Şimdi Ara

İstanbul Ticaret Üniversitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
4
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Forumchu

quote:

Orijinalden alıntı: holypages

sorularım varmı birkaç tane
    1- burs hangi durumlarda kesiliyor
    2- akademik kadro ve eğitim nasıl?
    3- iş bulma olanakları nelerdir? ( istanbul ticaret odasının üni. oldugu için orda iş bulma falan nasıl olur?)

1- Burs yönergesinde "Kınamadan daha ağır disiplin cezası alınması halinde kesilir;" diye bir ibare var onun dışında kesilmiyor. Biraz araştırırsanız bilgi sahibi olabilirsiniz. (http://www.iticu.edu.tr/uploads/dosyalar/40/Burs%20Y%C3%B6nergesi.pdf9)
    2- Akademik kadro olarak iyi bir üniversite olduğuna inanıyorum ve hocalardan gayet memnunum.
    3- İş bulma konusunda ise ne yazık ki bir bilgim yok ancak bu yaz İTO'da staj yapma imkanı bulacağım okul sayesinde onu söyleyebilirim.

bir sorum daha var öğrencileri nasıldır? tikky ve züppe kaynayan bir ortammı yoksa seviyeli bir ortammı?

• quote:

quote:

quote:

3- iş bulma olanakları nelerdir? ( istanbul ticaret odasının üni. oldugu için orda iş bulma falan nasıl olur?)

1- Burs yönergesinde "Kınamadan daha ağır disiplin cezası alınması halinde kesilir;" diye bir ibare var onun dışında kesilmiyor. Biraz araştırırsanız bilgi sahibi olabilirsiniz. (http://www.iticu.edu.tr/uploads/dosyalar/40/Burs%20Y%C3%B6nergesi.pdf9)
    2- Akademik kadro olarak iyi bir üniversite olduğuna inanıyorum ve hocalardan gayet memnunum.
    3- İş bulma konusunda ise ne yazık ki bir bilgim yok ancak bu yaz İTO'da staj yapma imkanı bulacağım okul sayesinde onu söyleyebilirim.

bir sorum daha var öğrencileri nasıldır? tikky ve züppe kaynayan bir ortammı yoksa seviyeli bir ortammı?

hangi bölümü yazacaksın ona göre konuşayım :) ticaret üniversitesinde okuyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: meliii

quote:

quote:

quote:

hangi bölümü yazacaksın ona göre konuşayım :) ticaret üniversitesinde okuyorum...

Mekatronik yada elektrik elektronik dostum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O bolum kucukyalida o yuzden pek bir bilgim yok ama okulun genel durumunu itibariyle kesinlikle önerMİyorum... egitim kurumu ogrenci odakli degil oturusmus bir sistemi yok her yil yonetmelik degisiyor ve bu hic iyi bir sey degil ogrenciler hep magdur oluyor. Benim marmara ile kiyaslama sansim oldu ve gercekten arasinda kocaman bir fark var marmaranin yanina bile yaklasamaz iticu birde ozel okul olacak... Yani diyecegim okulun reklamlarina kanma:)

• Arkadaşlar meraba, ben ticaret hukuk yazmayı düşünüyorum, hukuk eğitimi nasıldır memnun kalır mıyım? Bir de geçen sene %25 burslusu 29 binle kapamış ben 28 bindeyim. Sıralama yükselir mi gelme şansı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selen3 -- 16 Temmuz 2013; 3:43:34 >
  • Hukuk bölümü ve hocaları iyidir öneririm.
  • Sıralama olarak gelir mi peki?

• Sıralama konusunda net bir şey söyleyemem ne yazık ki her an her şey değişebiliyor çünkü
  • İngilizce İktisat yazmayı düşünüyorum bir bilgin varmı bu konuda?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.