Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Ağustosta aksis üzerinden ön kaydımızı yapıp sonra ordan direk okula gidiyoruz dimi kayıt olmaya olay bu kadar basit herhalde?Bir de aksis üzerinden ön kayıt yapınca bize okul öğrenci numaramızı da veriyolar herhalde çünkü istedikleri vesikalıkların arkalarına öğrenci no falan yazacakmışız?Okuldan mı alacağız yoksa öğrenci numarasını?
  • ego555 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu otomasyonla alakalı link atar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davulon

Hocam şu otomasyonla alakalı link atar mısınız

http://nokta.istanbul.edu.tr/NOS/main/main.aspx
  • Orman Endüstri Mühendisliği kazanan tek ben miyim? Ekle beni de hocam. :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ego555 kullanıcısına yanıt
    Buradan yeni şifre alamıyorum ,3 Ağustos da mı alacağım ?

• E kayıt yaptırmadan 3-7 ağustos arası gidip yaptırabiliyorum dimi?
    İstanbuldayım, hazır burdayken kayıdı hallediyim dedim de

• BacaIsmail -- Hayırlı olsun kardeşim. Ekliyorum hemen :)

la vie en rose -- E-Kayıt olayı kolaylık olsun diye kardeşim. Madem 3-7 arası belge teslim edecektin neden e-kayıt yaptırdın? :)) Belgeleri daha sonra alırlar şahsi düşüncem. O gün kayıt için gelenler ile uğraşacaklar çünkü.

Sergeant7 -- Otomasyondan şifre alınması zorunludur denilmiş kılavuzda. Buna da ön kayıt dememiz mümkün. O yüzden ön kayıt zorunlu. Oradan öğrenci numaranı öğrenip fotoğraflara yazacaksın birde :)

cikolata5 -- Hayırlı olsun kardeşim. Ekleyeceğim. :)

SK46 -- Ekleyeceğim, hayırlı olsun. :)

okuyanbiri -- Aynen yazdığın gibi kardeşim. Bir şey eklememe gerek kalmamış.

tamelma -- Ekleyeceğim kardeşim. Hayırlı olsun. :)

Davulon -- Sistem 3 Ağustosta aktif olacak.

Goncoloz - Evet kardeşim. Sonuç sayfanı kontrol et lütfen. Bazı bölümler 3-7 arasında tek gün kayıt olabiliyor. Bazıları ise 3-7 arasında her gün yaptırabiliyor.

ARKADAŞLAR GECİKEN CEVAPLAR İÇİN VE LİSTEYE EKLEMEYİ UNUTTUĞUM ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM. GERÇEKTEN ÇOK YOĞUN BİR SORU TRAFİĞİ VAR HEPSİNİ CEVAPLANDIRMAYA ÇALIŞIYORUM VE BU NEDENLE UNUTABİLİYORUM. WHATSAPP VE FACEBOOK GRUPLARAMIZA GELİRSENİZ ORADAN DAHA HIZLI BİLGİLENDİRME YAPABİLİRİM.

• Kayıt günüm normalde 7'si ondan önce şehir dışında olacağım ekayıttan sonra 3'ünde teslim ederim diye düşündüm ama artık eylülde yapacak bi şey yok. Teşekkür ederim

• la vie en rose kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardeşim ne demek. Yine de bi sor ama 14-18 tarihlerini belirttikleri için bir şey diyemiyorum işte.
  • Türk Dili Ve Edebiyatı
  • okuyanbiri O kullanıcısına yanıt
    Öğrenci numarasını aksis'ten öğreneceğiz sanırsam.
  • Hukuk

• şimdi kayıt için ilk harçı öderken dönemlik olanı mı ödeyeceğiz? onun dışında bir ücret var mı ?
  • In Nox kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş kardeşim.Umarım bir aksilik olmaz.
  • Yaz dostum Bilgisayar mühendisliği ama ilk sene kesin hazırlıktayım. Yarın e-devletten kayıt yaptıracağım. Aklıma takılan e-devletten kayıt yaptırdıktan sonra otomasyona kayıt yaptırmak zorundamıyım? Zorunluysa ne zaman hangi linkten kayıt yaptıracağım? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. Herkese yeni dönemde bol şans.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Ögretimin harc ucreti var mı ? Ksyıt ıcın ne kadar ısteniliyor acaba bılgısı olan var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selometin34 S kullanıcısına yanıt
    1. öğrenimler ücret ödemiyor hiçbir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Nox

1. öğrenimler ücret ödemiyor hiçbir şekilde.

Yani kayıt ıcınde falan gerekmıyor eyvallah sagolasın =)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar işletme ing :) beni de ekler misiniz acaba?
  • Arkadaşlar e-devlet üzerinden ön kayıt yaptık. Geri kalan gerekli belgeleri 8 tane resim vs. olan belgeleri okul açılınca mı teslim edeceğiz?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.