Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elektronik kayıt yapan adayların, Üniversitemizin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı derslerin başladığı 14 Eylül 2015 tarihinden itibaren, bir ay içerisinde aşağıda belirtilen kayıt evrakını kayıtlı bulunduğu birimin Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmesi zorunludur. Kayıt acıklamasında yer alan bölüm dostum umarım cevabını bulmussundur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmzn25 -- Gün içersinde ekleyeceğim kardeşim. Aramıza hoşgeldin! :)

miceandmen -- Merhaba. E-Kayıttan sonra ön kayıt yaptırmanız zorunlu değil gibi gözüküyor şuan. Ön kayıt, asıl kayıttan önce yapılması gereken kayıttır ve maalesef otomasyon 3 Ağustosta açılacağı için e-kayıt yaptıranlar ön kayıt yaptıramıyorlar. E-Kayıttan sonra ön kayıt yapılması da çok saçma görünüyor. Eğer sistem izin verirse ön kayıt yaptırabilirsiniz e-kayıttan sonra. Sıkıntı olmaz :) Zaten okulda mağdur etmeyeceklerdir şahsi düşüncem. 3 Ağustosta tekrar yazarsanız yardımcı olmaya çalışacağım. Yanlış bilgilendirme yapmak istemiyorum.
  • teşekkür ederim. ben 6 Ağustos 1995 doğumluyum.evrak tesliminde askerlik durum belgesi almam gerekecek gibi gözüküyor. normal kayıtlar bitsin de bir kaç tanede askerlik durum belgesi alma ile ilgili sorum olacak. whatsapp grubunada eklemişsiniz zaten. oradan da haberleşiriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih öncesi arkeolojisi var mı beyler tekmıyım suan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hukuk fakültesinde bildiğim kadarıyla bir muafiyet sınavına giriliyor ve geçilirse yabancı dil dersi alınmıyor ancak e kayıt yapmaya çalışırken "İsteğe bağlı hazırlık sınıfı okumak istiyor musunuz?" diye bir kısım var ben sınava girip muaf olmak istiyorum "evet istiyorum " mu "hayır istemiyorum" mu demem lazım bilen veya yapan birisi yardım edebilir mi
  • İstanbul Üniversitesi Tarih İ.O ekleyebilir misin?

Ayrıca e-devlet üzerinden kayıt yaparken şöyle bir uyarıyla karşılaşıyorum "Yerleştiğiniz programın şartları gereği, e-kayıt işleminiz yapılamamaktadır. Kayıt işlemleriniz için yerleşmiş olduğunuz üniversitenize başvurmanız gerekmektedir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrianRoscoe -- 30 Temmuz 2015; 17:04:53 >
  • arkadaşlar uzaktan eğitimle verilen bir ingilizce vardı muhtemelen vardır yine onlar,uzaktan 2-3 ders koyuyorlar güzel sanatlar,ingilizce,afet kültür vs

ingilizce için bi muafiyet sınavı oluyor ona girerseniz o dersle uğraşmazsınız çünkü ders yok uzaktan eğitim boşuna almaya gerek yok sınav çok basit orta okul düzeyinde ingilizce gramer içeriyor o sınav tarihinde istanbulda olacaklar kesinlikle girsinler o sınava

diğer uzaktan derslerde de bazılarında ödev bazılarında sınav oluyor tamamnen kredi doldurmak için yani

bahsedilen muafiyet sınavı budur,tabi bazı bölümler ingilizce onların ki başka

sayfaları iti takip edin

http://yabancidiller.istanbul.edu.tr/

http://sks.istanbul.edu.tr/ okulun yurtları var başvuruları başlamış başvuracaklar bu sayfadaki işlemleri yapsın

http://ogrenci.istanbul.edu.tr/?cat=236

ayrıca yeni kayıt kılavuzu da yayınlanmış

http://ogrenci.istanbul.edu.tr/?p=8386

herkese hayırlı uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 30 Temmuz 2015; 16:22:37 >

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Bilgilerin için teşekkürler ben de bu sınava girip muaf olmak istiyorum ama yukardaki mesajda da belirttiğim gibi ekayıtta hangi seçeneği seçmem lazım yardımcı olabilir misiniz ?
  • messicarlos M kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim.

Hukuk fakültesinde zorunlu hazırlık programı yok, sadece bir sınav yapılacak ve bu sınavdan muaf olamazsan uzaktan eğitim yöntemi ile Yabancı Dil 1 ve 2 derslerini alacaksın.

