Şimdi Ara

İstanbul Lisan Merkezi'ni Tavsiye Eder Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
29.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen haftasonu İstanbul Lisan Merkezi ile görüştüm. 2 + 1 kur kampanyaları varmış ve 2400 TL diyorlar.

Tavsiye eder misiniz?

Daha önce Spoken English ve Bilge Adam'da eğitim aldım. Spoken English çok amatör bir yer, kurs bitiminde, öğrenciler memnun kaldılar mı önemsemiyorlar. Bilgeadam'da ise tam tersiydi, her kur bittiğinde sınav oluyorduk. Ve eğer sınıfın durumu düşükse, hocayı sorumlu tutuyorlardı. Bu sefer hocalarda bize baskı yapıyordu. Mesela bizim hocam Ebru Akbaş, her ders başında, kelimeleri tekrar ettiniz mi diye teker teker soruyordu. Otobüste olsun 15 dk olsun bakabilirdiniz falan diyordu. Hocanın yaptığı baskı ile otobüste evde ders çalışıyordu.

Hocanın rolü önemli evet ama kursun ciddiyeti daha çok önemli. Spoken English'te son iki hafta Fulya hoca girmişti, 3 ayda alamadığım kalitede eğitimi 2 haftada vermişti.

Acaba İstanbul Lisan Merkezindeki hocaların kalitesi nasıldır?

• 2+1 kur kaç hafta sürecek ve bu süre içinde kaç saat der alacaksın? merak ettimde cevaplarsan sevinirim.
    Tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

2+1 kur kaç hafta sürecek ve bu süre içinde kaç saat der alacaksın? merak ettimde cevaplarsan sevinirim.
    Tesekkürler

Amerikan kültür taksim şubesi VIP, sınıfları 4 ile 7 kişi arasında değişiyormuş. 72 saat, 6 hafta sürüyormuş bir kur. Amerikan kültür'de memnun kalmazsanız, 15 gün içinde sözleşmeyi iptal ettirebiliyorsunuz fakat sözleşmeyi iyi okuyun, kayıt tarihinden itibaren 15 gün yazdığını söyledi bir arkadaşım, kayıt olurken sözleşmenin bu maddesini değiştirmiş, kurs başlangıç tarihinden itibaren yapmış.

İstanbul Lisan Merkezinde, 128 saat sürüyor bir kur. Hafta içi katılırsam haftada 9 saat ders görecekmişiz. Memnun kalmazsam, kurstan ayrılma şansım yokmuş sadece dondurabiliyormuşum. Bu yüzden emin olamıyorum 2 + 1 almaya değer mi İLM'de.

• Öğrencilerle birebir ilgilenen ve etüt programları olan ingilizce kurslarını tercih etmeni öneririm.
  • Zaman açısından müsaitsen bir veya iki aylık yurt dışına çıkman çok daha faydalı olacak, maddi olarak kıyasladığın zaman ise, aldığın eğitim kalitesi,ders saatleri,pratik yapabilme imkanı vs.vs gerçekden daha cazip.
    Ben 2009 eylül ayında Cape Town a gittim, gitmeden önce bulundugum şehirdeki bir dil kursu fiyatlarıyla karşılaştırdım çok bi fark yoktu biraz daha fazla ödedim fakat 6 ayda geliştirdiğim yabancı dilimi burda en az 1-1,5 yıl hazırlığımı alırdı diye düşünüyorum.
  • Ben ingilizcemi Türkiye'de öğrendim ve inanıyorum ki bir çok yurtdışına gidenden kat ve kat daha iyi konuşabiliyor ve anlayabiliyorum.

Berlitz'i tavsiye ederim dostum. Kesinlikle. Amerikan firması zaten. CEO'su da Japon zaten.
  • Kişiden kişiye göre değişir ama genel olarak yabancı dili burada öğrenmekle konuşulan ülkede öğrenmek arasında tartışılmaz farklar vardır.
    Ben ikisinide denedim.
  • OHC'ye gitmiştim, tavsiye edebileceğim bir yer. Hocaları yabancı, yerli az sayıda ve genelde yeterliler. Şanslıysan gerçekten iyileri de var.
    Kullandıkları kitap kaliteli(Face2Face). Ben bazı nedenlerden yönetimle papaz oldum, devam etmedim.

