Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saka bi yana diger yazini da okudum hukuk fakultesi icin soylediklerin maalesef dogru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni yazmamoşsın darıldım
  • İstanbul üniversitesinin işletme kalitesi nasıldır acaba ? Bizim sınava 1 sene var şuan i.ü işletme istiyorum

• Gormeyenler icin up

• aesahin06 -- Birazdan ekliyorum kardeşim.. Hayırlı olsun hoşgeldin :)

thy666 -- Bölüm neydi kardeşim? Kusuruma bakma arada kaynamış olabilir bazen birden bi yığın mesaj geliyor. Özür dilerim. Bölümü tekrar belirtirsen ekleyeyim :)
  • Eczacılık hocam eklersen sevinirim.
  • ego555 kullanıcısına yanıt
    Ekledim kardeşim. Aramıza hoşgeldin :) Eğer sorun vs. olursa yardımcı olmak isterim. Whatsapp grubumuza katılmak istersen özelden numara belirtmen yeterli.
  • Hocam beni de hukuk'a eklersen sevinirim

• Ekledim kardeşim aramıza hoşgeldin :)
  • arkadaslar işletme fakültesi işletme 2.sınıfım merak ettiginiz bişey olursa yardımcı olabilirim bende
  • ayazoğlan A kullanıcısına yanıt
    Bölüm iletebilir misin kardeşim? Arada kaynamış olabilir kusuruma bakma. Ekleyeyim eve geçtiğimde :)

• Ekle kardeşim çapa tıp
  • Şuan mobilim arkadaşlar. Eve geçtiğimde ekleyeceğim :) Aramıza hoşgeldiniz :)

• yaz bro iktisat :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genoaus -- 25 Temmuz 2015; 15:42:16 >
  • Avcılar Kampüsü yurdu için ön kayıtlar başladı mı? Bir de ön kayıdın olayı nedir, avantajı nedir? Yardımcı olabilirsiniz sevinirim.
  • Akşam döndüğümde cevaplandırayım Sorularınızı arkadaşlar. Aramıza hpşgeldiniz :)

• Hukuk kardeşim, yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSarikoc03

Ekledim kardeşim. Aramıza hoşgeldin :) Eğer sorun vs. olursa yardımcı olmak isterim. Whatsapp grubumuza katılmak istersen özelden numara belirtmen yeterli.

Hocam hem sana hem genel olarak sorayım: Eve çıkmayı düşünürsem fiyat ve okula ulaşım bakımından hangi semtleri araştırmak daha mantıklıdır?
  • dankota D kullanıcısına yanıt
    Kaç puan ve sıralamayla girdin kardeşim

• hukuk
    pm attim ama?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.