Şimdi Ara

İstanbul Lisan Merkezi'ni Tavsiye Eder Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
29.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pek tavsiye etmiyorum. Öncelikle ( “İngilizce’yi bilen hiç kimse hızlandırılmış kursları tavsiye etmiyor bunu aklınızda bulundurun. Burası da hızlandırılmış bir kurs”) Kitaba bağlı kalan bir kurum bazı hocalar, okullar tatile girdiğinde 3 aylığına çalışan öğretmenler. Hocalar anlatırken sıkılıyor bunu gerçek anlamda söylüyorum kadın hocanın dediği çok fazla tekrar ettiğim zaman sıkılıyorum ben! İyi de sen onun için burdasın öğrenci anlamadığında anlayana kadar anlatacaksın. Böyle hocaları çalıştıran bir kurum iyi hocalarda var, hakkını yemeyelim. Üstelik kitap üzerinden gittikleri için uçarcasına kitabı işliyorlar cambridge yayınlarını kullanıyorlar face2face kitapları yayın da eski 2012 konuyu anlatıyor ve bitiyor. Bunu ek konularla desteklemiyorlar 1 gün içinde 5,6 sayfa işliyorlar toplamda 12 unite var ve bu 12 unite yaz dönemine gelirse okulların tatil olduğu zaman 4 haftada bitiriyorlar sözde 5 hafta da bitecekti! Bazı şeyleri atlayarak gittikleri bile oldu. Nedeni kursta öğrencilerin olması onları okulların açılmasına yetiştirmek için uçarcasına Sudan çıkmış balık gibi anlata anlata gidiyorlar, üstünde durmak yok bir konunun anladın anladın anlamadın yandın. Game over sınıflar 6,7 kişiyle başlıyor ilk haftalar sonrası 16,17 kişi oluyor sıkışık bir şekilde oturuyorsun. Hafta içi kursu 4 gün 5 hafta sürüyor, yaz döneminde yazılırsanız 5 gün 4 haftaya iniyor yukarıda anlattım işte. 3 kur alırsanız yani b2 seviyesine kadar alırsanız toplam da 15 hafta yani 4,5 ay yapıyor. Sıfır İngilizce bilgisi olanların bu kursta 4 ay gibi bir sürede öğreneceği bilgi %50 ama daha önce bir alt yapısı olanların öğreneceği bilgi de %80 oranına çıkarabilirsiniz. Dedikleri tek şey kurstan çıktıktan sonra 3,4 saat tekrar yapacaksınız. İyi de böyle olduktan sonra YouTube da tonla kanal var onlarda anlatıp anlatıp geçiyor, size ne gerek var o zaman? Böyle söylemelerinin sebebi kursun 5 hafta sürmesi. Elementary seviyesini a1,a2 bitirdim ama gelmediğim 2 gün vardı bu yüzden elementary tekrar ettim 3 kur almış olmama rağmen 1 kur bu yüzden silindi. Sözleşmeyi yaptığımızda çok fazla tekrar olmaması durumunda başarısız olduğunuz kuru ücretsiz veriyoruz demişlerdi, ama maalesef öyle olmadı. Yaptıkları şey şark kurnazlığı 3 kurun biri silindi. “Kadına diyorum böyle bir hakkım olduğunu söylemiştiniz” bana dediği kuru tamamen bitirdiğin için o hakkı alamıyorsun. İyi de bunu niye en başka söylemiyorsunuz? Bir insanın başarılı olup olmadığı kursun sonunda belli olur. Yani ücretsiz kurs veriyoruz yalanına inanmayın. Kimse ticaretini yaptığı bir işi bedava vermez bunu anlamış olduk. Her kur 1000 tl 3 kur 3000 tl taksitle almak isterseniz senet yapıyorlar %10 üstüne koyuyorlar 3300 tl yapıyor. Kitapları siz alıyorsunuz her kitap 40 tl gramer kitabı da alıyorsunuz o da 30 tl Sizlere tavsiyem ilk önce ismek’e gidin a1,a2 elementary burda öğrenin şimdi bazıları çıkıp şunu diyebilir ismek de bişeyler öğrenemezsin. Alakası bile yok sınıfta bir kız vardı daha önce ismek’e gitmiş sınıftaki bir çok kişiden iyi konuşuyordu ve anlıyordu. Boşu boşuna bu kadar para vermeyin bir alt yapınız olsun ondan sonra özele gidersiniz burası ya da başka bir yer. Burayla ilgili aktaracağım bu kadar çok iyi bir yer değil şuanki burayla ilgili bilgim olsaydı buraya yazılmazdım. Tamamen öğrencilere ATM gözüyle bakıyorlar. Adam gibi bu Kursu anlatan nette görmediğim için anlatma gereği gördüm kendim de sonuçta bir ara ben de burayla ve diğer kurslar için bilgi aramıştım ama yok maalesef hep kendi adamları olan ya da fake hesaplardan Google yorum kısmına 5 yıldız verip duruyorlar inanmayın. Neyse onu anlattım ne eksiği ne fazlası. Ciddiyetsiz sözünde durmayan bir yer!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyla doğrudan alakalı değil ama bilgilendirmek istedim. Geçtiğimiz ay İstanbul lisan merkezinde TOEFL sınavına girdim. Sınav merkezi olarak berbat ötesi bir yer. Sınav salonu kalabalık, herkesi tek tek aldılar, bir tane gözetmen vardı, 10da başlaması gereken sınava 11.30'a doğru aldılar beni(10da başlayanlarda oldu sırayla alındı). Daha önceden İstanbul Aydın üniversitesinde girimiştim. Düzenli, sakin ve 4-5 gözetmen vardı herkesin sınavı aynı anda saat tam 10da başlamıştı. Sınav merkezi olarak tercih edecek arkadaşlar bu yorumu göz önünde bulundursun. Herkese eğitimlerinde başarılar dilerim.