Şu anda Amerikan Kültür'e gidiyorum ama kesinlikle tavsiye etmem.
    Bir kur 72 saat deniyor, ancak saat denen şey ders, yani toplam 72 ders. Her ders 40dk yapılıyor sonuçta her kur 48 saate geliyor.
    Hocalar kitabı bitirebilmek için uçarcasına ilerliyorlar. Öğrenmenin şartı olan tekrar yok, grup çalışması yok. Sadece hocayı izleyip arada cevap veriyorsunuz.
    6 kişiyle VIP salonda ders işlense bile yetersiz ve verimsiz.
    Şanslıysanız sonraki hafta sorarak üstünden geçersiniz hatırlayamadığınız şeyleri, ancak bu size o gün görmeniz gereken başka bir konuya mal olur.
    Gitmeden önce beğenildiğini okumuştum internette ararken ama hayal kırıklığı çıktı malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: svevo

OHC'ye gitmiştim, tavsiye edebileceğim bir yer. Hocaları yabancı, yerli az sayıda ve genelde yeterliler. Şanslıysan gerçekten iyileri de var.
    Kullandıkları kitap kaliteli(Face2Face). Ben bazı nedenlerden yönetimle papaz oldum, devam etmedim.

Şu anda Amerikan Kültür'e gidiyorum ama kesinlikle tavsiye etmem.
    Bir kur 72 saat deniyor, ancak saat denen şey ders, yani toplam 72 ders. Her ders 40dk yapılıyor sonuçta her kur 48 saate geliyor.
    Hocalar kitabı bitirebilmek için uçarcasına ilerliyorlar. Öğrenmenin şartı olan tekrar yok, grup çalışması yok. Sadece hocayı izleyip arada cevap veriyorsunuz.
    6 kişiyle VIP salonda ders işlense bile yetersiz ve verimsiz.
    Şanslıysanız sonraki hafta sorarak üstünden geçersiniz hatırlayamadığınız şeyleri, ancak bu size o gün görmeniz gereken başka bir konuya mal olur.
    Gitmeden önce beğenildiğini okumuştum internette ararken ama hayal kırıklığı çıktı malesef.

İstanbul Lisan Merkezi bana 2400 TL demişti 4 kur için.

Peki Oxford House College'de fiyatlar ne kadar?

• Fiyatlar sitesinde var ama pazarlık ve ödeme secenegine göre değişiyor. Ben 3 ay yani 96 saat için 800 TL odemistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svevo

Fiyatlar sitesinde var ama pazarlık ve ödeme secenegine göre değişiyor. Ben 3 ay yani 96 saat için 800 TL odemistim.

quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Ben ingilizcemi Türkiye'de öğrendim ve inanıyorum ki bir çok yurtdışına gidenden kat ve kat daha iyi konuşabiliyor ve anlayabiliyorum.

Berlitz'i tavsiye ederim dostum. Kesinlikle. Amerikan firması zaten. CEO'su da Japon zaten.
    @svevo

İstanbul Lisan Merkezi'nde bu 2400 TL olan fiyatın içinde (3 kur) 360 saat dil eğitimi bulunmaktadır.
    Ayrıca bu paketin peşin ödenmesi durumunda 2 hafta dil eğitimi İLM tarafından karşılanmaktadır.

@mucha

Berlitz gerçekten kaliteli bir kurum fakat Berlitz'in seçilmesi için Amerikan firması olduğunun belirtilmesi ilginç.Oradan Amerikan mı yoksa Japon hayranı bir ülke olarak mı yoksa görünüyoruz?

