Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benım okuyacagım kampus lalelide,kayıt ıcın beyazıta mı gıdıcem ? Arkadaşım kafanı karıstırdı da =D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selometin34

Arkadaşlar benım okuyacagım kampus lalelide,kayıt ıcın beyazıta mı gıdıcem ? Arkadaşım kafanı karıstırdı da =D

Tabi ki laleliye gidicen bolumun orada beyazita git diyen arkadasinin kafasina sık

Bide beyazit ile laleli arasi 200 metre yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thy666

E-Kayıt yaptıktan sonra öğrenci belgesini nasıl edinebiliriz sigorta kurumu için lazım, ayrıca İett kartını da edinmem gerek, iett kartını okul veriyor diye duydum da sigorta için belge lazım.

E kayit onkayit gibi bisey belgeyi kesin kayittan sonra alirsin yani diplomani,fotograflarini ve diger belgeleribi akip kayida guttikten sonra orada soylersin belgeyi cikarirlar acelesi yok ki bir ay gec de versen sigorta borc cikaramaz okula kayit tarihin belli zaten o tarihe kadar olan borcunu silinir

İett kartini okul vermiyor gidip kendinjz akacaksiniz

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Sıkıcam sımdı =D eyvallah kardeşim sagolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Selometin34

Sıkıcam sımdı =D eyvallah kardeşim sagolasın

Hayirli olsun tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 2 Ağustos 2015; 14:36:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

E-Kayıt yaptıktan sonra öğrenci belgesini nasıl edinebiliriz sigorta kurumu için lazım, ayrıca İett kartını da edinmem gerek, iett kartını okul veriyor diye duydum da sigorta için belge lazım.

E kayit onkayit gibi bisey belgeyi kesin kayittan sonra alirsin yani diplomani,fotograflarini ve diger belgeleribi akip kayida guttikten sonra orada soylersin belgeyi cikarirlar acelesi yok ki bir ay gec de versen sigorta borc cikaramaz okula kayit tarihin belli zaten o tarihe kadar olan borcunu silinir

Her kurum ayrı kanımı emiyorda hepsini halletmek istiyorum Yoksa acelesi yok yani E-Devlette de öğrenci belgesi alımı için link var ama kaydınız yok diyor heralde dediğiniz gibi orası da 14-18 eylül arası verilecek belgeden sonra aktif hale gelecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

Her kurum ayrı kanımı emiyorda hepsini halletmek istiyorum Yoksa acelesi yok yani E-Devlette de öğrenci belgesi alımı için link var ama kaydınız yok diyor heralde dediğiniz gibi orası da 14-18 eylül arası verilecek belgeden sonra aktif hale gelecek.

Evet e devlette hemen cikmaz orasi okuk ile paralel yani okulda ogrenciliginiz kesinlesince guncelleniyor mesela benim gecen donem arasinda kayit yenilemedigimiz icin ogrencilik hakkiniz yoktur diyodu e devlet sonra kayit yenileyince aktif oldu

Ama e delet buyuk nimet oldu diger turlu belge almak iskenceydi gidiyosun yok sef imzalamadi yok cikmadi bazen de gelip karistiriyorlar belgeleri dusun adamlar belgeleri toptan imzalayip birakiyorlar ara ki bulasin

Bide su var otomasyondan da e imzali aliyosun yani belge basvurusu yapiyosun ertesi gun e imzali olarak gozukuyo tiklayip indirip yazdirabiliyosun yani okula gitmekten kurtuldunuz biz 4 sene cektik bu sacmaligi ama en temizi e devlet aninda belgeni aliyosun

• Iktisat Fakultesi - Isletme . Listeye ekleyebilirsiin. Bu arada e devletten yaptirdigimiz kaydin sonunda pdf olarak indir diyor onu goturmemiz lazim mi 14-18 eylul arasi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• otomasyon sistemi açılır mı acaba bu gece ?
  • Mağdur etmemek için bence gece acılır

• Otomasyon açılınca ne yapacağız peki ? isim soy isim tc ile giriş felan mı olacak ?
  • Selometin34 S kullanıcısına yanıt
    Vezneciler kampüsündeki öğrenci işleri ilgilenecek senin işlerinle :)
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    Benimde bilgim yok zaten orda yazacak neler oldugu

• zaga20 Z kullanıcısına yanıt
    Sagolasın =)

• Otomasyon açılmış sanırsam ama giriş nasıl yapılıyor bilgim yok.
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    Suan site acılmıyor bende ya yuklenme var yada sabaha aktif olacak =D

• hala acilmadi otomasyon
  • Arkadaşlar sistem biraz önce açıldı daha sonra kapandı. Büyük ihtimalle hazırlıklar yapılıyor. Sabaha açık olacağını düşünüyorum.

Soruları cevaplanmamış arkadaşlar lütfen özel mesaj atsın burdan çok zor oluyor artık yetişemiyorum. @fabrizo nickli arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Benim yetişemedğim yerde yardımcı olmuş. Allah razı olsun. Yardımcı olan arkadaşlara da tekrar teşekkür ediyorum. :))
  • Arkadaşlar tarih öncesi arkeoloji,klasik arkeoloji falan varsa whatsapp grubu kuralım tanısıp kaynasalım

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.