Şimdi Ara

istanbul teknik mi yıldız teknik mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben 2009 össye gircem.kendime bir hedef belirliyorum.2 seçenek arasında kaldım...
    itü telekomunikasyon müh. mü daha iyidir yoksa ytü elektronik ve haberleşme mi?
    aramızda itülüler veya ytülüler varsa cevaplayabilir mi?okulunuzdan memnun musunuz?
    teknik imkanları iyi mi?sosyal açıdan hangi okul daha iyidir?

• tabiki itü...
  • itü
  • İTÜ hakkında merak ettiklerin varsa sorabilirsin..
  • İtü tabiki her türlü ben özel egitim almıştım cisco ile ilgili network filan ortam süper hersey süper
  • yıldız ehm'de hem elektronik hem de haberleşme dersleri, itü telekomunikasyonda sadece haberleşme dersleri veriliyormuş. doğru mudur? doğru ise hangisi daha avantajlıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SQua

tabiki itü...

neye göre kime göre itü arkadaşım? ne kadar boş yorum yapıyorsunuz itü bir kelime yorum

ben bölüme göre tercihin değişebileceği taraftarıyım ehm nin içeriği gayet iyi hem elektronik hem de haberleşme dersleri veriliyor gerçekten.

itünün kalitesini kimse inkar etmez sonuçta telekomunikasyon senin hedefin olsun olmadı ytü ye bile girsen için rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okul değil bölüm seç. hangisini istiyorsan ona git.
  • çok teşekkürler arkadaşlar...önümüzdeki yıl sınavdan sonra yapacağım tercihlerde ikisini de yazacağım.
    sosyal ortam açısından hangisi daha iyidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bradypus35

çok teşekkürler arkadaşlar...önümüzdeki yıl sınavdan sonra yapacağım tercihlerde ikisini de yazacağım.
    sosyal ortam açısından hangisi daha iyidir?

O bakımdan YTÜ'nün üstüne tanımam.
  • itü akademik yönden daha ağır basıyo yıldıza göre, pratiktede yıldız daha önde itüden, çevremdeki insanlardan edinmiş olduğum bilgiler böyle
  • davutpaşa kampüsü müthiştir. ayrılmak istemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Summer_715 -- 5 Eylül 2008; 22:49:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Summer_715

davutpaşa kampüsü müthiştir. ayrılmak istemezsin

• quote:

şuan böyle konuşuyorsun ama yakın bir zamanda tekrar konuşalım...

hangi okulda go-kart var ytü den başka?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

şuan böyle konuşuyorsun ama yakın bir zamanda tekrar konuşalım...

hangi okulda go-kart var ytü den başka?

go kart pisti varmış, ama arabalar yokmuş diye duydum ben
  • İTÜ BİRİNCİ TERCİHİN OLSUN AMA YILDIZ ELEKTRONİK HABERLESME DE KÖTÜ BÖLÜM DEİL.BU SENE ARKADASIM YILDIZ EHM'DEN İTÜ TELEKOMİNİKASYONA GECMEK İCİN BASVURDU.ÖNCESİNDE DE BAYA ARASTIRMISTI.HERALDE Bİ BİLDİGİ VARDIR Kİ BASVURDU.SOSYAL CEVREYE GELİNCE YILDIZDA DA İTÜDE DE COK İYİ ORTAM VARDIR.AMA HANGİSİNİN SENLİGİ DAHA GZLDİ.TABİKİ YILDIZIN.REKTÖRÜMÜZ SAGOLSUN SENLİKLERLE HİC İLGİLENMEDİ.BU SENE YENİ REKTÖR ATANDI.BAKALIM NE OLACAK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

itü akademik yönden daha ağır basıyo yıldıza göre, pratiktede yıldız daha önde itüden, çevremdeki insanlardan edinmiş olduğum bilgiler böyle

lütfen şaka yaptığını söyle
  • Sidik yarışı başlamış yine, takım tutar gibi üniversite fanatizmi var ne saçma birşey, hep birbirini ezme çabası. Dünyanın başka neresinde var böyle şeyler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: progman

quote:

itü akademik yönden daha ağır basıyo yıldıza göre, pratiktede yıldız daha önde itüden, çevremdeki insanlardan edinmiş olduğum bilgiler böyle

doğru abi şaka felan yok
    hem daha güzel değilmi daha fazla bilgi edinmiş oluyosun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: progman

quote:

doğru abi şaka felan yok
    hem daha güzel değilmi daha fazla bilgi edinmiş oluyosun

yalan bu biliyosun dimi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.