Şimdi Ara

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BEYAZIT KAMPÜSÜ NASILDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyazıt Kampüsünde eğitimini devam ettiren arkadaşlar, üniversitenin konumu, yurt fiyatları, sosyal yaşam, kütüphane vs vs gibi genel bir özet geçebilir mi acaba?

• Up
  • up ben de merak ediyorum
  • Arkadaslar kampus kucuk iceride iktisat siyasal bilgiler ve hukuk fakulteleri var ayrica iktisat ve hukuk kutuphaneleri de iceride. Malum kapisini biliyorsunuzdur. Iktisat fakultesi genel olarak ek binalarda ders yapiyor. Hukuklar tamami dersleri iceride. Amfiler buyuk hatta yanilmiyorsam turkiyenin en buyuk amfisi de istanbul.uni hukuk fakultesinde bkz. Amfi 1. Gayet merkezi bir yerde sultanahmet cemberlitas laleli civarlarinda tarihi kokusunu iliklerinize kadar hissetmek isterseniz yazin tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudavim2

Arkadaslar kampus kucuk iceride iktisat siyasal bilgiler ve hukuk fakulteleri var ayrica iktisat ve hukuk kutuphaneleri de iceride. Malum kapisini biliyorsunuzdur. Iktisat fakultesi genel olarak ek binalarda ders yapiyor. Hukuklar tamami dersleri iceride. Amfiler buyuk hatta yanilmiyorsam turkiyenin en buyuk amfisi de istanbul.uni hukuk fakultesinde bkz. Amfi 1. Gayet merkezi bir yerde sultanahmet cemberlitas laleli civarlarinda tarihi kokusunu iliklerinize kadar hissetmek isterseniz yazin tavsiye ederim

Kardeş çok sağol cevap için.Bir şey soracaktım bilgin varsa.Yabancı Diller Yüksekokulu beyazıt kampüsüne yakın mı?Yürüyerek falan beyazıt merkez kütüphaneye gidebilir miyim?
  • Yabanci diller suleymaniyenin arka taraflarinda kaliyor yuruyerek 5 dakika :) gayet merkezi bir kampus tramvayla ulasimi var yine 5 dk yurume mesafesinde merkez kutuphane var yol uzerinde hicbir sekilde zorluk cekmezsiniz ulasimi oldukca rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudavim2

Yabanci diller suleymaniyenin arka taraflarinda kaliyor yuruyerek 5 dakika :) gayet merkezi bir kampus tramvayla ulasimi var yine 5 dk yurume mesafesinde merkez kutuphane var yol uzerinde hicbir sekilde zorluk cekmezsiniz ulasimi oldukca rahat

Allah razı olsun ya:)
  • okuyanbiri O kullanıcısına yanıt
    Ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu.
  • Up
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    İletişim fak. için neler söylersiniz hocam
  • tylerdurden87 T kullanıcısına yanıt
    Ilestisim fakultesi de beyazit kampusu diye geciyor ama kampus icinde degil hocam. Yani o meshur kapi gerisinde degil de hemen yanindaki arada eczacilik, egitim, iletisim, iktisat ek binalari da bahsettigim yerde. O fakultede yine ulasim kolay beyazitta. Dusunuyorsaniz yazin derim
    Hocam çok soru sordum ama:)Matematik bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz?Ana kampüse yakın sanırım,tam bilmiyorum.
    Yok estagfurullah. Bolumle ilgili bilgin yok sanirim temel bilimlerden biri olarak geciyor burs verilecegini duydum. Boyle bir sansiniz varsa degerlendirebilirsiniz. Fen edebiyat fakultesiinde yanilmiyorsam bolum o da yuruyerek 5 dk ana kampuse lalelide fakulte. Beyazittaki tum fakultelere yuruyerek cok cok rahat ulasabilirsiniz
    Ya bölümle ilgili bilgim var aslında baya araştırdım ama beyazıt taraflarını pek bilmiyorum.Şimdi tanıtım günleri başlayacak onlara gitmeyi planlıyorum.Sen istanbul üniv.de misin?
    Mezunum :) iktisattan tekrar sinava girdim hukuk fakultesi icin
    Allah yolunu açık etsin o zaman:)
    Sagolasin dostum
    hocam çok kavga gürültü oluyor mu hukuk yazmayı düşünüyorum, 4 sene geçirmişsiniz tanık oldunuz mı tavsiyeleriniz nelerdir?saygılar
    Hocam orada olmadığını biliyorum da genel bi beyazıt tahlili istediğim için öyle konu açtım. yorumlarınız için teşekkür ederim, ana kapı ile iletişim fak arası yürüme mesafesi nedir acaba
  • Can Verip Nam Alırız kullanıcısına yanıt
    Hocam her cuma mutlaka bir eylem.olur karismadikca rahatsiz olmazsiniz cogu kez tanik oldum ama hicbir zaman da karismadim okula ilk gittiginizde kendilerine cekmeye calisacaklardir o ortamlardan uzak durdukca gayet eglenceli ve rahat bir 4 sene gecirirsiniz. Bunu dert etmeyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.