Şimdi Ara

İstanbul Medeniyet Üniversitesi (devlet) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
15.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TIP BU SENE AÇILCAK DIYOLARDI FAKAT KILAVUZDA YOK, HABERİ OLAN VAR MI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrzsmngl

taban puanlarını bilmemde bu şey bizin evin çok yakınında, e5 üzerinde ulaşım çoooook kolay. ama devlet dairesi gbi iğrenç bi binası var. bu sene açılsa seneye çöker bu :D al kendin bak (kadıköy)

Bir de buna bak hocam. Bayrampaşa'da manzarası güzel. Son model üniversite. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ(Soldaki camlı bina).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 9 Temmuz 2012; 19:43:02 >

• Arkadaşlar üninin sitesinde bu yıl öğrenci alımı yapılacaktır diyor ama tercih klavuzunda var mı ben göremedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukett35

Arkadaşlar üninin sitesinde bu yıl öğrenci alımı yapılacaktır diyor ama tercih klavuzunda var mı ben göremedim ?

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ
    Edebiyat Fakültesi
    Felsefe
    Tarih
    Türk Dili ve Edebiyatı
    Siyasal Bilgiler Fakültesi
    İktisat
    Uluslararası İlişkiler

Bunlar var sadece.
  • ne olduğu belli değil yeri çok kötü yol kenarından belki inşaat halindedir riske girmeye değmez daha önce de demiştim cemaate yakın bir üniversite olarak anılıyor akademik kadrosu nedir ne değildir
  • gerçekten berbat bi binası var zırt pırt üniversite açıyorlar nedir bu sistem ya bana kalsa 2. öğretimleride hep kaldırırım , 2. öğretim sadece üniversitenin cebine para girmesi için oynanan senaryo dikkat edin bakalım odtü, itü, boğaziçi gibi okullarda varmı 2. öğretim? yok çünkü bu adamlar para kazanmayı aşmışlar ve bugün belirli bir isimleri ve saygınlıkları var zaten yavaş yavaş başladılar eğitim fakültesinin 2. öğretimleri kapattılar ve sıra fen edebiyat fakültelerinde , bence ülkede yeteri kadar fizik mezunu var itü odtü boğaziçi ve bir iki okul dışındada bütün fizik kimya biyoloji bölümlerinin kapatılması gerekirki hem mesleğin saygınlığı artsın hemde işsiz sayısı azalsın hemde gerçekten bilim adamı yetiştirsinler

• bence kocaelinin sakaryanın alternatifi olarak düşünülebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taygunoglu

bence kocaelinin sakaryanın alternatifi olarak düşünülebilir

sakaryayı bilmem de kocaelinin yanından geçemez sırf istanbulda diye böyle düşünmeyin
  • Tarih bölümü varsa ikinci ogretimi tahminen kaç puanla alır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavuzda 5 tane bölümü gözüküyor. Klavuzda olmayan bölümlerin öğrenci alabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Orijinalden alıntı: Taygunoglu

bence kocaelinin sakaryanın alternatifi olarak düşünülebilir

sakaryayı bilmem de kocaelinin yanından geçemez sırf istanbulda diye böyle düşünmeyin

Bence eğitim olarak kocaeliyle yarışabileek seviyeye gelir hatda geçer diye düşünüyorum (bütün bölümlerde değil tabi) Ama kampüs ortamı yok,eski bir bina, bulunduğu konum kocaelinin umuttepe kampüsüyle yarışamaz
  • eğitim kalitesi olarak nasıl yarışsın abi daha yeni açıldı dünkü adamları getirip koyacaklar ders anlatsın diye kocaeli kaç yıllık okul oturmuş bir akademik kadrosu var burada toplasan 4-5 tane bölüm açılacak,istanbul olunca böyle oluyor ama biraz realist olmak lazım ayrıca üniversite demek sosyallik demek ortam demek biraz kendini geliştirmek demek sen buraya liseye gider gibi git çık kampüs yok neyse yazacak olan yazar kendi kararıdır.
  • ben tarih istiyorum inş. tercih eden az olur :D
  • Bir kampusu evimin hemen yanında ve camiye benzer bir binada . Eski imam hatip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukett35

ben tarih istiyorum inş. tercih eden az olur :D

Puanlar düşük olur çünkü bu sene ilk defa öğrenci alacağı için herkesin kaygısı var

• 60 Bin siralamam var. Sizce gelir mi tarih?

• 60 Bin siralamam var. Sizce gelir mi tarih?

• Up

• bana burası denk geldi tercih sonucunda kaydımı da yaptırdım :D
    5 bölümü açılmış bu sene ayriyetten göztepe kampüsü 1 2 sene sonra kullanıma açılacakmış
    öğretim görevlisi bakımından oldukça iyi fakat yeni olması elbete dezavantaj :D
    ben 34 binle girdim uluslararası ilişkler bölümüne malesef bölüm arkadaşlarım arasınsa 75 bini görenler bile varmış ama iyi olur heralde

bu arada öğretim görevlieri cidden bölümünün iyilerinden bir kısmı da marmara dan transfer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertgrll_ -- 5 Eylül 2012; 23:59:08 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.