Şimdi Ara

#İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ# <2017 GİRİŞLiLER> (GENEL BİLGİ ALIŞVERİŞİ KONUSU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
18
Favori
23.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fakirdepocu

Gerek yok hocam zaten cok fitim. ama halisaha ya da basket macina adam eksik dersen gelirim

zayiflamak için demedim ki basketbolu cok uzun zamandir oynamiyorum biraz guclenmem lazim.ziplama icin de program yapmayi dusunuyorum spor salonunda.smac bascam bi gun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duzey belirleme sonuclarini aciklamicaklar sanirim 11gun oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: geekon

quote:

Gerek yok hocam zaten cok fitim. ama halisaha ya da basket macina adam eksik dersen gelirim

zayiflamak için demedim ki basketbolu cok uzun zamandir oynamiyorum biraz guclenmem lazim.ziplama icin de program yapmayi dusunuyorum spor salonunda.smac bascam bi gun

Boy kacti hocam. Smac filan.

Spor salonunu bilmiyorum ya. Hic gitmedim o yuzden bir sey diyemiyecegim. Futbol basketbol disinda fazla bir sey yapmadim spor anlaminda.

• quote:

Orijinalden alıntı: LelKel111

Duzey belirleme sonuclarini aciklamicaklar sanirim 11gun oldu

evet uyuşuklar bi optigi okutamadılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geekon

quote:

Boy kacti hocam. Smac filan.

Spor salonunu bilmiyorum ya. Hic gitmedim o yuzden bir sey diyemiyecegim. Futbol basketbol disinda fazla bir sey yapmadim spor anlaminda.

1.80 civarı. zor olsa da imkansız degil

çarşamba gidecem bakalım

• Sinav sonuclari aciklanmis herkese hayirli olsun. Oglen kurlari saat kacta basliyor acaba ? Onu da daha sonra mi aciklayacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarinmasali

Sinav sonuclari aciklanmis herkese hayirli olsun. Oglen kurlari saat kacta basliyor acaba ? Onu da daha sonra mi aciklayacaklar.

evet onu söylememişler saçma olmuş.hangi seviye senin hocam b1-14 yazıyor benim

• geekon kullanıcısına yanıt
    Benim de b1+12'ymis. Oglenci olduguma uzuldum ama tahmin ettigimden daha iyi bir seviye gelmis ona sevindim 13.30da basliyormus gecen yil dersler bizim de oyle olacak galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarinmasali

Benim de b1+12'ymis. Oglenci olduguma uzuldum ama tahmin ettigimden daha iyi bir seviye gelmis ona sevindim 13.30da basliyormus gecen yil dersler bizim de oyle olacak galiba

atlasaydın hazırlığı keşke agustostaki sınava girsen atlardın

• b1+02 oldu en iyi 2.sınınfta mı oldum yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: antinikuntini

b1+02 oldu en iyi 2.sınınfta mı oldum yani

alta doğru seviye artıyor olabilir

ah be oysaki çok iyi çözmüştüm
    hocam biz bi ara whatsapp grubu kurmuştuk hala daha muhabbet devam ediyor sanırım sizin grup hala kurulmadı çünkü ilk mesajdaki kişiyle iletişim kurmuştum geri dönüşğ olmadı.İsterseniz grup linki atayım da bi grupta toplanmış olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: M.E.R.T.

hocam biz bi ara whatsapp grubu kurmuştuk hala daha muhabbet devam ediyor sanırım sizin grup hala kurulmadı çünkü ilk mesajdaki kişiyle iletişim kurmuştum geri dönüşğ olmadı.İsterseniz grup linki atayım da bi grupta toplanmış olalım

gonder bakayım

https://chat.whatsapp.com/FtajsSpF9Z9AwfemfAvJGf

• quote:

Orijinalden alıntı: astrofuzzy

Arkadaşlar konu sahini ban yemiş tüm itülüleri bi grupta toplayalım bence bikaç kazanan arkadaşımla açtım

https://chat.whatsapp.com/DqeqxJeDsqL18NY3oPjdZT
    Grup aktif degil mi?

• geçen sene kim nereye girdi belli.merak ettiğin bir şey varsa özelden sorabilirsin

• Merhaba Şuan sıralamalar açıklanmadı ama Beklentim Itü bilgisayarı zorlayacağım yönünde

Bu bölümde okuyanlar bana izlenimlerini söyleyebilir mi

Muadili olan diğer Üniversitelere göre fazla zorladıklarını söyöüyorlar genelde. Öğrenci profili nasıldır. Yabancı dil eğitimi söylendiği gibi yetersiz mi bir de yurtdışı imkanları nasıldır?Bahsedildiği gibi sosyal ve girişimci yönü zayıf mı oluyor mezunlarım profili fazla bilgi kirliliği de olduğunu düşünüyorum ama Bu bölümde okuyan ya da mezunu olanlar iş imkanları öğrenci profili ve yukarıda bahsettiğim özellikler olarak görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim

• makineye beni de ekler misin reis ama 2017 girişliler mi sadece ben 2016 girişliyim

• Merhaba ,
    İtü Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği okuyan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi birkaç sorum var da
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.