Şimdi Ara

---İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER--- (Whatsapp Grubu Kurulmuştur) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
21
Favori
22.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım hocam sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeocuTarık -- 2 Eylül 2016; 16:28:22 >
  • Arkadaslar istanbul uni tbmyo icin okul hangi gun basliycak ve ing muafiyet sinavimi ne vardi galiba onun tarihi hakkinda bilgileri nerden ogrenebiliriz bu husinava girmessem nolut yada girip 0 filan alsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben ingilizceyi sınav ile vermek istiyorum aksis ten seçeyimmi şimdi? zorunlu yazıyor.
  • Kyk açıklandı arkadaşlar

• Kyk da 1274.yüm yedeklerde sizce nezaman bana sira gelir

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 23:57:48 >
  • İngilizce hazırlık sınavı saat kaçta arkadaşlar giriş için hangi belgeleri götüreceğiz.Bilgi vermek isteyen alıntılasın

• Bahçeköy öğrenci yurdu hakkında ayrıntılı bilgisi olan bana bir mesaj atabilir mi acaba?

• Arkadaşlar kyk kazananlara hayırlı olsun bir sorum olacak okulum Avrupa yakasında fakat yurt Anadolu yakasına çıktı ulaşım çok fazla sorun olur mu bilgisi olan lütfen yazabilir mi
  • okuldan aldigi istanbul kartini kullanan varmi? ben otomatdan dolum yapmaya calistim cihaz karti tanimadi, vizeleme mi yaptirmak gerekiyor bayiiden?
  • arkadaşlar muafiyet sınavı için herhangi bir belge götürmemiz gerekiyor mu?
  • muafiyet sinavina girecekler sinava hangi bina ve derslikte gireceklerine bakabilirler,sitede yayinlanmis.

• Muafiyet listesinde adım yokE kayıt yaparken hazırlık isteimyorum seçmiştim onunla mı alakalı acaba

• ben de istemiyorum demistim ama yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

Muafiyet listesinde adım yokE kayıt yaparken hazırlık isteimyorum seçmiştim onunla mı alakalı acaba

Tüm bölümlere baktınız mı? Tek sayfadan oluşmuyor dosya. Ben ilk açtığımda iktisat sayfası çıkıyor diğer bölümler dosyanın farklı kısmında. Tam anlatamadım ama dikkatli bakın göreceksiniz.

• Eflatun. E kullanıcısına yanıt
    evet baktım ama yok, numaraya görede sıralanmış zaten ama bazı numaralar yok arada bende yokum, yarın gidicez mecbur inş bir sıkıntı yoktur

• Dr.History kullanıcısına yanıt
    Beni de Bilgisayar Muhendisligine yazabilirsiniz
  • Avcılar kampüsündeki İşletmeyi kazandım. Ders kaydında vs sorun da çıkmadı halbuki öğrenciler çok dert yanmış twitter da Hadi hayırlısı olsun.
  • Arkadaslar istanbulda 1274.yedekteydim bugun yurt cikmis ama istanbul uni avcilar kampusundeyim yurt mahmut calelattin ökten ogrenci yurdu sancak tepe cikti nasil gidip gelirim yardim edin

• Fre4Mee F kullanıcısına yanıt
    Hocam avcılar tarafında yer bakmaya başla

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.