Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar unuttuklarımı ve yeni olanları ekledim listeye. Unuttuklarım için lütfen kusura bakmayın. Bazen yoğun oluyorum arada kaynıyor. Eğer hatırlatırsanız eklerim listeye.

Bu arada soruları da akşama cevaplayacağım.

ego555 -- Akşam unutturma bana kardeşim eve döndüğümde detaylı bilgi vereyim o konuda.
  • Pascal oklit P kullanıcısına yanıt
    398 puan 32 bin sıralama küsüratlarını bilmiyorum
  • Ders saatlerini nerden ogrenebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalorifer bocegi kullanıcısına yanıt
    Fakültenin web sayfasında ders programlarını bulabilirsin kardeşim.
  • Gençler ensar vakfı var.Onun yurtlarına girmeye çalışın.Kabul ettikleri 1. sınıf öğrencilerinin hepsine burs veriyorlar.Ayda 150-250 tl arası yurt parası ödersiniz.2 öğün yemek var.internet vs rahat olur sizin için.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest159753 -- 20 Eylül 2020; 17:13:44 >
  • Ben de varim, cerrahpasa turkce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum yaz oraya bi hukuk

• Ben bee ben. Yeter artik. Tip kazanmanin verdigi buun ayricaliklari terk ediyorum, kac gundur bir tane bile cerrahpasalilar toplansin basligi gormedim. Artik ben bir cerrahpasali degilim, istanbul universiteliyim. Beni de alin araniza.

• İktisat Fakültesi - Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler
  • MSarikoc03 M kullanıcısına yanıt
    hacım beni eklememişsin PDR demiştim...
  • Listeye eklenecek arkadaşları max. yarım saat içersinde ekleyeceğim. Unuttuğum arkadaşlar lütfen kusura bakmayın. Kayıt dönemi yakın olduğu için biraz yoğun geçiyor, arada unuttuklarım oluyor. Onları da ekleyeceğim hemen.

frank pais -- Aramıza hoşgeldin kardeşim :) Burda yer var sana (Y) :D
  • Yaz kardesim :)
    Gerontoloji(bolum bu yil acildi)
    saglik bilimleri fakultesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstferkaya -- 26 Temmuz 2015; 9:05:54 >
  • şimdi ülke genelinde 32 üni de kayıtlar edevlet üzerinden yapılabilecek , istanbul da bunların içinde , burdan kayıt yapınca yine okula gitmek gerekiyo mu kayıt için ?
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    gecen sene yurt basvuruları kayıtlar sırasında olmusdu
  • Kayıt için gerekli belgeleri nerden bulabilirim?

• mezuntimur -- Geçen yıl istenilen belgelerin listesi;

Kayıt için gerekli belgeler;

ÖSYS Sonuç Belgesi ( Yerleştirme Sonuç Belgesi )
    Lise Diplomasının Aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı
    Nüfus Cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi
    Askerlik Durum Belgesi (Askerlik durumları, fakülte/yüksekokul görevlileri tarafındanhttp://kamu.turkiye.gov.tr internet adresinden sorgulanacaktır. Haklarında “Kaydında sakınca yoktur” ibaresi bulunan yükümlülerden askerlik durum belgesi istenilmeyecektir.)
    İkamet Adresi Beyanı ( Forma ulaşmak için tıklayınız. )
    8 adet 4.5 x 6 cm boyutunda fotoğraf ( Son 6 içinde çekilmiş olmalı ve öğrenci kolaylıkla tanınabilmelidir. Arkalarına öğrenci numarası ve ad soyad yazılması gerekmektedir. )
    Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin ödendiğine dair banka dekontu
    (Otomasyondan alınan referans numarası ile Halk Bankasına ödeme yapılır. Birinci öğretim programına kayıt yaptıracaklar katkı payı ödemeyecektir.)

tonyali61 -- E-Kayıt yaptırdığın zaman okula gitmene gerek yok fakat sana belirtilecek olan tarihler var o tarihler arasında belgelerini okula ulaştırman istenecek.

mstferkaya -- Ekliyorum kardeşim aramıza hoşgeldin. Bu arada bölüm hangi yerleşkede ona göre ekleyeyim.

Arkadaşlar eklenecek kişileri akşam eve geldiğimde toplu olarak ekleyeceğim bilginize.

• Bakirkoyde gosteriyor kardesim.orda varmiyid yerleske hatirlamiyorum bile

• yurt kılavuzunu sabırsızlıkla bekliyorum.

• train123 kullanıcısına yanıt
    Elimden geldiğince hızlı olmaya çalışıyorum kardeşim. :) Bu arada mimledik.com/rehber adresini takip edebilirsin. Sık Sorulan Sorular kısmı hazırlandı ve çok yakında yurt kılavuzu da geliyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSarikoc03 -- 26 Temmuz 2015; 18:08:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.