Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi pm bakabilir misin hocam
  • kayzoku K kullanıcısına yanıt
    PM cevap gönderemedim sana kardeşim. Özel Mesajların kapalı sanırsam.
  • MSarikoc03 M kullanıcısına yanıt
    düzelttim özelliği buradan veya özelden cevap verebilirsen memnun olurum hocam
  • kayzoku K kullanıcısına yanıt
    Cevap verdim PM ile kardeşim.
  • Hasan Ali Yücel Fakültesi PDR. var mı başka bundan konuşalım.
  • murahe M kullanıcısına yanıt
    Ekliyorum seni de listeye kardeşim. Hayırlı olsun :)
  • İngilizce hazırlık nasılmış arkadaşlar binayı gördüm insanın üstüne yıkılacakmış gibi içide öyle değildir inşallah.
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    Hazırlık binası küçük sağlık ocağı gibi bir şey kardeşim de içi pek öyle değil. Sınıfları felan temizdi bayağı en son.
  • Avcılar kampüsüne gelenleri soğutayım biraz
  • istanbul üniversitesi ekonometri bölümünde isteğe bağlı ingilizce hazırlık okunabiliyor mu? bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asumaneslik -- 24 Temmuz 2015; 21:28:10 >
  • MSarikoc03 M kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: asumaneslik

istanbul üniversitesi ekonometri bölümünde isteğe bağlı ingilizce hazırlık okunabiliyor mu? bilen var mı acaba?

Hayır okunamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avcılar kampüsü için yurt nereyi önerirsiniz? Okulun kendi yurdu iyi midir? Değilse etrafta vakıf yurtları var mıdır? Bir yardımcı olun, ne olur.
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    Yurt hakkında bir kılavuz hazırlıyorum. En geç 1-2 gün içersinde yayınlayacağım kardeşim.
  • İktisat uzaktan eğitim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    Ekliyorum hemen kardeşim. Hoşgeldin aramıza :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSarikoc03

Hazırlık binası küçük sağlık ocağı gibi bir şey kardeşim de içi pek öyle değil. Sınıfları felan temizdi bayağı en son.

Peki devam zorunluluğu var mı ?
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    Devam zorunluluğu var kardeşim. Yarı dönemde sınav yapılıyor o zaman geçersen 2. dönem bölüme geçme zorunluluğun yok. 2. dönem boş durup gelecek yıl okula başlayabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSarikoc03

Devam zorunluluğu var kardeşim. Yarı dönemde sınav yapılıyor o zaman geçersen 2. dönem bölüme geçme zorunluluğun yok. 2. dönem boş durup gelecek yıl okula başlayabiliyorsun.

Peki devam zorunluluğu nasıl işliyor ? kaç gün hakkımız var mesela , kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama.
  • Arkadaşlar bu ön kayıt kayıtların başlaması ile mi aktif olacak?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.