Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    snncbc - İkinci öğretim misin kardeşim?
  • snncbc S kullanıcısına yanıt
    Üniversite tarafından verilen bilgiyi paylaşıyorum,

" ikinci öğretim, açık öğretim, uzaktan öğretim programlarımıza yerleşen adaylar kesin kayıtlarını 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında yerleştikleri Birim (Fakülte/Yüksekokul) öğrenci işleri bürosuna bizzat başvurarak yaptırabilirler. "

Bizzat gidip kayıt olman gerekli kardeşim.
  • MSarikoc03 M kullanıcısına yanıt
    Aynen.Eyvallah dostum sagolasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snncbc -- 28 Temmuz 2015; 1:55:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snncbc S kullanıcısına yanıt
    Sen sağol kardeşim, hayırlı geceler dilerim. :)
  • ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi'nde kayıt tarihi 6-7 Ağustos olarak geçmekte ama resmi olarak da 3-7 arasında olacak kayıtlar deniyor. 6'sından önce kaydımı halletmemin imkanı yok mu?
  • MSarikoc03 M kullanıcısına yanıt
    Eczacılık Fakültesi'nin kayıtları ne zaman benim sınav sonucunun Altın'da 28-5 arası yazıyor du

• quote:

Orijinalden alıntı: Davulon

Eczacılık Fakültesi'nin kayıtları ne zaman benim sınav sonucunun Altın'da 28-5 arası yazıyor du

E-devlet üzerinden yapabileceğin kayıt tarihi hocam o şuan yapabilirsin. 3-7 arası okula giderek de yapabilirsin.
  • İktisat için yada başka bölümler için ön kayıt bu sene zorunlu mu ?
  • Arkadaslar birinci ogretim para vermez

Ayrica istege baagli hazirliga kalmanizi tavsiye etmem kalan arkadaslarimin hepsi pisman oldu yari donemden sonra gitmediler okula hepsi ya ise girip calisti ya da bos bos gecirdi vaktibi

Bir kere veznecilerdeki yabanci diller bolumunu goren kacarak uzaklasir oradan

Bir de bizim okulda envai cesit fakulte,bolum var onun icin kayitlar ile ilgili en dogru bilgileri fakultelerin sitesine girin duyurulara bakin bazi fakulteler bolume gore kayit gunleri yapiyo yogunluk olmasin diye

• Arkadaslar su konulati bir acikliga kavusturalim ;
    1.askerlik kagidi askerlik cagina gelmemisse alinmiyor (brn 17 yasindayim almiyorum)
    2.ikamet adresi beyani nasil cikacak ? Nufus mudurlugu mu muhtarlik mi ? Internettrn alinan form mu doldurulacak, birisi formu atabilir mi ?
    1.ogretimler ucret odeyecek mi

• \mXm/ -- Maalesef öyle bir şansınız bulunmuyor. Yerleştirme belgenizde hangi tarih ise odur. Değiştirme imkanın yok. Sadece E-Kayıt yaptırabilirsin, bizzat giderek kayıt yaptırmada tarih değiştiremezsiniz.

goldalchemist -- Önkayıt konusu şuan için net değil. Bugün kılavuz yayınlanacak ona göre bilgilendirme yapacağım. Takipte kalın lütfen.

mstferkaya -- İkamet adres beyanını mimledik.com/rehber 2. soru 5. madde üzerinden edinebilirsiniz. Tükenmez kalem ile doldurmanız gerekmekte. Forma giden link üniversitenin linkidir. Ayrıca 1. öğretimler için herhangi bir ücret yok.
  • Yazdik ya birinci ogretim para vermez neden kaale almion kardes ben okulu bitirdin 4,5 sene okudum yalan mi soyliycem :)

Askerlik icin de 20 yasini gecmediyseniz ona gerek yok yani tecil islemi yaptirmadiysaniz askerlik ile hicbir isiniz olmadiysa belge falan goturmuyorsunuz belge alacaklar yasi 20 den buyuk olanlar icin durum belgesi istiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MSarikoc03

\mXm/ -- Maalesef öyle bir şansınız bulunmuyor. Yerleştirme belgenizde hangi tarih ise odur. Değiştirme imkanın yok. Sadece E-Kayıt yaptırabilirsin, bizzat giderek kayıt yaptırmada tarih değiştiremezsiniz.

goldalchemist -- Önkayıt konusu şuan için net değil. Bugün kılavuz yayınlanacak ona göre bilgilendirme yapacağım. Takipte kalın lütfen.

mstferkaya -- İkamet adres beyanını mimledik.com/rehber 2. soru 5. madde üzerinden edinebilirsiniz. Tükenmez kalem ile doldurmanız gerekmekte. Forma giden link üniversitenin linkidir. Ayrıca 1. öğretimler için herhangi bir ücret yok.

2. öğretim olduğum için de mecbur 6 veya 7'de halletmem lazım o zaman. Çok teşekkürler.
  • Ön kayıt olayı var mı ? var ise nasıl yapacağız ?
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 11 Ağustos 2015; 16:38:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diploma nicin yok ben gecen sene acık liseden 1 derste kaldıgım icin gec almısdım diplomayı okulla konusmustum kartı filan vermedilerdi ama derslere girebiliyodum diplomayı alıncada kaydım oldu
  • öğrenci otomasyonuna nasıl kayıt olunuyor (okuldan kayıt yapıcam)
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Chance

öğrenci otomasyonuna nasıl kayıt olunuyor (okuldan kayıt yapıcam)

bende bunu merak ediyorum. okuldan kayıt olmaya karar verdim, ön kayıt nasıl yapacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalorifer bocegi

quote:

bende bunu merak ediyorum. okuldan kayıt olmaya karar verdim, ön kayıt nasıl yapacağız?

yeni otomasyon sitesi yapıyorlarmış 3 ağustosta aktif olucakmış yeni site o zaman yapabilirmişiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kalorifer bocegi

quote:

yeni otomasyon sitesi yapıyorlarmış 3 ağustosta aktif olucakmış yeni site o zaman yapabilirmişiz

3 Ağustos benim tek kayıt günüm bu ön kayıt şart mı ya ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.