerede ?

Enstitüler, sağlık ile ilgili 2 yıllık bölümler ve iç mimarlık hariç bütün bölümler şile kampüsünde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

Arkadaşlar yarın ışık üniversitesine bakmaya gideçeğim söylenenlere göre kampus çok güzelmiş fakat en iyi yorumu öğrenciler yapıyor İnşaat Müh. %50 girmeyi planlıyorum düşünceleriniz nedir?

gel valla guzel okul :D
  • Arkadaşlar bende bu okulun Mimari Restorasyon bölümünü kazandım. Acaba aranızda bu bölümü gören ya da bitiren var mı nasıldır? Maslak kampüsünde sanırım. Hocalar ve dersler hakkında bir de ortam hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mratt

Arkadaşlar bende bu okulun Mimari Restorasyon bölümünü kazandım. Acaba aranızda bu bölümü gören ya da bitiren var mı nasıldır? Maslak kampüsünde sanırım. Hocalar ve dersler hakkında bir de ortam hakkında bilgi verebilir misiniz?

Bölüm yeni açıldı, eğitime bu sene başlayacak
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.