Şimdi Ara

istanbul park geliyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aynen küçükken hep giderdim şimdide gitmek istiyorum.
  • intercity istanbul park'ın haklarını alınca baya bir şeyler yaptı. isteyen avrupadaki örnekleri gibi kendi aracıyla turlayabiliyor, hatta okuduğuma göre piste dakikalı kiralık araçlar da getirilip sürüşlere imkan sağlanacakmış. 125 milyon dolar vermiş adamlar, bir şekilde kara geçmeleri gerek. formula 1 gelirse ve iyi bir pazarlamayla tiribünler doldurulursa 4-5 senelik süreçte hem kendileri hem de biz formula 1 severler faydalanırız.

tam istanbul'a geldik, raha rahat yarış izleriz artık diyorum ki istanbul park çıktı takvimlerden. yine umduğumuzla kaldık. umarım seneye ve sonrasına takvime gireriz tekrar.
  • bir gelişme var.Bu haftasonu Superbike yarışı sürülecek İstanbul Park ta.Umarım seyirci olarak iyi bir Sayı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

bir gelişme var.Bu haftasonu Superbike yarışı sürülecek İstanbul Park ta.Umarım seyirci olarak iyi bir Sayı olur.

evet bunu bende duymuştum fakat giriş ücretlimi yoksa halka açık bir şekildemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

quote:

Orijinalden alıntı: loko

bir gelişme var.Bu haftasonu Superbike yarışı sürülecek İstanbul Park ta.Umarım seyirci olarak iyi bir Sayı olur.

evet bunu bende duymuştum fakat giriş ücretlimi yoksa halka açık bir şekildemi?

tabiki ücretli biletler 53 liradan başlıyor http://www.biletix.com/etkinlik/PXNU1/ISTANBUL/tr

• Umarım tekrar gelir İstanbula.Formula 1 Türkiyede yeniden takip edilen bir spor olması için İstanbul parkta yeniden F1 düzenlenmeli ve olarak doğru düzgün herkesin rahatlıkla izleyebileceği bir kanalda yayınlanmalı.
  • Kenan sofuoglu yarın 2ci sıradan start alacak.İstanbul parkta kenanı canlı izleme olanagı.
  • kendi aracinla 20 dk pisti kullanmak 120 liraymis onumuzdeki yaz devam ederse gitmeye calisacagim
  • Televizyonda göremeyince varluğını bilr unutuyorsun f1 in

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dandik hidistanda var istanbulda yok arkadaş inanılır gibi değil
  • Elindeki pisti tv programlarına kamyon yarışlarına yaparsan yapavcak birşeyde kalmaz yazık güzelim pist boş duruyor ne yapılıp edilmeli o piste geri gelmeli F1 elin suriyelisine ödenek ayrılıyor Türkiyemin tanıtım projesine ödenek ayrılamıyor olacak iş değil arkadaş.yazık o piste ayrıca pist çok geniş daraltılmalı bence ambar gibi 10 arac yan yana gidiyor oyle pist gormedim olmaz.Anlayan birileri yokmu su işten ey büyüklerimiz el atın su olaya.
  • O kuş elimizden kaçtı birkez geri gelmesi çoook zor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1 i boşa beklemeyin..

Yerine kamyonlar geliyor 2014'de yine:)))

http://www.ototicari.com/haberler/flasflasflas-kamyon-yarislari-istanbul-39da.html
  • siftah kamyonlardan haydi hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.