< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul Lisan Merkezi'ni Tavsiye Eder Misiniz? (2. sayfa)
-
-
Konuyla doğrudan alakalı değil ama bilgilendirmek istedim. Geçtiğimiz ay İstanbul lisan merkezinde TOEFL sınavına girdim. Sınav merkezi olarak berbat ötesi bir yer. Sınav salonu kalabalık, herkesi tek tek aldılar, bir tane gözetmen vardı, 10da başlaması gereken sınava 11.30'a doğru aldılar beni(10da başlayanlarda oldu sırayla alındı). Daha önceden İstanbul Aydın üniversitesinde girimiştim. Düzenli, sakin ve 4-5 gözetmen vardı herkesin sınavı aynı anda saat tam 10da başlamıştı. Sınav merkezi olarak tercih edecek arkadaşlar bu yorumu göz önünde bulundursun. Herkese eğitimlerinde başarılar dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben bundan 3 ay önce YDS için kurs araştırması yaptım. Uzun bi araştırma sürecinden sonra arkadaşımın tavsiyesiyle İstanbul Lisan Merkezine kayıt oldum. Kursa ilk başladığında biraz çekinceliydim açıkçası. İlk dersten sonra çok daha iyi hissettiğimi hatırlıyorum çünkü hocamız bize baştan güzel bir yol gösterdi. Dediği gibi de devam ettik ve kursu tamamladım. Kurstan önce 30 olan puanımı kurs bittikten sonra sınava girdiğimde 65’e çıkarttım. Genel olarak kurstan memnun kaldım profesyonel bi yaklaşım vardı. Derse giren hocalar deneyimliydi ve sınav odaklı çalıştırdı. Bize ders sırasında yaptığı kelime çalışmaları benim işime çok yaradı. Kurs araştırması yapan arkadaşlar, bu kurum iyidir ben öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu sıralar burayı öneren "1 mesajlı" kullanıcılar artmış durumda.
-
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır çalışmasını yaptığımız İngilizce kursumuz sonunda tamamlandı. Sıfırdan ileri seviyeye kadar konuları anlattığımız, bol bol ingilizce kelimelerden bahsettiğimiz kursumuz şimdi Udemy platformunda.
Kurs fiyatı çok uygun ve sınırsız kullanım hakkına sahip. 229 TL olan kursumuza sadece 36,99 tl ödeyerek sahip olabilirsiz. Evet sadece 36,99 TL ödüyorsunuz ve başka da para ödemiyorsunuz. Kursa sınırsız olarak sahip oluyorsunuz.
Her ay yapılan güncellemelerden de ücretsiz yararlanıyorsunuz.
Kursun indirimli haline aşağıdaki link ile ulaşabilirsiniz.
SIFIRDAN İLERİ SEVİYEYE İNGİLİZCE KURSU İNDİRİM LİNKİ
https://www.udemy.com/course/sifirdan_ileriye_ingilizce_kursu/?couponCode=SUBAT2021
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X