Şimdi Ara

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BEYAZIT KAMPÜSÜ NASILDIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cok degil az evvel de yazdigim gibi beyazitta fakulteler arasi yurume max 10 dk. Ulasim rahat aksamlari belki biraz issiz olur onun disinda gayet hareketli, canli bir meydan bolca turist, ogrenci. Sikintili bir muhit degil ozetle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Peki iletişimin avcılara taşınma ihtimali var mı? öyle bir muhabbet görmüştüm forumda
  • tylerdurden87 T kullanıcısına yanıt
    O hep olur 5 sene once de vardi

• mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumlarınız için, siz hangi bölümdesiniz
  • tylerdurden87 T kullanıcısına yanıt
    Ben mezunum hukuk icin tekrar sinava girdim

• quote:

Orijinalden alıntı: mudavim2

Hocam her cuma mutlaka bir eylem.olur karismadikca rahatsiz olmazsiniz cogu kez tanik oldum ama hicbir zaman da karismadim okula ilk gittiginizde kendilerine cekmeye calisacaklardir o ortamlardan uzak durdukca gayet eglenceli ve rahat bir 4 sene gecirirsiniz. Bunu dert etmeyin

anladım hocam nerede yapıyorlar eylemleri, cuma günü neden seçiliyor belirli bir sebebi var mı acaba? siz iktisat bitirmişsiniz o da mı beyazıt yerleşkesinde?
  • Ekşide fen-edebiyat fakultesindekilerin beyazıt kampusune alınmadığını yazmışlar. Bu doğru mu doğru ise çok saçma değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahaka.warrior -- 3 Temmuz 2015; 19:10:59 >
  • işletmeyi nerde okuyoruz oda beyazıttamı ???
  • Can Verip Nam Alırız kullanıcısına yanıt
    Her hafta farkli bir konu siz dert etmeyin bu eylemleri falan bulasmadikca hicbir sikinti olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mudavim2

Her hafta farkli bir konu siz dert etmeyin bu eylemleri falan bulasmadikca hicbir sikinti olmaz

anladım hocam :D gurbet elden gelicez şimdi başımız belaya girmesin gurbette ondan tecrübelerinizi istedim :)sağolun :)
  • Can Verip Nam Alırız kullanıcısına yanıt
    rica ederim sıkıntı olmaz gene bir sorun olursa konuyla ilgili mesaj atarsınız yardımcı olabilirim. başarılar diliyorum
  • UP
  • UP
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.