Arkadaşlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Kartalda kiralık ev arıyordum. İşe daha rahat gidip gelebilmek için e-5 e yakın olmasını istedim. cevizli mah. de Kartal eğitim ve araştırma hastanesine çok yakın bir yerde kirası uygun bir ev buldum. Eve bakmaya gittim. Ev gerçekten çok güzel. Sıfır bina. Ama kafamı karıştıran nokta şu ki evin bulunduğu muhiti pek beğenmedim. bu bölgeyi bilen arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirmi? Güvenlik açısından, mahalle sakinleri konusunda kafam karışık. Ayrıca oto hırsızlığı gibi şeyler oluyormu onu merak ediyorum.
Çingene dolu :) Teyzemler orda ordan biliyorm.
Bilgisiz kültürsüz "mal" larla takılırsın
Dünyanın en büyük adliye sarayının yapılmasıyla adam olacak bir semt Kartal.Şu anki durumu sorarsan,hiç iyi değil.Hırsızlık oluyo diye biliyorum.Tavsiyem yol yakınken vazgeç,biraz daha Avrupa yakasına doğru(maltepe,küçükyalı vs.) bir yerden ev bulursan daha iyi olur.
evet o bahsettiğin adliyeye çok yakın. şöyle söyleyeyim iki seçenek arasında kaldım. Birisi bu mahalledeki daire diğeride yine kartalda real avm nin yanındaki uplife site içinde. uplife ın avantajları şöyle:
site içi güvenlik görevlisi spor salonu havuz kapalı otopark real ve praktikere çok yakın daire daha kaliteli ankanstre mutfak vs.
cevizlideki evin avantajıda 200 lira düşük kirası. ev güzel ama uplife kadar değil ama önemli olan muhiti tabiki.
200 lira her ay benim için problem olmaz,karşılayabilirim diyorsan uplife konutlarını tercih et bence.Hiç yoktan kafan rahat olur.Ayrıca daha kaliteli bir çevreye sahip olursun emin ol.