• İstanbul Lisan Merkezi’nde YDS kursuna katıldım. Dersi veren öğretmen gerçekten konusunda uzman bir öğretmendi. İlk haftalar dil bilgisi konularını tekrarladık. Sonraki haftalarda YDS test çözümüne yönelik teknik eğitimler aldık. Verilen bu teknik eğitim skorumuzu arttırmaya yönelikti. Normal ders saatlerimiz dışında farklı günlerde YDS dil bilgisi, YDS kelime ek dersleri ve deneme testleri uygulandı. Ayrıca online YDS deneme desteği de verildi. Öğretmenler gerçekten konularında uzmanlar. Bir önceki sınavda 30 almıştım İLM’deki YDS eğitiminden sonra 60 aldım. Bu puan İLM çalışanlarının emeğidir. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraineeTeacherr

İstanbul Lisan Merkezi’nde YDS kursuna katıldım. Dersi veren öğretmen gerçekten konusunda uzman bir öğretmendi. İlk haftalar dil bilgisi konularını tekrarladık. Sonraki haftalarda YDS test çözümüne yönelik teknik eğitimler aldık. Verilen bu teknik eğitim skorumuzu arttırmaya yönelikti. Normal ders saatlerimiz dışında farklı günlerde YDS dil bilgisi, YDS kelime ek dersleri ve deneme testleri uygulandı. Ayrıca online YDS deneme desteği de verildi. Öğretmenler gerçekten konularında uzmanlar. Bir önceki sınavda 30 almıştım İLM’deki YDS eğitiminden sonra 60 aldım. Bu puan İLM çalışanlarının emeğidir. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

REKLAM YAPMAYIN, ÜYELİK ADINIZDAN BELLİ KİM OLDUĞUNUZ!!!

• Yurtdışından yeni dönmüş birisi olarak. Zamanında 2 tane kursa gittim. Kötülemek istemem ama hiç bişey katmadılar bana. Çok fazla bir artış olmadı yani. Komşumuzun tavsiyesiyle Toefl için İlm ye gittim. Hiç beklemiyordum bu kadarını. Yabancı hoca arkadaş ortamı içerisinde muhabbet ederek geliştirdim kendimi, 88 puan aldım.
    Yani hiç beklemediğim kurs bugün yurtdışına gitmeme sebep oldu :D
  • ARkadaşlar yds için buraya gitmeyi düşünüyoruz acaba iyi midir tavsiye eder misiniz ? Çok önemli arkadaşlar bilen yardımcı olursa seviniriz.
  • İsmekten sonra ilk paralı inilizce kursum just englishsirinevler . giriste yaladılar yuttular en iyisini buldun dediler. Ben nasıl eşşeklik yaptımda daha once buraya gelmedim dedim.[) preinter sınıfına 14 kişi basladıkk 6 tanesi your turn diyince arkasına bakıyo zaten kuru 4 kişi bitirdik 3 de hoca eskittim bir kurda. inter sınıfının acılmasını 3 ay bekledikten sonra Kur sonu en iyi babayı alıp cıktım.
    Gecen ay İstanbul lisana basladım giriştekiler pazarda domates bile satamaz ama hocalarımdan Gönül ve Niki den cok memnunum sınıflar yeni
    çayda da bir lira burdaki cafeterya ise justtaki kesin köykahvehanesiydi asdasfasd

• Bende istanbul lisan merkezine gittim.ilk haftalar türk hoca giriyor, sonrasında yabancı hoca giriyor daha iyi oluyor biraz ingilizce öğrendikden sonra yabancı hoca ile konusmak mükemmel aksanını gelistebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilda124

Bende istanbul lisan merkezine gittim.ilk haftalar türk hoca giriyor, sonrasında yabancı hoca giriyor daha iyi oluyor biraz ingilizce öğrendikden sonra yabancı hoca ile konusmak mükemmel aksanını gelistebiliyorsun.

hocam selam
    istanbuldaki şubeye mi gittiniz ? öneriyor musunuz ?
  • Reklamlara dikkat gencler... ayik olun... ben olmam bidaha....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Reklamlara dikkat gencler... ayik olun... ben olmam bidaha....

siz gittiniz mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.