Şimdi Ara

İstanbul Park İlk Pist Tecrübem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qqwe55

Ben onu demek istememiştim hocam ben beygir artınca neden fiyat artıyor demek istedim.

hocam bunu bende ilk gittiğimde sorgulamıştım..ama sonra mantıklı olduğunu düşündüm..bu pistlerdeki olay, bir yarış aracı nın sürücü kontrolünde virajlard çabuk yavaşlayıp tekrar aynı ritmini yakalama süresinin çok kısa olması şeklinde..yani beygir arttıkça pistten alınan keyif ve yarış ruhu yükseliyor..bu piste ibiza cupra ve 1.4 polo (tsi değil atmosferik 2008) ile çıkmıştım..inanılmaz keyif farkı var..hızlanma,momentum çok önemli...olmadı ki bir carrera mız keyifin doruklarına çıkalım:
  • Hocam yazın bende düşünüyorum. Detaylar hakkında bilgi verirmisiniz acaba koşullar ücrevler vb şeyler hakkında.
  • O değil de sizi geçmeyen araba kalmamış😁.Tokat manyağı yapmışlar resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Çift kabin pikapla gitsek bizi de alırlar mı ki.

Yerlerde ıslak olacak vereceğiz açıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 19 Ocak 2017; 19:52:27 >
  • Kısaca alınan keyif arttıkça verilen para artıyor yanianladımm.
  • İst. Park fazlaca yüksek seviye de bir pist. Otomobil günlüğe ne kadar yakınsa o kadar daha az keyif alınır sürüşe önem veren kişiler. Önce Körfez ve Ülküye çıkmanız daha tatlı olur. Bunlar ayrıca aracı daha az yıpratıcıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

O değil de sizi geçmeyen araba kalmamış😁.Tokat manyağı yapmışlar resmen.

Aynı araçla sizi de görmek isteriz. Bakalım sizi ne manyağı yapacaklar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quake74 -- 23 Ocak 2017; 17:7:21 >
  • quote:

Bi onemi yok bunun.Guclu ve yuklu bi aracin yoksa oraya keyif almaya gidiyorlar.Orda birbirini gecen gecene zaten.Pistte gecseler neeee gecmeseler ne sanki sonunda ödül var.

Keyif almisa benziyorsunuz.Bidaha cikmaniz dilegiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Bi onemi yok bunun.Guclu ve yuklu bi aracin yoksa oraya keyif almaya gidiyorlar.Orda birbirini gecen gecene zaten.Pistte gecseler neeee gecmeseler ne sanki sonunda ödül var.

Keyif almisa benziyorsunuz.Bidaha cikmaniz dilegiyle

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Nasipse bu yaz tekrar çıkacağım.
  • almanyadaki nürnburgring pistine 2001 Polo Classic 75 hp ile çıkmıştım bir akrabam ile ben.zevkliydi gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

almanyadaki nürnburgring pistine 2001 Polo Classic 75 hp ile çıkmıştım bir akrabam ile ben.zevkliydi gerçekten.

Nürnburgring ayrı bir zevktir tabi. Sanırım hata affetmeyen de bir pist
  • Yaza doğru bende benim yavruyu denerim. Güzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: quake74

quote:

almanyadaki nürnburgring pistine 2001 Polo Classic 75 hp ile çıkmıştım bir akrabam ile ben.zevkliydi gerçekten.

nürnburgring f1 pisti zaten,polo classic ile en ufak hatayı affetmezdi.çok zorladım orda arabayı,ama yoldan çıksaydı yani yeşilliklere sürünürsen takla bile atarsın.Allahtan başımıza birşey gelmedi,sonunda upuzun bir düzlük var,orada top speed 180 civarı gördüm.kısaca zevkli elbette ancak 75 hp ile ben sadece tatmin edici zevk aldım,virajlarda hep geçildik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quake74

quote:

nürnburgring f1 pisti zaten,polo classic ile en ufak hatayı affetmezdi.çok zorladım orda arabayı,ama yoldan çıksaydı yani yeşilliklere sürünürsen takla bile atarsın.Allahtan başımıza birşey gelmedi,sonunda upuzun bir düzlük var,orada top speed 180 civarı gördüm.kısaca zevkli elbette ancak 75 hp ile ben sadece tatmin edici zevk aldım,virajlarda hep geçildik

Çok güzel bir anınız olmuş. Peki ne ücret ödemiştiniz pist için?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.