Şimdi Ara

İstanbul Ticaret Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
4
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene okuyacak arkadaşlar toplanalım. Okuyanlar varsa onlarıda bekliyoruz.

• Yok mu kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 20 Ağustos 2011; 17:30:27 >
  • olmaz olur mu :D pskljdeym.
  • Okul isminde baş harflerden kısaltma kullanmıyor sanırım kullansa kan çıkar
  • quote:

Okul isminde baş harflerden kısaltma kullanmıyor sanırım kullansa kan çıkar

Sıkıntı olur sonra :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKylmz -- 21 Ağustos 2011; 9:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih4419

olmaz olur mu :D pskljdeym.

İyi birini bulabildik sonunda :)
  • Konu güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OKUYAN arkadaşlar pm le ulaşırsa 2-3 sorum olacak bu üniv hakkında
  • PM le ulaşmasına gerek yok buradan paylaşırsan iyi olur ufak çaplı bir grup kurmaya çalışıyorum
  • seneye büyük ihtimalle üniv değişikliği yapıp bende buraya gelecem gibi üniv nasıl bizm bölüm sütlüce kampüsündeymiş ortam nasıl geldiğime pişman olur muyum
  • Konuyu canlandıralım
  • işletme falan okuyan varmı ?
  • Canlansin konu. Yok mu kimse?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz burdayız
  • İkimizden başkası yok zaten anladığım kadarıyla
  • %50 burslu Medya ve İletisim Sistemleri bolumunu dusunuyorum. Burs kesimi hakkinda bilgi verir misiniz? Simdiden tesekkur ederim, gorusmek uzre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaragoz

%50 burslu Medya ve İletisim Sistemleri bolumunu dusunuyorum. Burs kesimi hakkinda bilgi verir misiniz? Simdiden tesekkur ederim, gorusmek uzre :)

geçen yıllar ösym bursu ders bıraksan bile kesilmiyordu ama bir değişiklik oldumu bilmiyorum bence okulu ara direk net cevap alırsın ...
  • ÖSYM bursu kesilmiyor hiçbir şekilde
  • sorularım varmı birkaç tane
    1- burs hangi durumlarda kesiliyor
    2- akademik kadro ve eğitim nasıl?
    3- iş bulma olanakları nelerdir? ( istanbul ticaret odasının üni. oldugu için orda iş bulma falan nasıl olur?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: holypages

sorularım varmı birkaç tane
    1- burs hangi durumlarda kesiliyor
    2- akademik kadro ve eğitim nasıl?
    3- iş bulma olanakları nelerdir? ( istanbul ticaret odasının üni. oldugu için orda iş bulma falan nasıl olur?)

1- Burs yönergesinde "Kınamadan daha ağır disiplin cezası alınması halinde kesilir;" diye bir ibare var onun dışında kesilmiyor. Biraz araştırırsanız bilgi sahibi olabilirsiniz. (http://www.iticu.edu.tr/uploads/dosyalar/40/Burs%20Y%C3%B6nergesi.pdf9)
    2- Akademik kadro olarak iyi bir üniversite olduğuna inanıyorum ve hocalardan gayet memnunum.
    3- İş bulma konusunda ise ne yazık ki bir bilgim yok ancak bu yaz İTO'da staj yapma imkanı bulacağım okul sayesinde onu söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.