Şimdi Ara

İSTANBUL MALTEPE ÇALINTI RENAULT CLİO 1996 MODEL 34 ERU 24

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ GELİŞME BİLGİLENDİRME VE YARDIM İÇİN GÜNCELLENMİŞTİR

Konunun geçmişi aşağıda mevcuttur
    Yeni gelişme ise aracımın ön ve arka tamponunun 97 kasa başka bir clio’ya takıldığını ve bu aracın çankırıda olduğunu tespit ettim fotoları koyuyorum ve bu bölgeye yakın olan veya yardımı dokunabilecek arkadaşlardan yardım istemekteyim amacım aracın üzerinde ki bana ait olan tamponları almak değil daha fazla parçanmamış ise geri kalanına ulaşmak

Arkadaşlar 30 kasım itibari ile aracım evimin önünden çalınmıştır

Gerekli tüm mercilere başvurumu yaptım

İSTANBUL MALTEPE ÇALINTI RENAULT CLİO 1996 MODEL 34 ERU 24Y
    İSTANBUL MALTEPE ÇALINTI RENAULT CLİO 1996 MODEL 34 ERU 24i
    İSTANBUL MALTEPE ÇALINTI RENAULT CLİO 1996 MODEL 34 ERU 24n
    İSTANBUL MALTEPE ÇALINTI RENAULT CLİO 1996 MODEL 34 ERU 24ede gören duyan olur diye yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeNaN-24 -- 6 Eylül 2018; 23:55:7 >

• Geçmiş olsun. Umarım sağ salim bulunur aracın...
  • 34eru24

34ERU24

34 eru 24

34 ERU 24

Geçmiş olsun hocam, Allah tez vakitte bulmayı nasip etsin.
  • sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    iyi niyet dikekleriniz için teşekkür ederim umarım bir an önce bulunur

@sarkihalindekal
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın
  • Uplayalım belki gören çıkar forumda
  • geçmiş olsun takipte olmaya çalışırım.
  • Yukari. Cok gecmis olsun
  • Geçmiş olsun çalan şerefsizin ellerini keseceksin.İnsanların emeğine nasıl göz dikiyorlar,umarım hemen bulunur
  • Geçmiş olsun. Şu sıralar çok fazla araç hırsızlığı başlıkları görüyoruz. Konu yukarı taşınsın diye + verdim.
  • Gecmis olsun. Anahtarsiz mi çaldırlar. Normalde kendi otomatigi ile acilmazsa benzinde calismiyor, lpg de yüksek devirde çalışır.
  • Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim anahtarsız kilitli iken çalındı ne cesaretle ulu orta işlek sokak üzeri uğraşıp aldılar bilmiyorum ama sipariş üzerine çalındığı kanaatindeyim.
  • otomatik ise kesin spariş üzerine çalınmıştır....büyük geçmiş olsun inşallah sağlam bulursunuz...
  • Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede bulunur
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    sağolun umarım grç olmadan bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

otomatik ise kesin spariş üzerine çalınmıştır....büyük geçmiş olsun inşallah sağlam bulursunuz...

Sipariş ile çalmak ne oluyor hocam ?
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Aynı renk model pert aracın bilgilerini çalınan araca yapıştırma işlemi.. aracı trafik durdursa bile 1 plaka değişik 2 hırsızların pert aracın şase no senin araçta .. polis de hırsızlara yi günler diyip işine bakar ... ve senin aracın asla bulunamaz .. .. inşallah aracınız bulunur . Bulunamaz ise aynı renk araçları tek tek araştırın derim çevrenizde ... Hatta direk ikinci el malum sitelere bakın veya yakınlarınızdaki oto pazarlarına ...aracınızı iyi tanımaya çalışın .. ufak bir tahminim yeni boyalı olacaktır ve fiyatı uygun olacaktır .. aracı gördünüz de içinden bir yerinden illaki tanırsınız direk şase numarası yazan kısma bakın orada inceden bir işlem yapıldığını göreceksiniz.. ben olsam bu şekilde aracımı bulmaya çalışırım ama önce bir 1 hafta bekleyin ... Polisi hatta şimdiden ilanlara ve pazara bakmaya başlayın .. çünkü polisin o aracı bulması çok zor olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

otomatik ise kesin spariş üzerine çalınmıştır....büyük geçmiş olsun inşallah sağlam bulursunuz...

Sipariş ile çalmak ne oluyor hocam ?

yukarımdaki arkadaş yazmış zaten bende biraz ekleme yapayım...dostum eski araçların parçaları sıfırı zor bulunur..bulunsa bile alanı azdır...örnek Peugeot 106 XSi den bahsedeyim aracın fiyatı 8 bin tl bunu alan adamın maddi durumu belli ..sıfır tanpon alsa 1800 tl(yan sanayi 800) vermesi lazım..onun yerine sahibinden sitesinden ikinci el tanpon bakıyor...işte o ikinci el satanların cogu maalesef çalıntı... talep ne ise söyleniyor sokak farelerine onlarda arz ediyor...mesela bu aralar double oto teyp leri çalınıyor sonra 3 ay ses seda yok sonra birden yine camlar patlıyor teypler çalınıyor..yani stok azalınca işler değişiyor..biraz dağınık yazdım ksr bakma uykum var ondandır..))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 4 Aralık 2017; 1:48:12 >

• 34eru24

34ERU24

34 eru 24

34 ERU 24

Çok geçmiş olsun umarım tez zamanda bulunur.

Up.
  • Arkadaşlar ilginiz ve dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum tüm yolları deniyorum muhakkak bir yerden açık verecekler takipteyim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.