Şimdi Ara

İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ [2019 GİRİŞLİLER] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
564
Cevap
15
Favori
38.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kayıt olmaya saat kaçta gideceksiniz? 16.00-17.00 arası da sınav olacak, hazırlıklar tamam mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 31 Ağustos 2013; 2:03:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşlı emre

quote:

Orijinalden alıntı: ishescaen

quote:

Orijinalden alıntı: maxcoder95

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler ogrenci islerine girdiniz mi girdiyseniz birsey soricam hesap diye bir bolum var ucret ile alakali benimkini girmemisler sizde ne kadar gozukuyor acaba

Bende de ücret olması gerekenden az gözüküyor

ne kadar olmus hocam

6.200 benim %25+ ilk tercih %20 +kardes indirimi %10 10-11 civarina geliyordu

bendede bi sikinti var sanirim 4160 guzukuyor %50 ve ilk tercih bursu

Dönemlik borç sanırım bende de bir indirimi henüz eklememişler heralde kayıtta hallederiz artık

Sitede yazılan miktar dönemlik arkadaşlar

Evet benim bir kardeş indirimi eksik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Beyler kayıt olmaya saat kaçta gideceksiniz? 16.00-17.00 arası da sınav olacak, hazırlıklar tamam mı ?

Hocam ben son sene açık liseye geçtim ne diploma alabildim ne de mezun olduğuma dair belge ne zaman çıkacağıda belli değil bakalım sınava bir saat kala orda olunsa yeter bence

• quote:

Beyler kayıt olmaya saat kaçta gideceksiniz? 16.00-17.00 arası da sınav olacak, hazırlıklar tamam mı ?

hazirligi atlamayi dusunmuyorum da bu kur belirleme sinavi mi

• quote:

quote:

hazirligi atlamayi dusunmuyorum da bu kur belirleme sinavi mi

evet kur belirleme sınavı + 17-18 eylül de bir sınav daha yapılacakmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Geçmiş olsun arkadaşlar. Hoşgeldiniz. :) Tam burslu kazananlar hariç, diğer arkadaşlar parayla neden bu okulu tercih ettiklerini merak ettim?

Hoşbulduk,

Öncelikle "parayla neden bu okulu tercih ettiniz?" sözünüzü tasvip etmiyorum. İstanbul Şehir Üniversitesinin akademik kadrosu, eğitimi, ortamı paradan önce gelir. %75 burslu kazanan bir öğrenci olarak böyle bir üniversiteyi kazanmış olmaktan gurur duyuyorum.

Ben fiyat performans olarak birinci Bilkent'i görüyorum. İstanbul'da da İstanbul Ticaret'tir bence. Ben 2011 girişliyim. %75lu tercih etmek de para faktörüdür. %75 bi de ilk tercih gerçekten tam bir fiyat performans üniversitesi oluyor bizim okul. Akademik kadroda bence sadece hukuk da üst düzey diyebiliriz. Mühendisliklerin özellikle hala takviyeye ihtiyacı var. Bir de Şehir diyince Bahçeşehir mi sorularına alışmaya başlayın. :)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Geçmiş olsun arkadaşlar. Hoşgeldiniz. :) Tam burslu kazananlar hariç, diğer arkadaşlar parayla neden bu okulu tercih ettiklerini merak ettim?

Hoşbulduk.Mühendislikler için konuşuyorum şehirin puan aralığında aynı burs imkanlarında tercih edilebilecek daha iyi bir üniversite yok sadece akademik kadrosuna bakmak bile yeter.Ayrıca bir kaç yıl sonra çok daha iyi bir üniversite olacağı kesin.Sizin bir memnuniyetsizliğiniz var sanırım paylaşabilir misiniz?

Sözlüklerde yazılanlar doğru. Daha önceki arkadaşa söylediğim gibi fiyat performans açısından çok güzel bir okulumuz var. Bence bizim okul muhafazakar ama bakalım 2012 gelişliler de hep aynı tayfadandı. (Coşkun, Asfa, Öncü, Fatih, Fetih) Bu sene farklı kesimlerden gelen kaç kişi olacak merak ediyoruz. Okulda hep aynı tarzda insanlar var genel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2602 -- 31 Ağustos 2013; 19:34:09 >

• kayıt yaptıranlara hayırlı olsun ve arkadaşalr sınav nasıl geçti zorluğu nasıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed_199

kayıt yaptıranlara hayırlı olsun ve arkadaşalr sınav nasıl geçti zorluğu nasıldı?

Teşekkürler. Sınav ingilizcesine güvenen için zor değildi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhammed_199

kayıt yaptıranlara hayırlı olsun ve arkadaşalr sınav nasıl geçti zorluğu nasıldı?

Teşekkürler. Sınav ingilizcesine güvenen için zor değildi :)

desene 1.kurdan başlayacağız neyse sorun değil.
  • Arkadaşlar İngilizce Hazırlık Programı (İHP) hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki yönergeyi okumanızı tavsiye ediyorum.

İstanbul Şehir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazılık Programı Eğitim ve Öğretim ve Sınav Yönergesi

• bu akademik takvimdeki I.Y.S hazirlik kursu ne bilen var mi ? 9-12 eylul arasindaymis 17-18 eylulde de I.Y.S var bi daha mi gitcez simdi okula :)
  • Benim okulun konusu varmış yahu.

Okulu kazanıp kayıt yaptırınca bu bölüme bir daha uğramamıştım.

Herkese başarılar.
  • http://sehirhaber.org/2013/09/07/2013-girisliler-ingilizce-yeterlik-sinavina-girmeye-hak-kazananlar-listesi/

Burda ismi olanlar ikinci sınava girecek.

Ben daha ilk sınava bugün giriyorum. Vekaletname ile kayıt olduğum için.
    Anında afganistanlı biriyle tanıştım %100 burslu

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Benim okulun konusu varmış yahu.

Okulu kazanıp kayıt yaptırınca bu bölüme bir daha uğramamıştım.

Herkese başarılar.

Teşekkürler. Okulumuz için böyle bir ana konunun açılması gerekliydi.

• Kurlar açıklanmış hepimize hayırlı olsun
  • PRE-INTERMEDIATE kurunda olan :)
  • Arkadaslar beni de yazin bilgisayar muhendisligi :)

• Ben de upper-intermediate

• quote:

Orijinalden alıntı: esvedd

Arkadaslar beni de yazin bilgisayar muhendisligi :)

hayırlı olsun ekledim ilk mesaja
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esvedd

Arkadaslar beni de yazin bilgisayar muhendisligi :)

hayırlı olsun ekledim ilk mesaja

tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.