Şimdi Ara

İSTANBUL MALTEPE ÇALINTI RENAULT CLİO 1996 MODEL 34 ERU 24 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KeNaN-24

Aynı mahalleden iki gün sonra arkadaşımın meganını çaldılar, o kadar sıradan ki hırsızlık gelipte bir kamera incelemesi bile yapmadılar.

Mahalleye bir Jeep markalı araç geldi. Ben Zonguldak'ta yaşıyorum ve araç Ankara plaka. Ötüyor bildiğiniz araç 2 günden beri ötüyordu. Abartısız gece-gündüz.

Polisi aradık bir şey vardır araçta diye. Adresi falan verdik. Tamam geliyoruz dediler. 2 gün sonra sahibi geldi. (Ankara'ya gitmiş otobüs ile aracı burda )

Hala daha Polis yok. Gerçekten bazıları çok boş.

Tez zamanda bulunur inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında mahallenizde gördüğünüz başı boş şüpheli araçlar çalıntı olabilir işleri bittiğinde boş bir yere bırakıp kaçıyorlar bunlar için bir forum oluşturulsa bence faydalı olur mesela aracı ararken buna benzer bir çok araç gördüm sahipsiz

• quote:

Aslında mahallenizde gördüğünüz başı boş şüpheli araçlar çalıntı olabilir işleri bittiğinde boş bir yere bırakıp kaçıyorlar bunlar için bir forum oluşturulsa bence faydalı olur mesela aracı ararken buna benzer bir çok araç gördüm sahipsiz

Haklısınız. Sahibi geldi iyiki. Yoksa mahalleli taşa tutacaktı aracı.

• geçmiş olsun inşallah kısa sürede bulunur
    bu devirde kasko şart
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    bugün olsa ya kasko yapardım yada gps
  • KeNaN-24 kullanıcısına yanıt
    tekrar geçmiş olsun
    maalesef tecrübe dediğimiz durum bu şekilde gelişiyor
    ben kaskoyu herkese öneriyorum ,sadece çalınma için değil ,bir sürü akla gelmeyecek durumlar için çok büyük önem arz ediyor
  • Eski araca kasko mu olur dememeli. Arkadaşın panda ya yandan bir vurdular 14bin TL masraf çıktı. Yaptırsa ikince el değeri ölecekti. Allah'tan kasko vardı perte ayrıldı. 25binTL verdiler. Alan adam yaptırıp tek parça değişen, temizlik boyalı araba diye 24binTLye itelemeye çalışıyor.

Şimdi o parayı peşinat yaptı sıfır corollaya niyetlendi.
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Haklısınız işte pişmanlık fayda etmiyor
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Valla 3 5 ne gelirse kar derdik ama malesef kasko yoktu.
  • son durum ne oldu acaba
  • durum güncellenmiştir

• quote:

durum güncellenmiştir
    Hocam bu adamları arayıp tamponları nereden aldıklarını sordunuz mu ? Çünkü, tamponlar boyanmış. Şuan Antalya' dayım pazartesi salı Çorum'a dönüyorum gidince Çorum sanayisini sizin için bir dolaşayım belki bir şey buluruz.

• quote:

durum güncellenmiştir
    Hocam bu adamları arayıp tamponları nereden aldıklarını sordunuz mu ? Çünkü, tamponlar boyanmış. Şuan Antalya' dayım pazartesi salı Çorum'a dönüyorum gidince Çorum sanayisini sizin için bir dolaşayım belki bir şey buluruz.

• zaqwear Z kullanıcısına yanıt
    Aradım kendileri galerici aracı takas üzerine nakit yoluyla almışlar rica ettim aldıkları kişinin irtibat numarasını verecekler ama esasen işin sonunda ürkütmekte var fazla uzanmak istemiyorum savcılığa verdim pusudayım inş bir haber çıkar ama boş durmakta istemiyorum yer istanbul malesef yoksa bende çankırı sanayiyi bir dolaşmak istedim belki lazım oldukça parçalıyorlardır diye dize zahmet vermek istemem ama eğer bunu benim için yaparsanız çok sevinirim

• KeNaN-24 kullanıcısına yanıt
    Çankırı bana ters hocam 150 km civarında, ancak yolum düşerse aklımda olsun. Çorum sanayisini haftaya kesin gezerim ama Çorum'da bu tarz işler pek olmuyor yinede bir umut belki denk gelir.

• zaqwear Z kullanıcısına yanıt
    olsun yinede ilginiz için teşekkür ederim
  • Umarım bulunur,Allah yardımcınız olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.