Şimdi Ara

İstanbul Universitesi 2013 Girişliler [TOPLULUK](İMZA İLK MESAJA EKLENDİ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
12
Favori
20.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frzstr

Tesekkurler, birsey daha soracagim kayifa giderken diplomanin asli yerine noter onayli fotokopisini getirsek oluyor mu?

aslı nerede,vermek mi istemiyorsun yoksa yok mu ?

fotokopiyi alacaklarını sanmıyorum çünki kılavuzda diploma ya da mezuniyet belgesinin aslı demiş

diploman sonuçta okulda kalacak,üniversiteye başladığın an lise diplomasının bir anlamı kalmaz ve seninden elinden çıkar,hem kayıp olduysa bile liseye git söyle verirler 1 haftaya

emin olmak için öğrenci işlerini ara sor ama kabul edilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 20 Ağustos 2013; 20:40:10 >
  • Asli var ama vermek istemiyorum acikcasi,mudur yardimcisina sordum noter onayli fotokopisini gotur oda olur kayit icin dedi.Ayrica noterdeki adama sordum oda olur dedi.Ustunde "Aslı gibidir." Damgasi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frzstr F kullanıcısına yanıt
    vermek istemiyorum nedir ne alaka, vereceğin kurum üniversite,lise diploması senin ne işine yarayacak üniversiteye başladıktan sonra anlamıyorum nasıl bi düşüncedesiniz,zaten yarın öbür gün bişey oldu mu gidip üniversiteden öğrenci belgesi alıp öğrenciliğini ispatlıyorsun istediğin yere

götür herkesin yaptığı gibi aslını ver,illa da vermiycem diyorsan ikisini de götür yanında noter onaylısını alırlarsa aslı elinde kalır yok kabul etmezlerce çıkarır verisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

vermek istemiyorum nedir ne alaka, vereceğin kurum üniversite,lise diploması senin ne işine yarayacak üniversiteye başladıktan sonra anlamıyorum nasıl bi düşüncedesiniz,zaten yarın öbür gün bişey oldu mu gidip üniversiteden öğrenci belgesi alıp öğrenciliğini ispatlıyorsun istediğin yere

götür herkesin yaptığı gibi aslını ver,illa da vermiycem diyorsan ikisini de götür yanında noter onaylısını alırlarsa aslı elinde kalır yok kabul etmezlerce çıkarır verisin

Okuldan ayrılma yada atılma durumunda diplomayı geri veriyorlar sanırım ?
  • Hocam niye bu kadar kizdin anlamadim,ilkokul diplomami liseye verdigimde sonradan bir kuruma gitmistim birsey basvurusu icin illa diplomanin aslini istemislerdi ve cok problem yasamistim ondan yani.Bu kadar sinirlenmenize gerek yoktu ayrica.

• Bu nokta otomasyon neden internet explorer haricinde çalışmıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: FucsioN

Okuldan ayrılma yada atılma durumunda diplomayı geri veriyorlar sanırım ?

tabi ki kayıt sildireceğiniz zaman gidip alıyorsunuz diplomanızı

valla kayıt olurken isterler sen yanında götür aslını ne olur ne olmaz
    nokta otomasyon chrome ile açılıyor,geçen seneye kadar sadece explorer ile açılıyordu şu an mozilla,chrome,opera açıyor sorun sizde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 20 Ağustos 2013; 22:43:45 >
  • Arkadaslar onemli bisey soracagim,hazirlik olmayan bolumlerde ingilizce muafiyet sinavi neden yapiliyorr??

• quote:

Arkadaslar onemli bisey soracagim,hazirlik olmayan bolumlerde ingilizce muafiyet sinavi neden yapiliyorr??

Yıl içindeki ingilizce dersinden muaf olmak için diye biliyorum hocam.
  • Merhabalar,

Bankacılık ve Sigortacılık (UÖ) kayıtlara anadolu yakası ateşehire yakın olan varsa beraber gidebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeper12 -- 25 Ağustos 2013; 10:22:27 >
  • Otomasyon açılmış. Ön kayıtları yapmayı unutmayın

• ben yaptım bile
  • Beyler çıktı almamız gerekiyor mu? Eğer alıncaksa da nasıl alınacak öyle bir şey yok pdf filan da çıkmadı. Print screen yaptım sadece elimde dursun diye
  • Beyler demissin ama ustume alindim.Bende printscreen aldim.Cikti gerekirse onu yazdiracagim.

• quote:

Beyler demissin ama ustume alindim.Bende printscreen aldim.Cikti gerekirse onu yazdiracagim.

Beylere takılma o alışkanlık işte Ya bende ilk girdiğimde gerekli belgeler bölümünde liste vardı sonra otomasyon hata verdi, yenileyip girdiğimde ise birdaha o liste çıkmadı öyle kayıt oldum yani print screende de gözükmüyor dolayısıyla. Ama bir sorun çıkmaz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehersahin

ben yaptım bile

lise not ortalaması diyor orayı da dolduracak mıyız yoksa direkt girilmiş bilgileri mi onaylıcaz.
  • Lise çıkış tarihimi yanlış girdim sanırım

• Klavuzda yazdığına göre yanlış veya eksik girilen yerler kesin kayıt işleminden sonra öğrenci işlerinden düzeltilebiliyormuş.

Amsterdamli; evet orayı dolduracaksın diplomanda yazan puanı gireceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucia -- 26 Ağustos 2013; 16:48:47 >
  • arkadaşlar ögrenci numarası olayı ne olacak yazmıyor okul numaranız şu diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

Klavuzda yazdığına göre yanlış veya eksik girilen yerler kesin kayıt işleminden sonra öğrenci işlerinden düzeltilebiliyormuş.

Amsterdamli; evet orayı dolduracaksın diplomanda yazan puanı gireceksin

mesela 86.24 gibi küsüratlı ama .24 girdiğimde 8.624 gibi bir sey oluyor ben de 86 yazdım gectım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.