Şimdi Ara

---İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER--- (Whatsapp Grubu Kurulmuştur) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
21
Favori
22.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Anladım şimdi, teşekkür ederim bilgilendirme için.Ben panik yaptım sanırım.Sizin adınıza sevindim hocam.Darısı bizim başımıza.

Rica ederim. Sorun çıkmaz ya sıkıntı yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de kesin kayit yaziyor. Danismanin adi ders alma listesinde yaziyor. En kotu pazartesi gidecegiz zaten o zaman hallolur.

• incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yapma:) ilk dönem dersleri otomatik ayarlanır,normalde o listenin yeni kayıtlara açılmaması lazım ama otomasyon sistemi vasat maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronicman22

sıkıntı yapma:) ilk dönem dersleri otomatik ayarlanır,normalde o listenin yeni kayıtlara açılmaması lazım ama otomasyon sistemi vasat maalesef.

Umarım dediğiniz gibi olur.Neyse pazartesi gidip kimliğimi alacağım, bir şeyler öğrenirim belki orada.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam.

@Ebu l-Feth Bende yazmıyor hocam.Emin olmak için şimdi yine baktım ama yine yazmıyor.Sanırım kesin kayıttan sonra ekleniyor oraya.
  • Hazirlik icin okul 3 ekimde basliyo fakat kesin kayit icin okulun sitesindeki evraklar (vesikalik,diploma vs.) yine de bu hafta mi goturuluyo? Bilgisi olan cevaplayabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Orijinalden alıntı: electronicman22

Umarım dediğiniz gibi olur.Neyse pazartesi gidip kimliğimi alacağım, bir şeyler öğrenirim belki orada.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam.

@Ebu l-Feth Bende yazmıyor hocam.Emin olmak için şimdi yine baktım ama yine yazmıyor.Sanırım kesin kayıttan sonra ekleniyor oraya.

Kesin kayittan once de vardi dedikleri gibi sistem pek iyi calismiyor..

• Hazirlik icim a1-a2-b1 sinavlari ne zaman basliyor nerden bakmamiz gerekli??

• Kesin kayıt evraklarımızı tam olarak nereye bırakıyoruz? Öğrenci işleri binasına mı yoksa kendi fakültemize mi? Bir de ilk dönem ek ders seçimi olmuyormuş fakat pazartesi günü sadece seçmeli dersler var hangisine gideceğiz?
  • Mühendislik fakültesi oryantasyonu 26 Eylül diyor. Okul o zaman mı başlıyor şimdi?

• Ben bu yaziyi gormeseydim 8 30 da okulda olacaktim cogu kisi de boyle yapar bence en azindan bir bilgilendirme mesaji atsalardi keske ben siteye bakiyorum ama bu sayfayi orda bulamadim kacta gidilirki simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: xbalziarx

Mühendislik fakültesi oryantasyonu 26 Eylül diyor. Okul o zaman mı başlıyor şimdi?

Hocam bnde aynısını merak ediyorum, Ayrıca mühendislik fakültesinin oryantasyon için yer kısmını da boş bırakmışlar "bunlar zaten mühendis, asosyal olur gelmezler" diye düşünüyorlar heralde

• Daha başlamadan bıktırdı beni okul.Yine telaşlandım, neyse artık yarın oryantasyon varmış, orada anlarız artık durumu.Teşekkür ederim hocam bilgi için.

• Ben de onu dusunuyorum hocam

• Benim bölümde oryantasyon yok ya

• hukuk fakültesinde olanlara birkaç sorum var.
    1-kayıt olurken bir ingilizce sınavından bahsettiler ama ne aksiste yazıyo ne bir mesaj geldi tarihi nedir saati nedir ne sınavı bilen var mı
    2- ders seçim ne zaman açılıcak. ders seçim süresi kaç gün.
    3- oryantasyon 26 eylülmüş sanırım . dersler ne zaman başlıyor

birde whatsapp grubu vs varsa ö.m atarsanız sevinirim. baya fransız kaldım okula :D
  • hidolga H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 29 Ekim 2020; 0:2:31 >
  • Hazırlık sınıfındakiler kendi bölümünün oryantasyon programına katılacak mı acaba

• incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaş için soruyorum ders programına ulaşabildiniz mi? Ulaştıysanız nerden ulaştınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir bilim insanı 97 B kullanıcısına yanıt
    Aksis'de ders programı var bunun yanında birçok bölümün kendi sitesinde ya da fakültesinin sitesinde yazıyor ders programı
  • Bende hukuktayım ve gerçekten çok soru işaretleri var, stres oldu okul başlamadan bende. Bu arada Whatsapp grubu varsa bende katılmak isterim.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.