Şimdi Ara

.::İSTANBUL-MU ONLİNE SEASON 6 DEDİCATED SERVER::. ONLİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Client icin hattim yavas. Cep vodofane uzerinden baglantim.

Birisi Patch olusturabilir mi.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviNet

Patch yok mu ?

Client icin hattim yavas. Cep vodofane uzerinden baglantim.

Birisi Patch olusturabilir mi.!

Patch uygun birşey yapılabilir , Burak kardeşimin izni olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentKng

burak exp çok düşük ya kas kas kasıldım valla bi güzellik yapmayı düşünüyormusun exp event falan yap yükseltmezsen de

Mu online serverlarında Level atlamak çok basit ama, bence Biraz Zor görmek lazım yoksa oyunun zevki kalmaz :)
  • patch koyucakmısınızz ???
  • tmm kardesim patch ayarliyorum hemen
  • Patch koyuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulmu -- 31 Ekim 2010; 1:17:33 >
  • tavsiye edilen full patch olan yenilikleri gorme acisindan yeni moblar saticilar yeni kanat sekli harita goruntusu gibi... karar size kalmis full patch 256 mb - standart patch 15 mb
  • Serverin adresi ve Patch Linkleri Konu tanitiminda mevcut degil.!
    Alt konu mesajlarinda Link aramak mantikli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviNet

Serverin adresi ve Patch Linkleri Konu tanitiminda mevcut degil.!
    Alt konu mesajlarinda Link aramak mantikli mi ?

Arkadasim server tanitiminda var site mevcut web: istanbulmu ya tiklarsan girersin tanitimdan
  • beyler oyunu ındırme konusunda bana yardımcı olcak bırı varmi :D
    ■istanbulmu client: HERE de download bulamdım
    ■istanbulmu clinet 2: HERE ındırdım ama yazılar japonca yada çin ce anlamadım tam yardımcı olursanız sevınırım.

arkadas nasıl bişe anlamıyorum kayıt olması bir sorun oyunu ındırmesı bi sorun nasıl bi server anlamdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmn -- 1 Kasım 2010; 12:17:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmn

beyler oyunu ındırme konusunda bana yardımcı olcak bırı varmi :D
    ■istanbulmu client: HERE de download bulamdım
    ■istanbulmu clinet 2: HERE ındırdım ama yazılar japonca yada çin ce anlamadım tam yardımcı olursanız sevınırım.

arkadas nasıl bişe anlamıyorum kayıt olması bir sorun oyunu ındırmesı bi sorun nasıl bi server anlamdım.

neresi sorun arkadasim bu kadar kisi indirdi kayit oldu kimse sorun yasamadi bi sen yasadin bi yardim edelim ondan sonra karar ver.

burak_oneyy@hotmail.com adresini ekle yardimci olayim sana...
  • oncelikle serverinin uzun omurlu olmasini dilerim insallah uzun soluklu olur ama burda sunu belirtmek isterim osmanli mu denen kisi veya sahislarla veya herneyse is yapman kusura bakma ama senin serverinin 2 ayi gecemeyecegini gosterir onlarla kavga etmistin ne olduda geri is yapar oldun fae denen sahis onlarin 1 numarali adami Lotar gene oyle ve sen gene onlarla is yapiorsun wallaha yadirgadim seni kusura bakma ama sozunun eri degilmissin biraz kendiniz olun servere gelince insallah uzun omurlu olur ama 2 3 ay icinde kapanirsada benim burda 2 3 sey diyecegim war sana gocunma:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

oncelikle serverinin uzun omurlu olmasini dilerim insallah uzun soluklu olur ama burda sunu belirtmek isterim osmanli mu denen kisi veya sahislarla veya herneyse is yapman kusura bakma ama senin serverinin 2 ayi gecemeyecegini gosterir onlarla kavga etmistin ne olduda geri is yapar oldun fae denen sahis onlarin 1 numarali adami Lotar gene oyle ve sen gene onlarla is yapiorsun wallaha yadirgadim seni kusura bakma ama sozunun eri degilmissin biraz kendiniz olun servere gelince insallah uzun omurlu olur ama 2 3 ay icinde kapanirsada benim burda 2 3 sey diyecegim war sana gocunma:)

kardesim soylediklerine saygi duyuyorum ama benim kimsei tanimam etmem osmanli mu danda bi tanidigim arkadasim var ondanda bu zaman kadar hic bir sekilde bana bi zarar gelmedi ben otekileri bilmem ama o tantigim arkadas bana elinden ne geldiyse herseyi yapti hic birsey beklemeden... yani demek istedigim ben bir kisiden yardim aldim diye sozumun eri degilmisim laflar yersiz he o dedigin kisilerden alsaydm dedigin dogru olurdu...

• hee bide bu arada server dedicated oluyor kisa bi sure icinde yeni guncelleme bekilyorum o guncelleme esnasinda serveri dedicated e gecircem bilginize gereksiz serveri kapatip acmak istemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulmu

quote:

oncelikle serverinin uzun omurlu olmasini dilerim insallah uzun soluklu olur ama burda sunu belirtmek isterim osmanli mu denen kisi veya sahislarla veya herneyse is yapman kusura bakma ama senin serverinin 2 ayi gecemeyecegini gosterir onlarla kavga etmistin ne olduda geri is yapar oldun fae denen sahis onlarin 1 numarali adami Lotar gene oyle ve sen gene onlarla is yapiorsun wallaha yadirgadim seni kusura bakma ama sozunun eri degilmissin biraz kendiniz olun servere gelince insallah uzun omurlu olur ama 2 3 ay icinde kapanirsada benim burda 2 3 sey diyecegim war sana gocunma:)

kardesim soylediklerine saygi duyuyorum ama benim kimsei tanimam etmem osmanli mu danda bi tanidigim arkadasim var ondanda bu zaman kadar hic bir sekilde bana bi zarar gelmedi ben otekileri bilmem ama o tantigim arkadas bana elinden ne geldiyse herseyi yapti hic birsey beklemeden... yani demek istedigim ben bir kisiden yardim aldim diye sozumun eri degilmisim laflar yersiz he o dedigin kisilerden alsaydm dedigin dogru olurdu...

yok yani goz var nizam war osmanli munun asil sabini az cok biliorum ama dedigin gibiyse saygi duyarim Ha bunuda UNutmadan İnanma insanların samimiyetine,Menfaat hissi ile gelirler vecde
    Eğer vaad etmeseydi cenneti,Allah'a bile etmezlerdi secde..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulmu

quote:

yok yani goz var nizam war osmanli munun asil sabini az cok biliorum ama dedigin gibiyse saygi duyarim Ha bunuda UNutmadan İnanma insanların samimiyetine,Menfaat hissi ile gelirler vecde
    Eğer vaad etmeseydi cenneti,Allah'a bile etmezlerdi secde..

guzel soyledin kardesim. Valla bana yardim eli uzatana bende onun hakkini veririm her konuda hakkidir yani ama yanlisida olursa serverin menfaati icn ne gerekiyorsa yaparim..

• Hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoSTeD

Hayirli olsun

saolasin kardesim
  • hayırlı olsun
  • saol kardesim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.