Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbul üniversitesi orman fakültesi varmi gencler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine Mühendisliği avcilar kampüsü

Ekleme:dersaneden arkadaşımda maden mühendisliği kazanmış beraber isteğe bağlı hazırlık sınıfina gidebilir miyiz? Bilgilendirir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlosz -- 27 Temmuz 2015; 4:01:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSarikoc03

mezuntimur -- Geçen yıl istenilen belgelerin listesi;

Kayıt için gerekli belgeler;

ÖSYS Sonuç Belgesi ( Yerleştirme Sonuç Belgesi )
    Lise Diplomasının Aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı
    Nüfus Cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi
    Askerlik Durum Belgesi (Askerlik durumları, fakülte/yüksekokul görevlileri tarafındanhttp://kamu.turkiye.gov.tr internet adresinden sorgulanacaktır. Haklarında “Kaydında sakınca yoktur” ibaresi bulunan yükümlülerden askerlik durum belgesi istenilmeyecektir.)
    İkamet Adresi Beyanı ( Forma ulaşmak için tıklayınız. )
    8 adet 4.5 x 6 cm boyutunda fotoğraf ( Son 6 içinde çekilmiş olmalı ve öğrenci kolaylıkla tanınabilmelidir. Arkalarına öğrenci numarası ve ad soyad yazılması gerekmektedir. )
    Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin ödendiğine dair banka dekontu
    (Otomasyondan alınan referans numarası ile Halk Bankasına ödeme yapılır. Birinci öğretim programına kayıt yaptıracaklar katkı payı ödemeyecektir.)

tonyali61 -- E-Kayıt yaptırdığın zaman okula gitmene gerek yok fakat sana belirtilecek olan tarihler var o tarihler arasında belgelerini okula ulaştırman istenecek.

mstferkaya -- Ekliyorum kardeşim aramıza hoşgeldin. Bu arada bölüm hangi yerleşkede ona göre ekleyeyim.

Arkadaşlar eklenecek kişileri akşam eve geldiğimde toplu olarak ekleyeceğim bilginize.

Benim eczacılık , banka dekontuna gerek var mı

• Carlosz -- Bölümünüze açılacak hazırlık kontenjanıyla ilgili bir mesele kardeşim. Araştırıp geri dönüş yapayım. Hayırlı olsun bu arada listeye ekliyorum. :)

Davulon -- İkinci öğretim değilsen herhangi bir ödeme yapmıyorsun kardeşim.
  • Benide ekleyin cerrahpaşaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiliz Dili ve Edebiyatı!!!
  • Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar ekliyorum birazdan :) Hayırlı olsun. İsterseniz WhatsApp grubumuza da ekleyebilirim.

eliffbtu -- Bölüm hakkında merak ettiklerin var ise o konuda yardımcı olabilirim bu arada. Bende o bölümdeyim :)
  • MSarikoc03 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bekliyorum

• E kayıt yaptirirsak ön kayıt şart mı?

• Arkadaşlar kayıt için gerekli belgeler açıklandı, telefonuma mesaj olarak atıldı hemde :)
    http://ogrenci.istanbul.edu.tr/?p=8369
    2.http://ogrenci.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2015/01/Katk%C4%B1-pay%C4%B1-%C3%B6%C4%9Fremin-%C3%BCcretlerinin-hesaplanma-%C5%9Fekli-29-Ocak-2015-tarihli-Y%C3%B6netim-Kurulundan-ge%C3%A7mi%C5%9Ftir..docx.pdf
    Burdaki dökümanda 1. öğretimlerin kayıt ücreti ödemeyeceğinden bahsediyor ? yanlış mı anlamışım.Bilen varsa aydınlatsın.
    Bu arada hepiniz hoşgeldiniz :))

• Çapa tıp

• quote:

Orijinalden alıntı: mstferkaya

Arkadaşlar kayıt için gerekli belgeler açıklandı, telefonuma mesaj olarak atıldı hemde :)
    http://ogrenci.istanbul.edu.tr/?p=8369
    2.http://ogrenci.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2015/01/Katk%C4%B1-pay%C4%B1-%C3%B6%C4%9Fremin-%C3%BCcretlerinin-hesaplanma-%C5%9Fekli-29-Ocak-2015-tarihli-Y%C3%B6netim-Kurulundan-ge%C3%A7mi%C5%9Ftir..docx.pdf
    Burdaki dökümanda 1. öğretimlerin kayıt ücreti ödemeyeceğinden bahsediyor ? yanlış mı anlamışım.Bilen varsa aydınlatsın.
    Bu arada hepiniz hoşgeldiniz :))

Askerlik durum belgesini nereden alacağız ?

• Elektrik-Elektronik mühendisliği- avcılar yerleşkesi hadi hayırlısı olsun
  • mezuntimur - Şuan için E-Kayıttan önce ön kayıt yapılması hakkında bir bilgi yok.

dmoz - Hayırlı olsun kardeşim. Ekleyeceğim. Hoşgeldin aramıza :)

35bna - Askerlik çağına gelmediysen o belgeyi almana gerek yok.

fatihglsn - Hayırlı olsun kardeşim ekleyeceğim birazdan. Aramıza hoşgeldin :)
  • Hocam IkametGaH kagidini o formu yazdirip pilot kalemle dolduracaz demi bide bu askerluk kagini ptt den e devlet sifresi alip ordan sorgulatida yazdiracagiz demi.Son olrakda on kayit varmi yoksa direk okula gidip yaptiracakmiyim

• ati1919 kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim.

İkametgah için o formu tükenmez/pilot ile doldurman yeterli. Eğer askerlik çağına gelmediysen askerlik için bir belge almana gerek yok. E-Devlet üzerinden sorgulanıyor mu bilmiyorum maalesef. Ön kayıt henüz belli değil kardeşim, yarın bana özel mesaj atar mısın? O konu hakkında yarın bilgilendirme yapayım.
  • MSarikoc03 M kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam saolasin tesekkur ederim

• ati1919 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardeşim, hayırlı geceler. :)
  • arkadaslar kayit olurken bolumunuz e kayit icin uygun deildir lutfen okulla temasa geciniz gibi bisey diyor bu hatayi alan varmi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.