Şimdi Ara

---İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER--- (Whatsapp Grubu Kurulmuştur) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
21
Favori
22.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anton Maupassant

Anladım hocam ama sınavda zorunlu diyorlar umarım sıf bu yüzden beni okula almamazlık yapmazlar.

Olmaz hocam öyle birşey rahat olun. Bende bilgisayar mühendisliği kazandım %30 ingilizce ama yinede sınava girmek zorunludur muhtemelen, bende hayır ı işaretledim. İçiniz rahat olsun orda işaretlediğimiz şeyin herhangi bi anlamı olacağını bile sanmam
  • The Imp kullanıcısına yanıt
    Teşekkürper hocam rahatladım biraz 😀

• Yaz dostum İktisat Fakültesi Turizm İşletmeciliği.
    Hazırlıkta seviye var mı ? Herkes aynı zamanda mı başlayacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcaners -- 12 Ağustos 2016; 23:21:47 >
  • Aksis den kayıt yapabildiniz mi? 4.aşamada iletişim bilgileri doğrulanmadı diyor ve 5.aşamada MEB bilgileri getirilmedi diyor

• prolotus37 kullanıcısına yanıt
    ben 2.aşamada kaldım hata veriyo gene

• morseverim M kullanıcısına yanıt
    Yan tarafta 15 Ağustos ta açılacak aksis kayıtları demiş. Ben 3.aşamada öğrenci numaramı öğrendim gerçi ille de kayıt olmak lazım mı bilemedim

• Aksis olayi ne? Kisaca birisi bilgilendirebilir mi?

• prolotus37 kullanıcısına yanıt
    kayıt olmak lazımdır hocam.acele etmeyelim pazartesiyi bekleyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morseverim -- 12 Ağustos 2016; 23:42:15 >
  • aksis 15 ağustos yazıyor yanda
  • Bende de mebden alinamadi bilgi falan yaziyodu ama kayit oldum bi sirun cikmadi

• arkadaşlar ben türkçe iktisattayım bölümdeki kredili ingilizce derslerinden muaf olmak için sınava filan girip verme şansımız var mı?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 22:15:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winston Smith

arkadaşlar ben türkçe iktisattayım bölümdeki kredili ingilizce derslerinden muaf olmak için sınava filan girip verme şansımız var mı?

Muafiyet sınavları oluyor evet, girip geçebilirsin.
  • Ben de tarih bölümünü kazandım. Hayırlı olsun herkese

• Hayırlı olsun, şunu da bırakalım.

Bu mesaja eklenen görseller:

• Arkadaşlar ben İstanbul Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu yazacağım ek tercihte. Hukuk hayallerim vardı. 3. Seneye kalamam. Dgs filan var. Zor mu zor.. Zaten seneye yine hazırlanacağım puanım düşecek ama sizce doğru yapar mıyım Adalet yazarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAhmetcanX -- 13 Ağustos 2016; 1:27:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok da mantıklı bi tercih olduğunu düşünmüyorum,çok fazla mezun var ve dgs ile geçtiğinde kesinlikle 3 ten baslayamayacaksin bir yıl daha hazırlanmak senin faydana olacaktır. Ben tercih danışmanlığı yaptığım sen gibi ogrencilerime kesinlikle onermedigim bi yöntem tabi ki karar senin

• Eflatun. E kullanıcısına yanıt
    Öğrenci belgesi ile oluyor değil mi

• asosxpppp A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sizinle birlikte tarihçi olduk hocam örgün mü ikinci öğretim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.History -- 13 Ağustos 2016; 10:06:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.