• Arkadaşlar ben bundan 3 ay önce YDS için kurs araştırması yaptım. Uzun bi araştırma sürecinden sonra arkadaşımın tavsiyesiyle İstanbul Lisan Merkezine kayıt oldum. Kursa ilk başladığında biraz çekinceliydim açıkçası. İlk dersten sonra çok daha iyi hissettiğimi hatırlıyorum çünkü hocamız bize baştan güzel bir yol gösterdi. Dediği gibi de devam ettik ve kursu tamamladım. Kurstan önce 30 olan puanımı kurs bittikten sonra sınava girdiğimde 65’e çıkarttım. Genel olarak kurstan memnun kaldım profesyonel bi yaklaşım vardı. Derse giren hocalar deneyimliydi ve sınav odaklı çalıştırdı. Bize ders sırasında yaptığı kelime çalışmaları benim işime çok yaradı. Kurs araştırması yapan arkadaşlar, bu kurum iyidir ben öneririm.

• Şu sıralar burayı öneren "1 mesajlı" kullanıcılar artmış durumda.  

• Merhaba arkadaşlar uzun zamandır çalışmasını yaptığımız İngilizce kursumuz sonunda tamamlandı. Sıfırdan ileri seviyeye kadar konuları anlattığımız, bol bol ingilizce kelimelerden bahsettiğimiz kursumuz şimdi Udemy platformunda.

Kurs fiyatı çok uygun ve sınırsız kullanım hakkına sahip. 229 TL olan kursumuza sadece 36,99 tl ödeyerek sahip olabilirsiz. Evet sadece 36,99 TL ödüyorsunuz ve başka da para ödemiyorsunuz. Kursa sınırsız olarak sahip oluyorsunuz.

Her ay yapılan güncellemelerden de ücretsiz yararlanıyorsunuz.

Kursun indirimli haline aşağıdaki link ile ulaşabilirsiniz.

SIFIRDAN İLERİ SEVİYEYE İNGİLİZCE KURSU İNDİRİM LİNKİ

https://www.udemy.com/course/sifirdan_ileriye_ingilizce_kursu/?couponCode=SUBAT2021

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.