Şimdi Ara

İstanbul-İzmir'e bu araba gider mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bakımları yapılmadıysa 50bin km araçla bile uzun yola çıkılmaz, yok bakımları yapılıyor derseniz 500bin km araç rahat rahat gider. İstanbul- İzmir mesafesini İstanbuldaki 500bin km devirmiş taksiler her gün yapıyor.
  • Piyasasaki bakımlı broadway toros dahi gider megane 3 niye gitmesin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar salak var şu forumda, vay efendim konu açmak için, vay efendim sen gidemezsin. Arabalar hakkında fazla bilgim yok, şehir içinde sık kullanıyorum aracı, fakat şehirler arası yolda yüksek kilometreli araçlar sıkıntı çıkarabilir mi, hız yapınca savrulmalar, motor sıkıntıları artabilir mi diye konu açıyorum ne kadar boş adam varsa gereksiz gereksiz ''mesaj atmak için'' mesaj atıyorlar.
  • Gitmez motorun yanar yolda sen gitme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Ne kadar salak var şu forumda, vay efendim konu açmak için, vay efendim sen gidemezsin. Arabalar hakkında fazla bilgim yok, şehir içinde sık kullanıyorum aracı, fakat şehirler arası yolda yüksek kilometreli araçlar sıkıntı çıkarabilir mi, hız yapınca savrulmalar, motor sıkıntıları artabilir mi diye konu açıyorum ne kadar boş adam varsa gereksiz gereksiz ''mesaj atmak için'' mesaj atıyorlar.

O zaman ilk mesajı ona göre düzenleyiniz. Sadece km yazmışsınız millet te ona göre çıkarımlarda bulunmuş mesaj atmış.Kusura bakmayın eksik bilgi girip detaylı yorum bekliyorsunuz.
  • Arkadaşlar Lada Samara ile Trabzondan İstanbula gitti döndü varın gerisini siz düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 yılda 250.000 km yapılmış,iyiymiş valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • safa34 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 2 Kişi artı 2 çanta ile Ankara'dan İzmir'e 1972 vosvos ile sorunsuz gitmiştik.

Sorunun cevabına gelince gider.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.