Dilersen isteğe bağlı hazırlık sınıfı da okuyabiliyorsun. Bu nedenle o soruyu soruyordur büyük ihtimalle. :) İsteğe bağlı hazırlık sınıfı okumak istemiyorsan işaretleme orası. E-Kayıttan bir ekran görüntüsü atar mısın? Ona göre işaretle ya da işaretleme diyeyim kesin olarak kardeşim.
  • E-Kayıt yaptıktan sonra öğrenci belgesini nasıl edinebiliriz sigorta kurumu için lazım, ayrıca İett kartını da edinmem gerek, iett kartını okul veriyor diye duydum da sigorta için belge lazım.
  • Beni de yazabilirsiniz, Felsefedeyim
    Öğrenci numaramı otomasyondan alamadım, 3 Ağustos'u bekleyeceğiz anlaşılan, kayıt tarihim 4 Ağustos...
  • MSarikoc03 M kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğin için çok teşekkür ederim öncelikle dediğim gibi benim isteğim o sınava girip,sınavı geçip dersten muaf olmak. Söylediklerinden anladığım kadarıyla soruyu hayır diye cevaplamam lazım değil mi ? Ekran görüntüsü de şekildeki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messicarlos -- 31 Temmuz 2015; 14:37:15 >
  • Eski Yunan Dili ve Edebiyatı kazandım. İstediğim 2. bölümdü şuan aşırı mutluyum ama çok büyük bir problemim var ben açık öğretim okuyordum geçen sene öğrenci otomasyon şifrem filan var yani giriyorum öğrenci otomasyon şifremi şifre değiştirme ekranı geliyor ve yeni şifremi yazdığım da sayfa bomboş kalıyor benim suratım bomboş kalıyor hiçbirşey yapamıyorum ben önkayıt yapamazsam yada o otomasyon sitesine giremezsem kayıt olamıcam üniversiteye yok mu yardım edebilecek biri. Türkçem ktöyüse kusura bakmayın şuan eğlenmiştikte ondan böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

arkadaşlar uzaktan eğitimle verilen bir ingilizce vardı muhtemelen vardır yine onlar,uzaktan 2-3 ders koyuyorlar güzel sanatlar,ingilizce,afet kültür vs

ingilizce için bi muafiyet sınavı oluyor ona girerseniz o dersle uğraşmazsınız çünkü ders yok uzaktan eğitim boşuna almaya gerek yok sınav çok basit orta okul düzeyinde ingilizce gramer içeriyor o sınav tarihinde istanbulda olacaklar kesinlikle girsinler o sınava

diğer uzaktan derslerde de bazılarında ödev bazılarında sınav oluyor tamamnen kredi doldurmak için yani

bahsedilen muafiyet sınavı budur,tabi bazı bölümler ingilizce onların ki başka

sayfaları iti takip edin

http://yabancidiller.istanbul.edu.tr/

http://sks.istanbul.edu.tr/ okulun yurtları var başvuruları başlamış başvuracaklar bu sayfadaki işlemleri yapsın

http://ogrenci.istanbul.edu.tr/?cat=236

ayrıca yeni kayıt kılavuzu da yayınlanmış

http://ogrenci.istanbul.edu.tr/?p=8386

herkese hayırlı uğurlu olsun

hocam bu linkte okulun yurdunun başvuru tarihi 3 ağustos gösteriyor.

bir de oraya gidip yapma imkanı olmayanlar faks mı çekmesi gerekiyor?

• Aciklamalari okumadim ama faks ibaresi varsa tabi ki faks cekersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Elektrik Elektronik kazandım fakat ilk sene yatayla Yıldız veya İTÜ'ye geçmek gibi bi düşüncem var. Bu mümkün mü ?
    Ayrıca dersler hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek birisi varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MentorSH -- 31 Temmuz 2015; 19:09:52 >
  • Kayıt günü sadece ayın 3'ü olanlar ön kayıt işini nasıl yapacaksınız ?
  • MentorSH -- Geçen yıl bu hakkı tanımadılar yeni gelenlere, fakat yatay geçiş türlerini araştırmak gerekir elbette. Geçen yıl merkezi sistem geçiş yapmak isteyen çok oldu ve bunu tanımadılar dediğim gibi.

35bna -- Sabah deneyecekler, eğer olmazsa zaten okulun mağdur etme gibi bir olayı olamaz. Çünkü okulun kendisiyle alakalı bir durum bu. İnsanların bir suçu yok.
  • messicarlos -- Aynen öyle kardeşim. İşaretleme, zaten okula gittiğinde tekrar sorarsın yanlış anlaşılma olmaması için.

LYSCanavari -- Endişelenmene gerek yok kardeşim. Okula gittiğinde yardımcı olacaklardır. Sıkıntı etme bence. Bir de şuan sistem aktif değil, 3 ağustosta deneyebilirsin. 3 Ağustosta bana özel mesaj at yardımcı olmaya çalışayım kardeşim.

ARKADAŞLAR LİSTEYE EKLEYEMEDİKLERİM UNUTTUKLARIM OLUYOR LÜTFEN MESAJ ATIN EKLEYEYİM.
  • İngilizce Öğretmenliği :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.