Şimdi Ara

#İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ# <2017 GİRİŞLiLER> (GENEL BİLGİ ALIŞVERİŞİ KONUSU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
18
Favori
23.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fakirdepocu

quote:

Orijinalden alıntı: geekon

quote:

Orijinalden alıntı: Qnzxt00w

quote:

quote:

quote:

quote:

11600 ile girdim makineye. 646 yedeğim. Okul hiç bir konaklama imkanı sunmayacak mı bize? Ne zaman çıkar acaba yurt...

İstanbulda mısın? İstanbul dışındakiler yerleştiriliyor ilk

İstanbul dışındayım. Düzce.

Ne kadar sürer sizce bu yurtsuzluk Konukevi fiyatlarına baktım itü öğrencilerine günlük 50 imiş (Eski bilgi değilse). Fazla geldi.

Mezunlar, gölet, vadi yazmıştım sırayla tercihlere.

hocam ben vadiyi başa yazdım tek tercih yaptım farklı tercihler yapmışız zaten.vadi yazsan beklemezdin fazla gölete falan fazla talep vardır diye düşünüyorum

Ben tercih mantığını anlayamadım sanırım. Mezun, gölet olursa daha iyi olur ama vadiye de kabulüm. Daha çok istediğim için başa yazdım çıkmayacağını bilsem de. Üni tercihleri gibi

Teşekkürler... Kısa sürede hallederiz umarım. Siz nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz?

Kyk en geç 15i gibi açıklanırmış. O zamana kadar tekrar bir yerleştirme olur sanırım itü yurtları için de. En azından kyk gelirse iyi olur itü çıkana kadar.

Tekrar teşekkürler.

benim çıkar diye düşünüyorum çok geride değil.osym mantigi degil iste bu tercih farkli biraz

Sizce sana kac gun sonra cikar?

2 haftada bir yerlestirme oluyor demislerdi.8 Eylül'de yerleşirim umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seneye bu konuda olmak ümidiyle geleceğe mesaj bırakayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar mühendisliği geldi.

• Yeni başlayan arkadaşlara başarılar dilerim eğitim hayatlarında.Yurt çıkmasını bekleyen arkadaşlara da tavsiyem güz yarıyılı için kendilerine kalacak yer ayarlamalarıdır.Bahar yarıyılında yurtta kaynaşan arkadaşlar eve,aparta vs çıkmaya başlar.Sıralar o zaman hızlı erir.Ama her dönem Vadi yurdunun çıkması zordur talepten dolayı.
  • Özel yurtlar bütün yılın parasını istiyor onlar dışında yurt çıkana kadar nerede kalınabilir? Tanıdık falan da yok şehire ilk defa gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hailai

Özel yurtlar bütün yılın parasını istiyor onlar dışında yurt çıkana kadar nerede kalınabilir? Tanıdık falan da yok şehire ilk defa gidiyorum

tüm yılın parasını istemezler hocam yanlışın var. depozito alırlar belki girerken onu da çıkarken geri verirler. farklı yerleri arastir. ara sor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hailai

Özel yurtlar bütün yılın parasını istiyor onlar dışında yurt çıkana kadar nerede kalınabilir? Tanıdık falan da yok şehire ilk defa gidiyorum

tüm yılın parasını istemezler hocam yanlışın var. depozito alırlar belki girerken onu da çıkarken geri verirler. farklı yerleri arastir. ara sor

Birkaç yeri aradım 10 aylık sözleşme yapıyorlar. Senet imzalatıyorlar. Çıkma durumunda senet olduğu için ödemeye devam ediliyor denildi. İngilizce sınavı için gittiğimde bakıcam biraz daha öyle olmayan yerler de vardır umarım.

• Beni de ekleyin makina mühendisliğine.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

11600 ile girdim makineye. 646 yedeğim. Okul hiç bir konaklama imkanı sunmayacak mı bize? Ne zaman çıkar acaba yurt...

İstanbulda mısın? İstanbul dışındakiler yerleştiriliyor ilk

İstanbul dışındayım. Düzce.

Ne kadar sürer sizce bu yurtsuzluk Konukevi fiyatlarına baktım itü öğrencilerine günlük 50 imiş (Eski bilgi değilse). Fazla geldi.

Mezunlar, gölet, vadi yazmıştım sırayla tercihlere.

hocam ben vadiyi başa yazdım tek tercih yaptım farklı tercihler yapmışız zaten.vadi yazsan beklemezdin fazla gölete falan fazla talep vardır diye düşünüyorum

Ben tercih mantığını anlayamadım sanırım. Mezun, gölet olursa daha iyi olur ama vadiye de kabulüm. Daha çok istediğim için başa yazdım çıkmayacağını bilsem de. Üni tercihleri gibi

Teşekkürler... Kısa sürede hallederiz umarım. Siz nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz?

Kyk en geç 15i gibi açıklanırmış. O zamana kadar tekrar bir yerleştirme olur sanırım itü yurtları için de. En azından kyk gelirse iyi olur itü çıkana kadar.

Tekrar teşekkürler.

benim çıkar diye düşünüyorum çok geride değil.osym mantigi degil iste bu tercih farkli biraz

Sizce sana kac gun sonra cikar?

her yerleştirmede 50 kişi falan ilerliyor sanırım kaça düştün

• GÜNCELLENDİ
  • Okul ne zaman baslcak ya bi 25 eylul oryantasyon yqziyor baska bisey de yazmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: LelKel111

Okul ne zaman baslcak ya bi 25 eylul oryantasyon yqziyor baska bisey de yazmiyo

normalde 2 günde açıkladıkları sınavı 1 hafta geçti açıklayamadılar. 25inde başlayacak da kurlar belli olsa bi

• geekon kullanıcısına yanıt
    Bana cikti.

• quote:

Bana cikti.

neresi? benim vadi e blok

• quote:

quote:

Bana cikti.

Vadi b blok hocam.

• quote:

quote:

quote:

Bana cikti.

Vadi b blok hocam.

iyi bakalım hayırlı olsun.ne zaman gideceksin?

22sine. Sen ne zaman gidiyorsun?

Bir de vadi de yemekhane var mi yoksa kampusun farkli yerinde mi

• quote:

22sine. Sen ne zaman gidiyorsun?

Bir de vadi de yemekhane var mi yoksa kampusun farkli yerinde mi

Bi kargom var onu bekliyorum çarşamba, perşembe falan diye düşünüyorum. Spor salonuna gelirsen gidelim beraber. Partner arıyorum tek başına zor oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LelKel111

Aynen bi belli olsa da rahatlasak sanirim D veya C kurlarindan birine düşcem

Nasıl olsa 25inde diye sallıyorlar kesin.Altı üstü optik okutulacak, sadece writing var uğraşacakları ki zaten çoğu kişi yazmadı orayı En son sınıfta 2 kişi kaldık

Gerek yok hocam zaten cok fitim. ama halisaha ya da basket macina adam eksik dersen gelirim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.