Şimdi Ara

---İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER--- (Whatsapp Grubu Kurulmuştur) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
21
Favori
22.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Hocam avcılar tarafında yer bakmaya başla

Yapma hocam .d.d 1274.siradaydim bi baktim bugun yurt cikmis hevesim kursagimda kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muafiyet sınavının sonuçları açıklanmış, ne zaman bilgilendirecegiz? nereden bilgilendireceğiz? Aksiste hala hazırlıkta görünüyor çünkü.
  • Muafiyet sinavi kac kisi kalmis kac kisi gecmis istatistigi aciklaniyo mu?

• sergeantmcs S kullanıcısına yanıt
    yabanci diller yuksek okuluna bakin hocam.
    ilginc olan cogu kisi kalmis veya girmemis

• arkadaşlar müh. fakültesi için hazırlık geçme notu 60 değil mi?
  • hazırlık okuyacağım ama hala ders programını bilmiyorum ne zaman açıklayacaklar, bilip de söylemeyen
  • Apoc kullanıcısına yanıt
    3 ekimde düzey belirleme sınavı var ondan sonra belli olur ders programı,önemli olan 3 ekime kadar ders var mı yok mu
  • Arkadaşlar Türkçe İşletme kazanmıştım, 22sinde Yabancı Dil Yeterlilik ve Derecenlendirme sınavı var. Girmesem sınava ne oluyor? :) Daha doğrusu girme şansım olmayabilir gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronicman22

3 ekimde düzey belirleme sınavı var ondan sonra belli olur ders programı,önemli olan 3 ekime kadar ders var mı yok mu

okula gidiş-çıkış saatlerini de bilmiyorum(i.ö) n'pacağım ben şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronicman22

Sınavın 3 ekimde olacağı nerede yazıyor? Dersler 3 ekimde başlıyor diye biliyorum.

• Eflatun. E kullanıcısına yanıt
    Muafiyet sınavının olduğu gün hocalar dedi 3 ekimde düzey belirleme sınavı var diye ama dersler için bişey demediler, sitedede bişey yazmıyor

• Arkadaslar esenyurt saadettepe de yurt a kaydoldum kul yurt imkanlari ve yurt cok guzeldi fiyatida tabi uygundu ama esenyurt hakkinda ki yorumla pek ic acici degil esenyurtla cok isimiz olmasada saadetdere mah. Filan nasildir sene icinde sikinti cikarmi

• gençler hazırlık muafiyet sınavına girdim ve geçtim sanırım.şimdi aksiste ... numaralı grupta alması gereken ders sayısı:1 falan yazıyor belli bir ders programı yok. ders seçimi yapacak mıyım yoksa otomatik mi dolacak?
  • Arkadaşlar ben yatay geçişle buraya geçtim fakat dersler 19'unda başlıyor gözüküyor ben daha kayıt yaptıramadım 19-23 eylül arası kesin kayıt yazmışlar fikri olan var mı

yani kartım falan filen yok daha yatay geçiş sınavı sonucu 9 eylülde açıklandı

ayrıca whatsapp grubuna ekleyebilir mi acaba teşekkürler
  • okul ne zaman açılıyor arkadaşlar bilgisi olan var mı ?????
  • Hazırlık okuyacaklar aksisten ders seçecek mi birde okul 3 ekimde mi başlıyor ?

• edoo123 E kullanıcısına yanıt
    hazırlık okuyacaklar için okul 3 ekimde açılıyor aynı gün düzey sınavı var,hazırlık okuyacaksan ders seçme durumu yok zaten ders listesi açılmıyor.
  • electronicman22 kullanıcısına yanıt
    Kaynak?

• Danışman Onayı ne zaman olacak? Biz mi gideceğiz pek anlamadım o işi :)
  • Dr.History kullanıcısına yanıt
    ders muafiyetleri sonucu belliolan var mı? butun dersler zorunlu olarak gözüküyor aksiste muafiyet dilekçesine ne olumlu ne deolumsuz hiçbirsonuc gelmdi heüz,sonuc gelen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.