Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E-Kayıt yaptırırsan ön kayıta gerek var mı onu bilmiyorum maalesef kardeşim. İlerleyen günlerde o konu hakkında sana geri dönüş yapabilirim.

E-Kayıt yaparsan okula diploma vsyi. okula geldiğin zaman teslim ediyormuşsun. Geçen yıl öyleymiş en azından. Bu yıl açıklanan kılavuza göre yine bilgilendiririm zaten. Okula geldiğinde de kimliğini alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSarikoc03 -- 25 Temmuz 2015; 11:12:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSarikoc03

Yurt hakkında bir kılavuz hazırlıyorum. En geç 1-2 gün içersinde yayınlayacağım kardeşim.

beni de haberdar edersen çok mutlu olurum. bu arada kız arkadaşım için, kız yurdu soruyorum.
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    Tabii ki ederim kardeşim.

Erkek ve Kız yurtları hakkında bilgi yer alacak. Fiyat, ulaşım, odalar vs. detaylı bilgi olacak. :)
  • Benide yaz:) İst üni-Sivil Savunma ve İtfaiyecilik avcılar kampüsü
  • Rizgari kullanıcısına yanıt
    Tamamdır kardeşim. Hoşgeldin aramıza :)
  • Eyvallah,hoşbuldum:) hepimize hayırlı uğurlu olsun
    Amin inşallah kardeşim. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa yardımcı olmak isterim. :)

Ayrıca Whatsapp ve Facebook grubumuza da katılabilirsin.
  • MSarikoc03 M kullanıcısına yanıt
    daha üniv hakkında hiçbir şey bilmiyorum.katılmak isterim gruplara:)
    Özelden numara iletebilirsin kardeşim. Facebook grup linkimiz de ilk mesajda mevcut :)
  • beni de yazın arkadaşlar- hukuk fakültesi
  • beni de ekleyinnn. siyasal bilimler ve kamu yönetimi. hukukçu22 iken kamucu22 oldum.. :/
  • hukukçu22 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun aramıza hoşgeldin. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin. Bu arada WHatsapp grubumuza katılmak istersen özelden numara iletebilirsin kardeşim.
  • La 55 kişiysek bu geri kalan binlerce herif nerde

Beyler aklınızda kalan sorular için; bilgilendirmek için :

https://www.facebook.com/groups/852735204809797/

KATILIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarge17 -- 25 Temmuz 2015; 2:49:36 >
  • Ön kayıt ne anlamadım ya. Şimdi kayıt tarihi ÖSYM sonucunda ayın 5'i diyo. 5'inde gidip yaptırmıyoz mu her şeyi?
    Bir de kayıt için ne gerekli? İnternet sitelerine yazmamış adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 25 Temmuz 2015; 3:02:47 >
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Merak etme face sayfasinda gereken bilgi zamaninda verilecek tereddutun olmasin hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi artik bol bol goruruz toplumsal olaylarda taksimde falan polise taş atarken hayirli olsun

• Halkla İlişkiler ve Tanıtım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Sizi artik bol bol goruruz toplumsal olaylarda taksimde falan polise taş atarken hayirli olsun

Bakın bu istanbul universitesine giremeyen gencin dramıdır

• Sarge17 kullanıcısına yanıt
    Ahhh ahh ne dram su an yatakta agliyorum hatta ben yerleseli iki sene oluyo ceza bakmayi dusunmuyorum ama forumdaşız yakalanirsaniz gelirsiniz bana artik

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.