Şimdi Ara

İstanbul'u bilenler bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selamlar hepinize,16 yasindayim Bursa'da yasıyorum,arkadasım Agustos'da Sarıyer'e konsere cagirdi İstanbul'u pek bilmiyorum ama burdan Vapurla gelebilirim,inebilecegim duraklar Kabatas veya Yenikapi.Buralardan Sarıyer yakın mıdır ?nasıl gidebilirim ? yoksa cok uzak hic bulasma mı dersiniz ? Gidecegim yer Sarıyer LifePark.Simdiden tesekkür ederim hepinize

• GELME

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NoFear..

Arkadaslar selamlar hepinize,16 yasindayim Bursa'da yasıyorum,arkadasım Agustos'da Sarıyer'e konsere cagirdi İstanbul'u pek bilmiyorum ama burdan Vapurla gelebilirim,inebilecegim duraklar Kabatas veya Yenikapi.Buralardan Sarıyer yakın mıdır ?nasıl gidebilirim ? yoksa cok uzak hic bulasma mı dersiniz ? Gidecegim yer Sarıyer LifePark.Simdiden tesekkür ederim hepinize

Yenikapidan metroya bin 4.leventte in sari sapkali minibusler var sariyere gidiyolar ama binerken sor bazilari tarabyaya gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghetto Bird -- 28 Haziran 2014; 18:24:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kardeş vapurdan Yenikapı veya Kabataş ta inip bikaç iett otobüsüyle sarıyere gidebilirsin zor değil yaw ama akbil felan lazım bide arkadaşına sor o anlatsın hem çağırıyor hem söylemiyo mu nası geliceni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

quote:

Arkadaslar selamlar hepinize,16 yasindayim Bursa'da yasıyorum,arkadasım Agustos'da Sarıyer'e konsere cagirdi İstanbul'u pek bilmiyorum ama burdan Vapurla gelebilirim,inebilecegim duraklar Kabatas veya Yenikapi.Buralardan Sarıyer yakın mıdır ?nasıl gidebilirim ? yoksa cok uzak hic bulasma mı dersiniz ? Gidecegim yer Sarıyer LifePark.Simdiden tesekkür ederim hepinize

Yenikapidan metroya bin 4.leventte sari sapkali minibusler var sariyere gidiyolar

Yakın mı peki ? Ne kadar sürer yol iYenikapıdan tahmini?
  • bulaşma
  • quote:

quote:

quote:

Yenikapidan metroya bin 4.leventte sari sapkali minibusler var sariyere gidiyolar

Bi konser icin degmez bence sirf metro 40 45dk civari surer tahmini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Sarıyer biraz uzakta kalır. 4.levetten minibüsle tahminim kırk beş elli dakikaya yakın sürer.

• Kabataşta in Sarıyer otonüsüne atla yeter son durakta arkadaşın alsın seni en rahatı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Kardeş vapurdan Yenikapı veya Kabataş ta inip bikaç iett otobüsüyle sarıyere gidebilirsin zor değil yaw ama akbil felan lazım bide arkadaşına sor o anlatsın hem çağırıyor hem söylemiyo mu nası geliceni

Haklısın valla ya nıye aklıma gelmediyse :D

Cok tesekkür ederim arkadaslar hepinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.