Şimdi Ara

.::İSTANBUL-MU ONLİNE SEASON 6 DEDİCATED SERVER::. ONLİNE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar reset point kalici olmustur. DL icin command silnmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulmu

arkadaslar reset point kalici olmustur. DL icin command silnmiyor

Burak aGa yapacaz dedi Yapti
    kanka banada yapsana

Sıcak Sıcak Yagli kısmından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoSTeD -- 9 Kasım 2010; 18:22:49 >

• :D:D
  • Çalışmalarımız Devam Etmektedir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuM@RBaZ -- 10 Kasım 2010; 0:28:07 >
  • Yer alti calismalari devam etmektedir.

Kepceler Kumarbazdan Ameleler benden yakinda holding olacagiz Hisseleri satisa sunacagiz
  • yeni karakter asiri buglu arkadaslar o hatalar giderildikten sonra hemen entegre edilecektir servera suan hatali hatali entegre edersek basimiz cok agrir onun icin biraz zamana ihtiyacimz var saygilarimla en kisa zamanda halledilip servera koyulacaktir...
  • yeni server hayirli olsun dun gece basliyim dedim ama bnde win mod daymis gibi kucuk ekran olarak acildi full ekran yapamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim
  • hayırlı olsun ^^
  • Hayırlı olsun..Uzun ömürler dilerim.
  • ne ara sezon 6 çıktı yahu :)) çok geri kaldık mu dan ya ama çok şey kaçırdığımı sanmıyorum mu devri geçti bende :O @istanbulmu hayırlı olsun ;)
  • neleri indircem sitede bir suru patch cilent var
  • saolun arkadaslar
    oyunla ilgili probleminiz varsa ozel msnimi ekleyin burak_oneyy@hotmail.com herturlu sorununuzda yardimci olrum size arkadaslar
  • clien1 yada client2 indir kardesim hangisinde indirmen hizli oluyorsa maine basarak oyuna girebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarr

yeni server hayirli olsun dun gece basliyim dedim ama bnde win mod daymis gibi kucuk ekran olarak acildi full ekran yapamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim

msnimi ekle kardesim yardimci olayim burak_oneyy@hotmail.com
  • Arkadaslar İstanbulMu ve Mu-PiareX guclerini birlestirmistir artik daha kaliteli bir server icin elimizden geleni yapmaktayiz...
    Mu-piareX de oynayan arkadaslar accleriniz silinmedi direk oyuna girip kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz
    Yeni site adresi http://www.gamex.gen.tr/
    veya http://ist.sytes.net/ herkeze ii Oyunlar dileriz
    SERVER DEDİCATED olmustur...

bunun haricinde
    Metin2
    LineAge2
    calismalarimizin testi bitmis olup serverlar en kisa zamanda online olucaktir...
    Ana Sayfamizdan takip edebilrsiniz yeniliklerimizi...

• Bu server zor mu ? Exp'si düşük olan server zor server olarak görünüyorsa evet ama bence degil..

Lorenciada bir ton yaratık war
    Lorenciada Kanat + Kundunlar satılıyor..

Bu server'in zor olması cok zor :)
  • cok zor bir server demedim ki zaten 1 nesil satilyor sade 2-3 satilmiyor... kundum satilmiyor blees bug yok..
  • kundunun satıldıgını gördum arkadasım.Neden yalan söyleyeyim ki ? Gördüklerimi söyledim sadece ;)
  • Piyasadaki çoğu sozeon 6 serverdan daha kaliteli ve daha zor.Genel anlamda çok zor değil evet ama artık eskisi gibi playerlar yok çok zor olan serverlarda ksamıyorlar piyasadakilerden çok iyi şuanda denemenizi tavsiye ederim.Şöyle sağlam rekabet edeceğimiz playerler bekliyoruz.

http://ist.sytes.net/4.4/
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

kundunun satıldıgını gördum arkadasım.Neden yalan söyleyeyim ki ? Gördüklerimi söyledim sadece ;)

arkadasim satilip satilmadigini benlemi cekisiyorsun shoplari ayarliyan benim hayret birsey ya yok diyorsam yoktur bitti...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.